toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 gaf mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Galatasaraylıların maçtan sonraki ruh hali: :S:X:S:o:S:X:S:o :S:X:S:o:S:X:S:o :S:X:S:o:S:X:S:o :S:X:S:o:S:X:S:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 çok yaratıcıymış ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 fb ile gs arasında 4 puan fark var.. rakip değil? fb yenerse arada 1 puan fark kaliyor.. nası rakip değil? fb nereden elenmiş ki daha herhangi bi kupada? matematiksel olarak şamp. ligi* ihtimali bile var. kaldıki kesin uefa'ya falan kalırız. (hani sizinde gelmek için gruptan çikmaniz gereken seviye.) sanki böyle ağır her yeri domine ediyorsunuz da, fb artik gs'ye rakip değilmiş. hangi kafalardasınız abi siz? * : galatasaray'ın sezon başında elendiği kupa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 alex bugün antremana çıkmamış. kesin olarak yokmuş yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 requem said: alex bugün antremana çıkmamış. kesin olarak yokmuş yarın. Blöf olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 antrenmana çıkmamışsa blöf olması daha iyi zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 all in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Kadroya alınmamış. http://www.ntvspor.net/Pages/29466.ASP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ulan o kadar kötü oynuyoruz biz, üstüne bi de gs o kadar konuşuyo süperiz überiz diye bugün bi baktım 4 puanmış fark. daha gelip rakibimiz değil falan diosunuz ya nerelerimle güleyim bilemiyorum. yarın itibariyle 1 olcak zaten fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yarın puan farkı 1'e inse ne olacak? herhangi bi anadolu takımına yenilme olasılıgınız bize yenilme olasılıgınızdan daha fazla oldugu surece, bizim icin sorun teskil etmiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 toggie yarın geliyosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yarın ölüp, pazartesi reslenmeyi umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yarın gel kadıköye gel çok güzel şeyler olucak yakından izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bu sefer gelemiyorum malesef. kacırıcam guzel seyleri. her sene persembe cıkardı biletler bu sefer avrupa macları yuzunden cumaya koydular. tam saat 10'da da fransızca vizem vardı alamadım malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 MeSh said: fb ile gs arasında 4 puan fark var.. rakip değil? fb yenerse arada 1 puan fark kaliyor.. nası rakip değil? fb nereden elenmiş ki daha herhangi bi kupada? matematiksel olarak şamp. ligi* ihtimali bile var. kaldıki kesin uefa'ya falan kalırız. (hani sizinde gelmek için gruptan çikmaniz gereken seviye.) sanki böyle ağır her yeri domine ediyorsunuz da, fb artik gs'ye rakip değilmiş. hangi kafalardasınız abi siz? * : galatasaray'ın sezon başında elendiği kupa. abi sen süper lig deki puan farkını bize karşı kazanma oranını hesaplamak için falan mı kullanıyorsunuz haha. 4 puan fark var ama benfica yı evinde yenebiliyoruz? gidip 1 puanla şamp liginde madara olupta hala size nasıl rakibiz diyebiliyorsunuz ki? Tamam rakipleriniz güçlü ; ama sonuçta arsenal dan 5 de yiyebiliyorsunuz. Bunlarıda kat bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 @toggie telsim tribündekiler güzel şeyler hazırlamışlar ama bana gelen habere göre kimse nefes alamıycakmış o maçta kişi başına bi meşela yakılcak falan dediler nekadar doğru nekadar yanlış bilemem sen gelseydin işte kafana atıcaktım onlardan birini ama kader kısmet. @kitana emir sus olm feci saçmalamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ucuz yırttım desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 adamınbiri said: telsim tribündekiler güzel şeyler hazırlamışlar ama bana gelen habere göre kimse nefes alamıycakmış o maçta kişi başına bi meşela yakılcak falan dediler nekadar doğru nekadar yanlış bilemem sen gelseydin işte kafana atıcaktım onlardan birini ama kader kısmet. Hehe inandın mı bu bişi başına 1 meşaleye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 inandım valla hatta 100.000 tane meşale olcakmış ne dersen inanırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 hadi ona inandın da telsim'den migros'a fırlatabilecegine de inanıyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 onu arkadaşlar vasıtası ile yaptırcaktım işte ama gelmiyosun ki:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 adamınbiri said: inandım valla hatta 100.000 tane meşale olcakmış ne dersen inanırım ben. macta yapilabilicek en gerzekce sey olur heralde o mesale isi. mac yarim saat durur, mesaleler sahaya atilir, sahada yangin cikar, insanlar ezilir buzulur, yaralanir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 orhan hahaha tam pür fb taraftarı işte. hırçın , çirkef :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 sen yarın buyuk ihtimal mactan sonra tesis falan basarsın :) meselayi de volkan demirel'e sakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar