Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakan Şükür TRT ye hayırlı olsun

hozceri

Öne çıkan mesajlar

aynen ya, mehmet demirkol, mert aydın, emek ege, güntekin onay gibi adamlar varken, geri kalanlar hakkaten liseli gibi kalıyorlar, oturup saatlerce izlerim bu adamları, ki izlemişliğim de vardır, hala daha hangisi hangi takımlı hiç bilmiyorum, bi güntekin onay beşiktaşlı onu biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

pek bahsedilmemiş ama devrim çetin'de harika bir spor yorumcusu, takipçisidir. daha doğrusu futbol,

alt ligler uzmanı gibi birşey, bank asya takımlarının hepsinin hocasını tanır, oyuncuları tanır. Alt liglerde çaylak olmayan oyunların tamamının performansları hakkında bilgisi oluyor.

Hafta içleri NTVSpor radyo açmanın sebeplerinden biri oldu programıyla, bayağı bilgili biri olmasının yanında harika bir yorumcu,

birkaç ay önce bank asya ile ilgili gelecek tahminlerinde bulunmuştu, bir çoğu şimdiden adamın haklılığını ortaya koydu bile
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Meclis'te 4+4+4 eğitim modeli teklifinin görüşüldüğü komisyon toplantısından ayrılan AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'e dönüşünde CHP'li milletvekilleri "Maç bitti mi?", "Maç kaç kaç" sözleriyle sataştı. Hakan Şükür, "Bilmem" diyerek yerine oturdu.

Bir özel televizyon programında yorumculuk yapması nedeniyle tartışma konusu olan Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür komisyonun başladığı saat 11.00'den 19.00'a kadar toplantı salonunda konuşmaları dinledi. Saat 21.30 civarında komisyon toplantısına tekrar gelen Hakan Şükür'e CHP'li milletvekilleri "Maç bitti mi?", "Maç kaç kaç bitti" diye laf attı. Şükür, "Bilmem" diyerek yerine oturdu.

CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş twitter hesabından, "Milli Eğitim komisyonundayız. 4 saattir Sakarya Milletvekili Engin Özkoç konuşuyor. Komisyon üyesi Hakan Şükür de köşede laptopuna bakıyor. Meğer Hakan Şükür laptopundan maç seyrediyormuş" diye yazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bide şu çok komik lan ahahaha

said:
HP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş twitter hesabından, "Milli Eğitim komisyonundayız. 4 saattir Sakarya Milletvekili Engin Özkoç konuşuyor. Komisyon üyesi Hakan Şükür de köşede laptopuna bakıyor. Meğer Hakan Şükür laptopundan maç seyrediyormuş" diye yazdı.

Herif twitter takılıyor ama hakanın yaptığını eleştiriyor sdf. O yüzden hepsi aynı işte vekillerin.
Sosyal ağlarda paylaş

twitterdan mesaj atmak 30 sn, mac izlemek 2 saat. ha bu arada, hakan sukur 'hasta' oldugu ve meclise gidemedigi gunlerin aksamlarinda hemen iyilesip ligtv'de yorumculuk gorevini yerine getirmis: http://www.yurtgazetesi.com.tr/icerik/6434/hakan-sukurun-basi-agriyacak.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

bi de milletvekilinin maasini cebinden odemek isteyen, ne var canim diyenler var. para bok heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana kalsa zerre maaş verilmemesi taraftarıyım. Zaten tüm gezilerin, yemeklerinin falan masraflarını karşılıyor devlet. Üstüne maaş verilmesi çok fazla saçma. İlla verilecekse de ufak bir miktar verilsin.

Ama 30 sn ya da 2 saat muhabbeti çok farklı şeyler değil. 2 saat maç da izlersin, 2 saat twitterda da takılabilirsin. Bunun sınırı yok. Kimin ne yaptığını ne kadar süre yaptığını bilemeyiz.

Meclisin özü laçka bizim. Hakan ya da onun gibiler biraz fazla ön planda olduğu için çok haber çıkıyor ama kim bilir daha neler dönüyor. Bu işe toptan bi dur demeleri lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

evet katılıyorum. hakan şükür ön planda, o yüzden dikkat çekiyo.

ama yüzsüzce "hakan şükür hakediyo canım miehehehe" demek ile, "sizinkiler de yapıyor bak" diye hep eleştirdiğiniz, sizin deyiminizle "fenerbahçeli savunması" yapmanız da trajikomik bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

o emeklilerin çoğu ölünce cennete gidecekleri (lol) için dert etmiyorlar fazla. ölüm korkusu arttıkça dini sömüren partilere oy atma oranı da artıyor doğal olarak yaşlılar arasında.

tr'de emekli wisdom'ı der ki;

- x parti başkanı allah dedi, ona oy verirsem cennete gitme ihtimalim artar

yıl 2012, yaş ve tecrübe itibariyle wise olması gereken yaşlı insanlarımızın geldiği nokta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...