Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Sinan Engin ve Rıdvan Dilmen en iyileri derim yorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 mehmet demirkol uğur meleke varken rıdvan liseli kalıyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 aynen ya, mehmet demirkol, mert aydın, emek ege, güntekin onay gibi adamlar varken, geri kalanlar hakkaten liseli gibi kalıyorlar, oturup saatlerce izlerim bu adamları, ki izlemişliğim de vardır, hala daha hangisi hangi takımlı hiç bilmiyorum, bi güntekin onay beşiktaşlı onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 uğur meleke'den ötesi olamaz. ayrıca ali ece ve mustafa sapmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mehmet Demirkol iyidir genelde yerinde yorumlar yapıyor. TRT Spor'un programları ve yorumcuları genelde iyi oluyor, en azından kaliteli sohbet dönüyor adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mehmet Demirkol 3-4 yillik kahvalti arkadasim resmen. Baska ulkeye geldim hala "spor servisi" acip kahvalti yapiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 fede said: mehmet demirkol uğur meleke varken rıdvan liseli kalıyo baya bidegüntekin var ikisinin yanında. O üçünün yanında rıdvan bırak liseliyi okul öncesi eğitim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Güntekin bu yıl aşırı GS haterlığı yapmaya başladı yoksa bilgi olarak falan baya iyi de adam, sapıttı işte malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Ali Ece baya baya iyi yalnız. Herifin geçmiş olsun, günümüz olsun futbolcu bilgisi üst düzey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 pek bahsedilmemiş ama devrim çetin'de harika bir spor yorumcusu, takipçisidir. daha doğrusu futbol, alt ligler uzmanı gibi birşey, bank asya takımlarının hepsinin hocasını tanır, oyuncuları tanır. Alt liglerde çaylak olmayan oyunların tamamının performansları hakkında bilgisi oluyor. Hafta içleri NTVSpor radyo açmanın sebeplerinden biri oldu programıyla, bayağı bilgili biri olmasının yanında harika bir yorumcu, birkaç ay önce bank asya ile ilgili gelecek tahminlerinde bulunmuştu, bir çoğu şimdiden adamın haklılığını ortaya koydu bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Meclis'te 4+4+4 eğitim modeli teklifinin görüşüldüğü komisyon toplantısından ayrılan AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'e dönüşünde CHP'li milletvekilleri "Maç bitti mi?", "Maç kaç kaç" sözleriyle sataştı. Hakan Şükür, "Bilmem" diyerek yerine oturdu. Bir özel televizyon programında yorumculuk yapması nedeniyle tartışma konusu olan Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür komisyonun başladığı saat 11.00'den 19.00'a kadar toplantı salonunda konuşmaları dinledi. Saat 21.30 civarında komisyon toplantısına tekrar gelen Hakan Şükür'e CHP'li milletvekilleri "Maç bitti mi?", "Maç kaç kaç bitti" diye laf attı. Şükür, "Bilmem" diyerek yerine oturdu. CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş twitter hesabından, "Milli Eğitim komisyonundayız. 4 saattir Sakarya Milletvekili Engin Özkoç konuşuyor. Komisyon üyesi Hakan Şükür de köşede laptopuna bakıyor. Meğer Hakan Şükür laptopundan maç seyrediyormuş" diye yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Öyle meclise böyle vekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ahahha naapsın adam sıkılıyordur anlamadığı şeyleri dinlemekten. demokrasi bazlı sistem toptan obsolete oldu bu ülkede artık, değişmesi lazım. bi sonraki nesil milletvekilleri mecliste hentai izlerler mmorpg falan oynarlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Bide şu çok komik lan ahahaha said: HP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş twitter hesabından, "Milli Eğitim komisyonundayız. 4 saattir Sakarya Milletvekili Engin Özkoç konuşuyor. Komisyon üyesi Hakan Şükür de köşede laptopuna bakıyor. Meğer Hakan Şükür laptopundan maç seyrediyormuş" diye yazdı. Herif twitter takılıyor ama hakanın yaptığını eleştiriyor sdf. O yüzden hepsi aynı işte vekillerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 twitterdan mesaj atmak 30 sn, mac izlemek 2 saat. ha bu arada, hakan sukur 'hasta' oldugu ve meclise gidemedigi gunlerin aksamlarinda hemen iyilesip ligtv'de yorumculuk gorevini yerine getirmis: http://www.yurtgazetesi.com.tr/icerik/6434/hakan-sukurun-basi-agriyacak.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter bi de milletvekilinin maasini cebinden odemek isteyen, ne var canim diyenler var. para bok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bu arada lol be, aradan 4 yil gecmis, adam vekil olmus, hala ayni insanlar 'ne var canim' edasinda savunmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Bana kalsa zerre maaş verilmemesi taraftarıyım. Zaten tüm gezilerin, yemeklerinin falan masraflarını karşılıyor devlet. Üstüne maaş verilmesi çok fazla saçma. İlla verilecekse de ufak bir miktar verilsin. Ama 30 sn ya da 2 saat muhabbeti çok farklı şeyler değil. 2 saat maç da izlersin, 2 saat twitterda da takılabilirsin. Bunun sınırı yok. Kimin ne yaptığını ne kadar süre yaptığını bilemeyiz. Meclisin özü laçka bizim. Hakan ya da onun gibiler biraz fazla ön planda olduğu için çok haber çıkıyor ama kim bilir daha neler dönüyor. Bu işe toptan bi dur demeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 evet katılıyorum. hakan şükür ön planda, o yüzden dikkat çekiyo. ama yüzsüzce "hakan şükür hakediyo canım miehehehe" demek ile, "sizinkiler de yapıyor bak" diye hep eleştirdiğiniz, sizin deyiminizle "fenerbahçeli savunması" yapmanız da trajikomik bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 vekilin sizinkisi bizimkisi mi var? hepsi bizim vekilimiz. demirören style. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 emekli zam yok diye ağlar sonra hakan şukure helal eder parasını işte sdfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 valla ben oy vermedigim vekile benim vekilim demem. aynı emekli bu arada et fiyatlarına zam gelince "zaten yemiyoh ki zam gelsin farkedmez" diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 o emeklilerin çoğu ölünce cennete gidecekleri (lol) için dert etmiyorlar fazla. ölüm korkusu arttıkça dini sömüren partilere oy atma oranı da artıyor doğal olarak yaşlılar arasında. tr'de emekli wisdom'ı der ki; - x parti başkanı allah dedi, ona oy verirsem cennete gitme ihtimalim artar yıl 2012, yaş ve tecrübe itibariyle wise olması gereken yaşlı insanlarımızın geldiği nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar