Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Adım adım port açma adımlarını yazarmı biri lutfen. PC tarafında ne yapmak lazım dhcp server falan filan aynı zamanda adsl modemde ne ayarlar lazım lutfen. Modem USR9108. Ayarlar vardı sildim yanlışlıkla :) Modem 192.168.1.1 bunuda yazayımki tam olsun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 http://portforward.com/routers.htm usr9107 veya 9110 ile aynıdır herhal (zaten fark olsa bile atla deve değil vallahi, bayağı benzer şeyler oluyor hep. eşek ile katır gibi.. yok daha da yakın labrador ile golden retriver gibi! evet öle!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Ok hallettim herseyi ama ttnet icin dns server ve alternate dns server adresinde patladım bunların guncel olanlarını yazarmısınız. Aradom adamları veremiyoruz kardeşim dediler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 opendns'ninkiler şunlar köü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Ne kötü değil ya, OpenDNS daha iyi. Önemli Not Sana Absolut: Eğer torrent işinde yeniysen bilmezsin, encryption ve IP Filter olayını kullanmayı unutma. Public Tracker kullanma. Yoksa özelden gel sana bir davetiye yollayayim. Encryption ve IP Filter destekleyen programlar: Vuze - Deluge - Halite - Transmission Bunlardan Halite'yi tavsiye ederim. Ve evet paranoyağım. E-Mail kutunuza uyarı gelince siz de olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar