Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray

toggie

Öne çıkan mesajlar

fb ile gs arasında 4 puan fark var.. rakip değil? fb yenerse arada 1 puan fark kaliyor.. nası rakip değil? fb nereden elenmiş ki daha herhangi bi kupada? matematiksel olarak şamp. ligi* ihtimali bile var. kaldıki kesin uefa'ya falan kalırız. (hani sizinde gelmek için gruptan çikmaniz gereken seviye.) sanki böyle ağır her yeri domine ediyorsunuz da, fb artik gs'ye rakip değilmiş. hangi kafalardasınız abi siz?

* : galatasaray'ın sezon başında elendiği kupa.
Sosyal ağlarda paylaş

MeSh said:
fb ile gs arasında 4 puan fark var.. rakip değil? fb yenerse arada 1 puan fark kaliyor.. nası rakip değil? fb nereden elenmiş ki daha herhangi bi kupada? matematiksel olarak şamp. ligi* ihtimali bile var. kaldıki kesin uefa'ya falan kalırız. (hani sizinde gelmek için gruptan çikmaniz gereken seviye.) sanki böyle ağır her yeri domine ediyorsunuz da, fb artik gs'ye rakip değilmiş. hangi kafalardasınız abi siz?

* : galatasaray'ın sezon başında elendiği kupa.

abi sen süper lig deki puan farkını bize karşı kazanma oranını hesaplamak için falan mı kullanıyorsunuz haha.

4 puan fark var ama benfica yı evinde yenebiliyoruz? gidip 1 puanla şamp liginde madara olupta hala size nasıl rakibiz diyebiliyorsunuz ki? Tamam rakipleriniz güçlü ; ama sonuçta arsenal dan 5 de yiyebiliyorsunuz.

Bunlarıda kat bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

@toggie telsim tribündekiler güzel şeyler hazırlamışlar ama bana gelen habere göre kimse nefes alamıycakmış o maçta
kişi başına bi meşela yakılcak falan dediler nekadar doğru nekadar yanlış bilemem
sen gelseydin işte kafana atıcaktım onlardan birini ama kader kısmet.

@kitana

emir sus olm feci saçmalamışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
telsim tribündekiler güzel şeyler hazırlamışlar ama bana gelen habere göre kimse nefes alamıycakmış o maçta
kişi başına bi meşela yakılcak falan dediler nekadar doğru nekadar yanlış bilemem
sen gelseydin işte kafana atıcaktım onlardan birini ama kader kısmet.

Hehe inandın mı bu bişi başına 1 meşaleye...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...