Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Local nerf,missile nerf nerf nerf eheh

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herşeye nerf geliyor yeni patchte, biraz takip ediosanız biliyosunuzdur zaten.

Hızlar yavaşlatıldı
Çoğu gemi hantallaştı
Webler kötüleşti
Scram bufflandı
missile formulu degıstı
explosion velocity ler yarılandı
Black opslar cynojam li sisteme bridge yapabilicek
cov ops cloak lı cargo gemileri çıkıo
falan filan

da en kotusu local da konusmayanı gozukturmeme gıbı bı olayları var =)
Nası bulucaz ya milleti :(
Mesaj tarihi:
local daki şey değişio sureklı koncak mı belli değil,
delay yapmak istiyorlar aslında.
Girince belli bir süre sonra gozukucen.

Forumlarda gormustum o ikisini,hatta black ops la bridge edilebilecek o hauler - aslında amaç birazda o -

4 gun kaldı ztn
Mesaj tarihi:
Valla ben yaklasik 10 gundur surekli test serverda denedim yeni patchi hatta kendime rutbe bile yaptim :P ama onlari ne gordum ne duydum. Aslinda oyle seyler varmi diyede bakmadim pek :) genelde artik hangi gemi kullanilir yeni gemi orca nedir nasil calisir fln ona baktim. Bide rutbe dizayni ile ugrastim :D
Mesaj tarihi:
:P
yok bea söle sizin gençlerden birine bi rapier fitleyin, senin mega şov yapar =).

O diilde, hani çok keyif alıorm ama sırf şu "cyno jamli sisteme black ops cynosu" açılabilme olayı için bile 0.0 a donebilirim.
üff ya =)
Mesaj tarihi:
Abi iyi güzel herşeyi anlarımda

Turrets will only do damage when within the maximum allowed optimal and falloff range.

niye ya niye?
falloff modulü koysalar bari oyuna - rig harici -
Mesaj tarihi:
turretlar sadece optimalla falloff arasında vurcak sanırım bundan sonra
missilerin utilityleri baya bi değişiyo buff yada nerfden ziyade kullanım yerleri farkedicek gibi dronela ilgili yazan şey sanırım üretilirken gereken malzemeler
benimde anlamadığımda zaten webe mwd a bilimum nerf geliyo blasterlarında komik bi optimal-falloff rangei var üstüne bide bu rangelerin dışında hiç dmg veremiceksin e o zaman gallante nasıl adamı o daracık rangede tutup dmg verecek çözebilmiş değilim bu işte bi yanlışlık var
Mesaj tarihi:
nesini cozemedin gallentanin isi zaten mwd yi ac yakina gir weble sonra 500metraden saydir
diyer turlude rail gunlari tak 160-190km den saydir hepsinin olayi o gerci simdi pulsede yine baya menzil var ama pek ise yaradigi soylenilemez :) zaten dibinden vuruyom :P ama armageddonda yariyabilyo mwd takamassaniz
Mesaj tarihi:
haklısın canım,blaster nerf aslında bu ama hepsi nerfleniyor.

Buff gelen gemilerde var
misal
Rapier
huginn
Arazu=)
diğer
gallente reconu

bide bence vagabond.

Sora bide anladığım şu, sig radius artık çok önemli bi yerde, sen füzeden hızlı bile olsan sig radius yuzunden dmg yıyosun
Mesaj tarihi:
hoooop yeni temiz açıklama aldım

Turret falloff olayı şöyle

eskisi gibi vurabilme mesafemiz optimal+2xfalloff
ama bunun ötesinde silahlar çalışmayacak.Yani adam 23123123km uzaktada olsa ateş edebiliyorduk ya, o olmayacak işte.
Mesaj tarihi:
sig radious implantleri deger kazanabilir gibi duruyor.

Sanırım blaster boat'lar artık solo icin cok zorlanacak. Cunku oyun daha da makas-kagit- tas oldu. Ozellikle savasmak istemeynleri yakalamak acisindan.

Diyelim ki mwd taktin, adamda scrambler varsa yetisemeyeceksin.
Dİyelim ki AB + Scram taktın, senle savasmak istemeyen hic bir mwd'li hedefi yakalamayacaksın. Solo olayı artık 5 mid olmadan cok zor (mwd 2web cap.boos disrup) En azından gallente icin. Blaster boat'lar o acıdan sıkıntıda. Yakına girmeyi garantilemek icin en az 5 mid lazim; yanilmiyorsam hype'da oyle ama onun da tracking bonus'u olmadigindan zaten kısıtlı bir mesafede savastigindan sıkıntı cekiyor.
Mesaj tarihi:
mwd kullanan çok kalıcak mı ki?
Yani missile boatlara karşı çok savunmasız hale geliyorsun mwd açınca vagaya bile ab diyenler var.

Bu arada ben rapier/huginn yoluna donmustum
iiki donmusum dıorm sımdı hehe
Mesaj tarihi:
t1 crusierler haric belki af ler gerisi zaten mwd kullanmak zorunda hem misil in menzili 50% azalcakmis yanlis okumadiysam.
hem warp scramble 9km ama senin magethron bi kere hizlandimi mwd kapansa bile bi 15km rahat hizli gider
yani mwd kapaninca dirak hizin 150ye dusmuyo cok yawas dusuyo gemi agirligindan dolayi
Mesaj tarihi:
boardlara bakıyorum blasterboatların nası iş yapacağını daha doğrusu missile dışında nası dps yapılacağını çözen yok :D
şu andaki duruma göre blasterlar tamamen kullanışsız ve mid slot olayı dahada önemli hale geliyo bu durum tabi amarrında işine gelmiyo zaten mwd bile takamıyolardı eskiden şimdi neyi çıkarıp yerine ne takacaklar acaba bide tracking konusu var tabi

tamda learningler bitmişti gallanteye abaniim diyodum bak sen ccpnin yaptığı işi yine ne yapcağımı şaşırttı :D
Mesaj tarihi:
cengizhan66 said:
t1 crusierler haric belki af ler gerisi zaten mwd kullanmak zorunda hem misil in menzili 50% azalcakmis yanlis okumadiysam.
hem warp scramble 9km ama senin magethron bi kere hizlandimi mwd kapansa bile bi 15km rahat hizli gider
yani mwd kapaninca dirak hizin 150ye dusmuyo cok yawas dusuyo gemi agirligindan dolayi

Edit bu kısmı unutmuşum:
Forumlarda bi test vardı, raven vs dominix diye.
Domi mwd yi açıtığında raven 1000 dps e vurabiliyordu,
Ab kullandığında bu 500 e falan dusuyor. MWD kullanmak hakkaten çok tehlikeli artık dediğim gibi gemin hızlı olsa bile yani exlosion velocity den hızlı gitsen bile sig radiusun büyükse çatır çatır yiyosun hasarı.

Hemen bi update yapayım,
Scram direk MWD yi offline ediyor.
Mesela bastın, gemin hızlanmaya başladı scram yedin
Direk o hızlanma duruyor ve inanılmaz bir hızla gerisin geri düşüyor ( çok fena değiştirdiler bunları ).

Yani diyelim ki, 500 den 1000 e çıkman MWD ile 10 saniye aldıysa, kapandığı anda 2 sanıyede falan 500 e dusuceksın.

Gallente gemileri iyi, sadece oyunda ki solo pvp olayını bitiriyor ccp.

Yanına bir arazu veya rapier gelse sorun kalmaz yani.
arazu recon 5 le 18km den overheat etmeden scram atabiliyor
rapier web ve point konusunda mutiş.
Mesaj tarihi:
suark
nesini anlamadin simdi sen ? ab mi takcak megathron hem megathroon ne kadar agir o kadar agirki zaten hizlanmasi 20-30 saniye suruyo :)
ab mi takacak
solo artik 10% luk kisim gerisigruop isi ve o iste mwd sart yoksa olme ihtimali cok artiyor
mesela pos warfaresininde armageddon a mwd takmassan olme ihtimalin cok artiyo cunku mwd le bi an once buble den falan cikman gererkiyor cikamassan oluyosun
hac icinde ayni sey command bc icinde fleet batlede cok uzaktaki hedefe ab le gidemezsinatiyorum 160km de racon var :P ab le nasil gitcen
hem kacma olayida var malum ne olursa olsun gateye geri donebiliyon...
Mesaj tarihi:
hehe anlamadığım bı nokta yokki =)

Tabi MWD lazım,
ama artık Ab de bir opsiyon,Çünkü mwd çok tehlikeli. Karşıda bir missile ship varsa haşır haşır alıyorsun bütün hasarı. ( torpların falan explosion radiusları yukseltıldı )
Bide bubble ların radiusları kucultuldu sanırım onunla ılgılı bısıler yazıodu patch note da.

Güzel oldu bu patch, mwd default modül olmaktan çıktı.

Ceptorlar yakalasın 160 km deki recon u=)
zaten ceptorların role bonusuda değişiyor.
Mesaj tarihi:
CCP yapacagın işi , ne kassam nerf iyiyor be,
misille kastık cruise spec ,torpedo spec,nerf yedi ,simdi bir daha nerflendi,interceptor kastım oda role değişti ,neye el atsam bir şey geliyor başına,ben madenciliğe devam edem en iyisi.gerci 2 senedir tam carebear takılıyorum zaman yoklugundan.
başka değişen ne var ?
  • Yeni Oluştur...