Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 tunch said: 4400 Ortasında bitirmişler diziyi ya ondan başlamıyorum. İlk 2 bölümünü seyretmiştim önceden güzeldi ama ortasında bırakmak koyuyo adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 twin peaks muhteşemlik ötesidir. david lynch hani zaten. fakat en azından benim seyrettiğim en iyi thriller-mystery dizisi. ps: kendi türündeki çekilen ilk dizi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Vingthor said: twin peaks muhteşemlik ötesidir. david lynch hani zaten. fakat en azından benim seyrettiğim en iyi thriller-mystery dizisi. ps: kendi türündeki çekilen ilk dizi bu arada denemeye değer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 House izle, House izle, House izle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Pluton said: tunch said: 4400 Ortasında bitirmişler diziyi ya ondan başlamıyorum. İlk 2 bölümünü seyretmiştim önceden güzeldi ama ortasında bırakmak koyuyo adama ortada bitmiyor yaf , yani 4400ın ortada bitmemesi için , ya 4400 kalmaması ya da dizinin sonsuza dek sürmesi gerekiyor. "amaç" dizisi olmadığı için.. izle derim , 4400dan sonra heroes çocuk dizisi gibi gelicektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 entourage izle, 3 sezonunu 2 günde bitirdim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Pluton said: Vingthor said: twin peaks muhteşemlik ötesidir. david lynch hani zaten. fakat en azından benim seyrettiğim en iyi thriller-mystery dizisi. ps: kendi türündeki çekilen ilk dizi bu arada denemeye değer =) yalnız lynch filmleriyle aran nasıl bilmiyorum. her filmi ayrı bir travmadır adamın. dizide biraz öyle. kafayı sıyırtır söyliym. üçüncü kez seyredicem bende 2 senedir seyretmedim özledim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 testereyi izle. diziye bağladılar. 6.sezon geliyo bye yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 SoulCube said: aslında lostu çok yanlış bölümde bırakmıssın 5. bölümdü sanırım desmond penny konusu. onu da izle öyle bırak bari =) harbi feci bi zaman oyunu yapmışlar.geçişler meçişler süper olmuş.lostun ana yazarının (10 küsür yazarı var ya hani) bile en sevdiği bölüm buymuş. desmondın manyaklıını anlatıyo.. bide şey var. ji yeong muydu neydi. atıyoda olabilirimde o bölümüde güzel. ondada şey oluyodu jinin geçmişini sun ın geleceini gösteriolardı yada tam tersi.sonunda feci bi şekilde vay annassını demiştim. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Oz. izlemediysen tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Sopranos oldukça iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Coupling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 chuck ve GG :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 tunch said: 4400dan sonra heroes çocuk dizisi gibi gelicektir.. Öyle değil miydi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar