kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 spheredeki scripleri kontrol için (spawnlar falan bilionuz..) azis kullanıoz. runuo için ne kullanabiliriz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 pandora's box...[signature][hline]bu bilgisayarda runuo var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 nerden yükleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 tmm buldum saoll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 [b]Iste gusel bır Pati(!) Dayanısması!!! Ne Mutlu Pati Yim Diyene !!![signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 http://arya.runuo.com/modules.php?name=News&file=categories&op=newindex&catid=1 bu siteden bir türlü indirmeyi başaramıom. üye falan oldum. login olamıom. + - olan resme tıklıyom yüklemek için. başka bir site bilen var mı pandoras box için::::::::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 iyiki html ve asp kodlarından anlıyorum. yoksa ömrü billAH CEVAP GELMEZDİ SİZDEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 http://uo.anet.net.tr/ultimadevelopers/indir.asp?dosya_id=62 Buyrun,[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 üzgünüm her an forumları takip etmiyorum. sanırım runuo.com da bir link olacaktı.[signature][hline]bu bilgisayarda runuo var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ayrıca okuman yazman da yok galiba ractalmanyak? arkadaş login olamıyorum demiş di mi? edepsizamanius seni.. iki üstte verilen uo.anet.net.tr/ultimadevelopers linki caizdir :P[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: kralweb, 01 Mayıs 2004 15:16 tarihinde demiş ki: iyiki html ve asp kodlarından anlıyorum. yoksa ömrü billAH CEVAP GELMEZDİ SİZDEN. bu ne demek ayrıca?[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 yükleme işini hallettim. saolun.. sphere serverlarda .kill .allskills 1000 .set magery 900 gibi komutlar var. runuo da bunun gibi komut bilen var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Mum_Chamber, 01 Mayıs 2004 18:24 tarihinde demiş ki: said: kralweb, 01 Mayıs 2004 15:16 tarihinde demiş ki: iyiki html ve asp kodlarından anlıyorum. yoksa ömrü billAH CEVAP GELMEZDİ SİZDEN. bu ne demek ayrıca? hehe buna web tasarım uzmanlığı deniyor. bir web sayfasının html kodlarına bakarak tüm linkleri scripleri (web deki özelliklerede scrip denir.) ne varsa görebilirsin. ör: bir şayfada sağ tıkla ve kayna görüntüle de. anlarsan tabii:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bakıyorum ukelalık yapmakta üstümüze yok?[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Bir meslek hakkinda o meslegi icra edene mesleginin ogretilmemesi gerektigi hakkinda bir atasozu vardir kralweb, anladin sen onu.[signature][hline]'crimson legend' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Mum_Chamber, 01 Mayıs 2004 20:21 tarihinde demiş ki: bakıyorum ukelalık yapmakta üstümüze yok? Bir dakika, burada en ukala benim, ne oluyor?[signature][hline]'crimson legend' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 allah için annıosun yani annamasan bitmişti bu site kapanmıştı iiki biliosun da kurtarıosun bizi saol lol[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- The words of a banished king "I swear revenge" Filled with anger aflamed our hearts Full of hate full of pride We screamed for revenge ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Delinquent, 01 Mayıs 2004 23:12 tarihinde demiş ki: said: Mum_Chamber, 01 Mayıs 2004 20:21 tarihinde demiş ki: bakıyorum ukelalık yapmakta üstümüze yok? Bir dakika, burada en ukala benim, ne oluyor? lafın gelişi söylemiştim. yoksa haşa. :)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 said: Delinquent, 01 Mayıs 2004 23:11 tarihinde demiş ki: Bir meslek hakkinda o meslegi icra edene mesleginin ogretilmemesi gerektigi hakkinda bir atasozu vardir kralweb, anladin sen onu. Eminim sen bile ne dediğini anlamadın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Ayrıca maşallah hepiniz gün boyu prodax dışında her şeyden bahsetmişiniz. hepiniz her atışa bir şut vuruyonuz ama bir el uzatana gel demiyonuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Bird burdakiprodazı denicem. (önceki kurulumu sırasında hata verdi.) baggio sizin bu site ile bir bağlantınız var mı http://www.paticik.net/ AYRICA DÜN GÜN BOYU RUNUO DA SKİLL KASTIM. ŞU SERVER TÜRÜNÜN GM LER İÇİN KOMUT LİSTESİNİ BİLEN YOK MU . ALLAH RIZASI İÇİN VARSA SÖLESİN YAVV. GM OLMAM SADECE BELEŞ ALIŞ VERİŞ YAPMAMA YARIOR. DAHA YENİ BİR ACCOUNT TUN BİLE NASIL AÇILCANI YAZMAMIŞSINIZ. AMA SORUNCA ARAMA DAN BAK DİONUZ. TOPU TOPU 20 TANE LİNK VAR RUNUO İLE İLGİLİ.. HEMDE SENE 2003 ÜN.. YANİ.. O ZAMANDAN BU GÜNE PROGRAMLARIN YENİ SÜRÜMLERİ FALAN ÇIKTI.. BEN SİZE GÜNCEL BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIN DİYE SORUYORM.. HEM BANA HEM DE BENİM GİBİ ACEMİLERE GNCEL BİLGİ LAZIMM... UMARIM ANLAYIŞ GÖSTERİRSİNİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 her türlü sphere&runuo asistanını www.paticik.net dosyalardan indire bilirsin.[signature][hline]http://www.paticik.net/Yo ? farklı birde bunu dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Gereken cevap verilmiş.Locked pls bizede runuo daki charinizin gain alamamasından..[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 paticik.net ten panro.. indirdim. yükledim. açtım. skill,spawn falan yükseltim indirebiliom. go mo hepsini yapabiliom... da 1- str dex int mana derecelerini ayarlayacak yer pandorabox1.2.4 yok. nasıl ayarlayacağım konusunda yarrdımcı olursanız seviniriöm. 2- pandorabox1.2.4 da desertlerin rengini nasıl ayarlayabilirim VE yeni spawnları nerden indirebilirim VE Dark Venue veya AMANTES ti sanırım serverların birinde yerdeki tüm itemleri emen bir yartık görmüştüm. haberi olan varsa help pls. 3 de RRA derdin ne anlat bakalım dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar