Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Herşeye nerf geliyor yeni patchte, biraz takip ediosanız biliyosunuzdur zaten. Hızlar yavaşlatıldı Çoğu gemi hantallaştı Webler kötüleşti Scram bufflandı missile formulu degıstı explosion velocity ler yarılandı Black opslar cynojam li sisteme bridge yapabilicek cov ops cloak lı cargo gemileri çıkıo falan filan da en kotusu local da konusmayanı gozukturmeme gıbı bı olayları var =) Nası bulucaz ya milleti :(
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Cloak gezebilen gemiyi ve localde konusmayani gorememe olayini bilmiodum nerde yazmislar?
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 local daki şey değişio sureklı koncak mı belli değil, delay yapmak istiyorlar aslında. Girince belli bir süre sonra gozukucen. Forumlarda gormustum o ikisini,hatta black ops la bridge edilebilecek o hauler - aslında amaç birazda o - 4 gun kaldı ztn
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Valla ben yaklasik 10 gundur surekli test serverda denedim yeni patchi hatta kendime rutbe bile yaptim :P ama onlari ne gordum ne duydum. Aslinda oyle seyler varmi diyede bakmadim pek :) genelde artik hangi gemi kullanilir yeni gemi orca nedir nasil calisir fln ona baktim. Bide rutbe dizayni ile ugrastim :D
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 local kismi ne ???? simdi localde kac hostile var goremicekmiyiz ?
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 delay falan olucakmış sanırım bi kesinleşssin bahalım
efe.hizar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Local sadece, 0.0 icin degistirecekler diye biliyorum. Yeni web ve scram atraksiyonlari sonucu megamı tozlanmak icin rafa kaldirip, koca kıclı domi'me donmem gerekcek gibi..
Suark Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 :P yok bea söle sizin gençlerden birine bi rapier fitleyin, senin mega şov yapar =). O diilde, hani çok keyif alıorm ama sırf şu "cyno jamli sisteme black ops cynosu" açılabilme olayı için bile 0.0 a donebilirim. üff ya =)
Suark Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Abi iyi güzel herşeyi anlarımda Turrets will only do damage when within the maximum allowed optimal and falloff range. niye ya niye? falloff modulü koysalar bari oyuna - rig harici -
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 http://myeve.eve-online.com/updates/patchnotes.asp
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 simdi turrets ler optimal ve fallout deyismeden ayni damageyimi verecek ???? bide misil i nerfliyolarmi buffluyolarmi anlamadim t2 ogre simdi mermimi kulancakmis ne olcakmis oda anlamadim?? wtf??
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 turretlar sadece optimalla falloff arasında vurcak sanırım bundan sonra missilerin utilityleri baya bi değişiyo buff yada nerfden ziyade kullanım yerleri farkedicek gibi dronela ilgili yazan şey sanırım üretilirken gereken malzemeler benimde anlamadığımda zaten webe mwd a bilimum nerf geliyo blasterlarında komik bi optimal-falloff rangei var üstüne bide bu rangelerin dışında hiç dmg veremiceksin e o zaman gallante nasıl adamı o daracık rangede tutup dmg verecek çözebilmiş değilim bu işte bi yanlışlık var
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 nesini cozemedin gallentanin isi zaten mwd yi ac yakina gir weble sonra 500metraden saydir diyer turlude rail gunlari tak 160-190km den saydir hepsinin olayi o gerci simdi pulsede yine baya menzil var ama pek ise yaradigi soylenilemez :) zaten dibinden vuruyom :P ama armageddonda yariyabilyo mwd takamassaniz
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 iyide mwda da nerf geliyo adam seni o ara scramleyemese bile %60 web ve mwdsiz adamı o mesafede tutman çok zor trackingden hiç bahsetmiyorum bile
Suark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 haklısın canım,blaster nerf aslında bu ama hepsi nerfleniyor. Buff gelen gemilerde var misal Rapier huginn Arazu=) diğer gallente reconu bide bence vagabond. Sora bide anladığım şu, sig radius artık çok önemli bi yerde, sen füzeden hızlı bile olsan sig radius yuzunden dmg yıyosun
Suark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hoooop yeni temiz açıklama aldım Turret falloff olayı şöyle eskisi gibi vurabilme mesafemiz optimal+2xfalloff ama bunun ötesinde silahlar çalışmayacak.Yani adam 23123123km uzaktada olsa ateş edebiliyorduk ya, o olmayacak işte.
efe.hizar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 sig radious implantleri deger kazanabilir gibi duruyor. Sanırım blaster boat'lar artık solo icin cok zorlanacak. Cunku oyun daha da makas-kagit- tas oldu. Ozellikle savasmak istemeynleri yakalamak acisindan. Diyelim ki mwd taktin, adamda scrambler varsa yetisemeyeceksin. Dİyelim ki AB + Scram taktın, senle savasmak istemeyen hic bir mwd'li hedefi yakalamayacaksın. Solo olayı artık 5 mid olmadan cok zor (mwd 2web cap.boos disrup) En azından gallente icin. Blaster boat'lar o acıdan sıkıntıda. Yakına girmeyi garantilemek icin en az 5 mid lazim; yanilmiyorsam hype'da oyle ama onun da tracking bonus'u olmadigindan zaten kısıtlı bir mesafede savastigindan sıkıntı cekiyor.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 mwd kullanan çok kalıcak mı ki? Yani missile boatlara karşı çok savunmasız hale geliyorsun mwd açınca vagaya bile ab diyenler var. Bu arada ben rapier/huginn yoluna donmustum iiki donmusum dıorm sımdı hehe
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 t1 crusierler haric belki af ler gerisi zaten mwd kullanmak zorunda hem misil in menzili 50% azalcakmis yanlis okumadiysam. hem warp scramble 9km ama senin magethron bi kere hizlandimi mwd kapansa bile bi 15km rahat hizli gider yani mwd kapaninca dirak hizin 150ye dusmuyo cok yawas dusuyo gemi agirligindan dolayi
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 boardlara bakıyorum blasterboatların nası iş yapacağını daha doğrusu missile dışında nası dps yapılacağını çözen yok :D şu andaki duruma göre blasterlar tamamen kullanışsız ve mid slot olayı dahada önemli hale geliyo bu durum tabi amarrında işine gelmiyo zaten mwd bile takamıyolardı eskiden şimdi neyi çıkarıp yerine ne takacaklar acaba bide tracking konusu var tabi tamda learningler bitmişti gallanteye abaniim diyodum bak sen ccpnin yaptığı işi yine ne yapcağımı şaşırttı :D
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ne tracking i amarr in tracking speed i guzel o nerflenncekmi ne ? bence sende amarr ol hayatini kurtar
Suark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 cengizhan66 said: t1 crusierler haric belki af ler gerisi zaten mwd kullanmak zorunda hem misil in menzili 50% azalcakmis yanlis okumadiysam. hem warp scramble 9km ama senin magethron bi kere hizlandimi mwd kapansa bile bi 15km rahat hizli gider yani mwd kapaninca dirak hizin 150ye dusmuyo cok yawas dusuyo gemi agirligindan dolayi Edit bu kısmı unutmuşum: Forumlarda bi test vardı, raven vs dominix diye. Domi mwd yi açıtığında raven 1000 dps e vurabiliyordu, Ab kullandığında bu 500 e falan dusuyor. MWD kullanmak hakkaten çok tehlikeli artık dediğim gibi gemin hızlı olsa bile yani exlosion velocity den hızlı gitsen bile sig radiusun büyükse çatır çatır yiyosun hasarı. Hemen bi update yapayım, Scram direk MWD yi offline ediyor. Mesela bastın, gemin hızlanmaya başladı scram yedin Direk o hızlanma duruyor ve inanılmaz bir hızla gerisin geri düşüyor ( çok fena değiştirdiler bunları ). Yani diyelim ki, 500 den 1000 e çıkman MWD ile 10 saniye aldıysa, kapandığı anda 2 sanıyede falan 500 e dusuceksın. Gallente gemileri iyi, sadece oyunda ki solo pvp olayını bitiriyor ccp. Yanına bir arazu veya rapier gelse sorun kalmaz yani. arazu recon 5 le 18km den overheat etmeden scram atabiliyor rapier web ve point konusunda mutiş.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 suark nesini anlamadin simdi sen ? ab mi takcak megathron hem megathroon ne kadar agir o kadar agirki zaten hizlanmasi 20-30 saniye suruyo :) ab mi takacak solo artik 10% luk kisim gerisigruop isi ve o iste mwd sart yoksa olme ihtimali cok artiyor mesela pos warfaresininde armageddon a mwd takmassan olme ihtimalin cok artiyo cunku mwd le bi an once buble den falan cikman gererkiyor cikamassan oluyosun hac icinde ayni sey command bc icinde fleet batlede cok uzaktaki hedefe ab le gidemezsinatiyorum 160km de racon var :P ab le nasil gitcen hem kacma olayida var malum ne olursa olsun gateye geri donebiliyon...
Suark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hehe anlamadığım bı nokta yokki =) Tabi MWD lazım, ama artık Ab de bir opsiyon,Çünkü mwd çok tehlikeli. Karşıda bir missile ship varsa haşır haşır alıyorsun bütün hasarı. ( torpların falan explosion radiusları yukseltıldı ) Bide bubble ların radiusları kucultuldu sanırım onunla ılgılı bısıler yazıodu patch note da. Güzel oldu bu patch, mwd default modül olmaktan çıktı. Ceptorlar yakalasın 160 km deki recon u=) zaten ceptorların role bonusuda değişiyor.
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 CCP yapacagın işi , ne kassam nerf iyiyor be, misille kastık cruise spec ,torpedo spec,nerf yedi ,simdi bir daha nerflendi,interceptor kastım oda role değişti ,neye el atsam bir şey geliyor başına,ben madenciliğe devam edem en iyisi.gerci 2 senedir tam carebear takılıyorum zaman yoklugundan. başka değişen ne var ?
Öne çıkan mesajlar