DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Nerflerin yaninda bayada yeni seyler var aslinda o bakimdan baya guzel olcak kanimca :) Kisaca bazi patch notelarini aktaracagim; *The Crane, Prorator, Prowler and Viator can now use a black ops jump portal. *The Crane, Prorator, Prowler and Viator can now equip a covert ops cloak and can therefore warp whilst cloaked now. *The Bustard, Impel, Mastodon and Occator all gain a +2 warp strength bonus. *All overdrives have been reduced in effectiveness by 37.5%. Faction variants (Republic Fleet and Domination) will have a maximum 12.5% velocity modifier but cargo capacity drawback will only be 5%. *All medium drones have been changed as they were too effective against small targets. The optimal signature radius has been increased to 125m and increased tracking by a factor of 1.2x giving a change of -42.4% against smaller targets. *The corporate hangar bay of the Rorqual has been increased to 30,000 m3. Gibi benim dikkatimi ceken yenilikler mevcut. Daha birsuru fakat bunlar benimde isime yaradigi icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 benim aklıma takılan yeni patchin blasterlara karşı etkisi gerçekten şu andaki tablo kadar büyükmü olacak-small gang ve solo için konuşuyorum blaster dpside tırtlarsa gallante gemileri napacak drone dpsmi sadece yoksa uyuz railgunmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yok cnm dps gene ii sizin, sadece yakalamanız daha zor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Yakalayamadıktan sonra dps yapmak zor zaten biraz :) neyse bi patch gelsin hele bakalım ne kadar saçmalamış ccp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hic sacamalamamis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 aga işte solo pvp kalmasın diye kalmasın zaten oh ne güzel,takım işi mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 evet kalmasin solo molo :)zaten kalmamis artik millete cok ufak geliyo koca galaxie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 solo'nun kalkmasını desteklendigini ilk defa goruyorum. Ben gece 0400te kalktıgımda tek basima, war target tuzaga dusuremeyeceksem, ne anlamadın korsanlıktan. Zaten small gang yok degildi ki, iyi dagilimli bir small gang'e karsi hicbir zaman bir sansiniz yok. Bunu daha da pompalamak benim eve'e tek basima girmemi engellmekten baska ne ise yarayacak suphe icersindeyim. Illa birlikte dolasacak birilerini bulmak lazım simdi. Oyunu bloblastiriyorlar baska birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 notları okumadım ama sizin yazdıklarınızdan yola cıkarak oyunun yavas yavas bırakılma zamanı geliyor diyebilirim ccp bu yolda ilerliyor ilk bas ekisiklerini giderecegi yerde surekli oyun uzerinde gereksiz degisiklikler yapıyor merak ediyorum acaba birileri bunları test edip "bu yaptıklarımız oyunun akısını degistirir oyuncu sayımızı azaltır" diye biseyler solemiyor mu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 oyuncu sayisini en cok azaltan ve soloyu tam kalbinden vuran olay nos nerf oldu ve adamlar tinmadi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 efe domide yapabilirsin hala solo sanırım. Yapılan değişiklikler hakkında kişisel yorumumu söyleyim; Eskiden Matari'lerin hız bonusu gemi boyutu buyudukce bır onem taşımıyordu, artık taşıyor. Eskiden olay buffer tank+gank+mwd web scram/distrupt tı artık bunlar değişiyor, hemde iyi yönde. Bu patchle nano olmaması gereken gemilerin nano olma olayını kaldırdılar.Bu yüzden Vaga nın önemi çok arttı. Bu patchle bs ve üstü sınıfında matari gemileri önem kazandı,saçma speed bonusu işe yarıyor artık çünkü. MWD saçma sapan aşırı bir hızlanma katıyordu oyuna, gerekli - leri ve Ab için gerekli + ları eklediler bu şekilde herkez MWD kullanmayacak. Aslında gallente gemileri için değişen çok fazla şey yok, Agility değişiklikleri yüzünden eskisinden daha hızlı hızlanıcak geminiz mwd ye basarsanız, karşı tarafta Scram yok ise Weblese bile yakasına yapışmanız mümkün eskisi gibi. Missile ların menzilleri daha kısa, ve megaya takacağın basit bir ab2 aldığın torp hasarını ( eğer paintlenmiyorsan ki soloda ne kadar med slot o kadar az tank caldari için ) %80 civarı düşürüyorsun. E eskisi gibi 30km den vuramacağını hesap edersek, gayet iyi hasar verebileceğini düşünüyorum megayla bile. Artık Weblenmek demek garanti ölüm anlamına gelmiyor - Web-distrupt edilen hedef eğer senden büyük değilse ve neutları yoksa kaçma ihtimali yoktu - bu vur kaç olasılıklarını bu tarz taktikleri arttırıyor, zevki arttıcak böylece. Gallente reconları oyuna yeniden kazandırıldı.Sebepler basit Artık Falcon değil king of the hill =) ( göreceli tabiki hehehe ) Tek sorun Amarr Bs leri bence,onlarada rig nerfü gelmiş. Bakalım görücez. Yani aslında, oyunu tek düzelikten çıkarıp tat katmak, daha fazla farklılaştırmak istemişler bence. Ayrıca AF leri oyuna geri kazandırdılar resmen =) ayrıca efe bence bu senin çok daha fazla işine gelicek =) Hem megayı artık daha kolay yem sanıcaklar Hem bence sen güzel güzel taktikler geliştirirsin - Mwd+AB düşünsene :p - ya da webber dronelar çok yarayabilir sana.bilemedim şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 amarr bs lere ne olmus?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 locus rig mi ne stacklenmiomuş artık, ben bilmiorm ne işe yarıo o. Bir Sb pilotu olarak, oturup ağlamaya başlamıştım bu patche. Cruise missile lar artık cacık değil, ve bir salvoda t1 frig patlatamaz hale gelmişler-miş-. Bütün 3 mil sp boşa gitti diye düşünürken CCP den cevap geldi. Bomberlardaki explosion radius bonusu kalkıyor, yerine Torp dmg bonusu geliyor. TORP Cruise değil TORP işe yarar hale getirsinler artık şu gemiyi ya :( hehehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ohness kaynagi goster buna inanamam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 link hatta direk We did do changes to stealth bombers on our development servers, but we were in agreement with QA that we didn't have sufficient time to test the changes properly for Quantum Rise. In our test changes we removed the explosion radius bonus (moving them away from the "anti-small ship" role) and gave them a fair bonus to torpedo damage. We'll probably do some more changes to them and release them to Singularity when Quantum Rise is ready and deployed to Tranquility. Torp atıp cloak olmaca oynıcaz herhalde. Zevkli olucak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 orda dev postu gormedim ben neyse heralde 1-2 paket sonra yapabilriler ? guzel olur gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 servere giremiyorum baska ayni sorunu yasiyan varmi bak yine server cokmus hanginiz cokertti serveri gene asf ccp nerf yapcagina oncelikle bi server yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bakıma aldılar açılıyo az sonra Denemeden bişeler söylemek zor hele benim gibi daha noobsanız ama benim anladığım med slotlar dahada önem kazandı ve setupları biraz değişecek eskisi gibi web dist mwd must course olmıcak 2 web dist yada daha düşük med slotlar için dist işini takım arkadaşına bırakmak falan düşünülebilir.Ama bütün bunlardan çıkan sonuç yanında en azından bir arkadaşının daha olması gerektiği Ben small gang ve solo oynamayı düşünüyodum ve gallante train edecektim bu patchden sonra ne yapacağımı şaşırdım amarr kafama yatar gibi oluyo sonra med slot ve cap sıkıntısı aklıma gelince ondanda vazgeçiyorum.Miner olup bu sıkıntılardan kurtulsammı acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Güçlü olan şey için train etme, 2 aya oda nerflenir. Neyden zevk alırsın oyun tarzına ne uygundur hangı ırkı sevıosun hangı gemının seklını sevıosun ona gore yap nasolsa gun gelecek ya bufflanıcan ya nerflenıcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 mmolarda daha güçlü olan diye class olmuyo zaten duruma göre avantajlı olabilir en fazla benim oyuna stilime uygun olan class artık değil onu demeye çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Suark said: link hatta direk We did do changes to stealth bombers on our development servers, but we were in agreement with QA that we didn't have sufficient time to test the changes properly for Quantum Rise. In our test changes we removed the explosion radius bonus (moving them away from the "anti-small ship" role) and gave them a fair bonus to torpedo damage. We'll probably do some more changes to them and release them to Singularity when Quantum Rise is ready and deployed to Tranquility. Torp atıp cloak olmaca oynıcaz herhalde. Zevkli olucak gibi oyoyoyoyo bu anı bekliyordum... iki gemi kullanmak icin heveslenmistim ta en basindan..Assult Fighter ve Stealth bomber heheh...AF lerde buyuk gemilere büyük bela oluyormus sanırım yeni degisikliklerle... torp bomber ne diyim cok fena üzer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 benim bs min hizini nerflemisler gidip vagebond u nerfliceklerine nano nerf diyolar geliyolar beni nerfliyolar lan skill imide nerflemisler artik gang a hiz bonusu veremiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Max hız azalmış ama stabber için mwd hızlanması baya artmış deişik olmuş. Değişiklik gelene kadar Stealth bomberınızı Dışarı çıkarmayın. Demin ab li bir ishkura 50 vurdum :S Sonra, bir thrasher a 2 salvo attım sonra bana el sallayıp warp out oldu. Falan filan can sıkıcı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 fenaymis..garajda dursun iyisimi bomber.. assult fighterlar hakkinda ne alem? toparlayabilmisler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Assault fighter ne ? Assault ship lermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar