Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sphere için axis. runuo için ??

kralweb

Öne çıkan mesajlar

said:
Mum_Chamber, 01 Mayıs 2004 18:24 tarihinde demiş ki:
said:
kralweb, 01 Mayıs 2004 15:16 tarihinde demiş ki:
iyiki html ve asp kodlarından anlıyorum. yoksa ömrü billAH CEVAP GELMEZDİ SİZDEN.

bu ne demek ayrıca?

hehe buna web tasarım uzmanlığı deniyor. bir web sayfasının html kodlarına bakarak tüm linkleri scripleri (web deki özelliklerede scrip denir.) ne varsa görebilirsin.

ör: bir şayfada sağ tıkla ve kayna görüntüle de. anlarsan tabii:-)
Sosyal ağlarda paylaş

allah için annıosun yani annamasan bitmişti bu site kapanmıştı iiki biliosun da kurtarıosun bizi saol lol[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla
-----------
The words of a banished king
"I swear revenge"
Filled with anger aflamed our hearts
Full of hate full of pride
We screamed for revenge
-----------

Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
Sosyal ağlarda paylaş

Bird burdakiprodazı denicem. (önceki kurulumu sırasında hata verdi.)

baggio sizin bu site ile bir bağlantınız var mı http://www.paticik.net/

AYRICA DÜN GÜN BOYU RUNUO DA SKİLL KASTIM. ŞU SERVER TÜRÜNÜN GM LER İÇİN KOMUT LİSTESİNİ BİLEN YOK MU .
ALLAH RIZASI İÇİN VARSA SÖLESİN YAVV. GM OLMAM SADECE BELEŞ ALIŞ VERİŞ YAPMAMA YARIOR.
DAHA YENİ BİR ACCOUNT TUN BİLE NASIL AÇILCANI YAZMAMIŞSINIZ. AMA SORUNCA ARAMA DAN BAK DİONUZ.
TOPU TOPU 20 TANE LİNK VAR RUNUO İLE İLGİLİ..
HEMDE SENE 2003 ÜN.. YANİ.. O ZAMANDAN BU GÜNE PROGRAMLARIN YENİ SÜRÜMLERİ FALAN ÇIKTI.. BEN SİZE GÜNCEL BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIN DİYE SORUYORM.. HEM BANA HEM DE BENİM GİBİ ACEMİLERE GNCEL BİLGİ LAZIMM...

UMARIM ANLAYIŞ GÖSTERİRSİNİZ.
Sosyal ağlarda paylaş

paticik.net ten panro.. indirdim. yükledim. açtım. skill,spawn falan yükseltim indirebiliom. go mo hepsini yapabiliom... da
1- str dex int mana derecelerini ayarlayacak yer pandorabox1.2.4 yok. nasıl ayarlayacağım konusunda yarrdımcı olursanız seviniriöm.
2- pandorabox1.2.4 da desertlerin rengini nasıl ayarlayabilirim VE yeni spawnları nerden indirebilirim VE Dark Venue veya AMANTES ti sanırım serverların birinde yerdeki tüm itemleri emen bir yartık görmüştüm. haberi olan varsa help pls.

3 de RRA derdin ne anlat bakalım dostum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...