Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ne ezilmesi ya lol :D 3 kolpa gol, 1 normal gol de uzaktan. Galatasaray 2. yarı futbol bile oynamadı orası da ayrı bi konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ahmet çakar : gol den başka gs nin pozisyonu yok ! bu adam bile böle demişse hakkatten ezmişiz.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 haha kaçınılmaz son yine ama fenerbahçe galatasaraya karşı çok iyi oyun planı yapmış, helal olsun walla, tebrikler teknik heyetinden futbolcularına galatasarayın bu fb deplasmanı fobisi ne zaman geçicek kim bilir, resmen fb'nin türkiye kupası olayına döndü ne zaman fb kupayı alır ondan sonra ligde kaybeder bize, bu böyle bi monotonluğa büründü=) ama galatasarayın ilk devre oynadığı futbol, deplasmana göre çok iyiydi; erken gol bulduk, çok iyi hucum yaptık, rakip atakları iyi kestik ama 2 tane yenilmicek gol yedik ki sonuçta derbi maçı, golün iyisi kötüsü olmaz atıp kazanıcaksın attılar kazandılar daha ligde çok maç var, diğer maçlarda puan kaybını çok az tutup bunu telafi etmemiz lazım ve öncelikli olarak puan tablosunda önümüzdeki takımlara puan kaptırmamaız lazım umarım sezon sonunda şampiyonluğa ulaşırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 cavanagh said: haha kaçınılmaz son yine ama fenerbahçe galatasaraya karşı çok iyi oyun planı yapmış, helal olsun walla, tebrikler teknik heyetinden futbolcularına galatasarayın bu fb deplasmanı fobisi ne zaman geçicek kim bilir, resmen fb'nin türkiye kupası olayına döndü ne zaman fb kupayı alır ondan sonra ligde kaybeder bize, bu böyle bi monotonluğa büründü=) ama galatasarayın ilk devre oynadığı futbol, deplasmana göre çok iyiydi; erken gol bulduk, çok iyi hucum yaptık, rakip atakları iyi kestik ama 2 tane yenilmicek gol yedik ki sonuçta derbi maçı, golün iyisi kötüsü olmaz atıp kazanıcaksın attılar kazandılar daha ligde çok maç var, diğer maçlarda puan kaybını çok az tutup bunu telafi etmemiz lazım ve öncelikli olarak puan tablosunda önümüzdeki takımlara puan kaptırmamaız lazım umarım sezon sonunda şampiyonluğa ulaşırız senin gibi gslilerde warmış demek. tebrik ediyorum +rep 6s bile yazamadım saygısızlık yapmayım diye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ezildiğimizi kabul etmiyorum..selçuğun golünü yemeseydik çok farklı şeyler olabilirdi. onun dışında skibbe ikinci yarı barosla ümiti çıkarıp nondayı sokarak intihar etti. ikinci yarı hiçbişi yapmadık. fener 4*5 kere geldi 4 gol oldu gibi gözükse de dirençli ve istekli sürekli basan ve koşan bir takım görünümündeydi. güzel bir futbol oynamadılar ama yani biz de maçı yenecek bir hareket yapmadık ilk golümüz hariç. josiconun da kumaşı iyiymiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ek olarak yörünge dışı olmuş adamınbirine selamlarımı iletiyorum, umarım bu tatil ona yarar da geri geldiğinde bazı tutum ve davranışları değişmiş olur darısı diğer holiganların başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bence maçı aragones falan kazanmadı ha.oyuncular kazandı.galatasaray yine telaşlı oynadı.yine çok hata yaptı.her zaman olduğu gibi. zaten kimse maçı aragones kazandı demiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 evet maçı aragonesin kazandığına ben de inanmıyorum ve bu sebepten fenerin bir çıkışa geçeceğine çok inanmıyorum..oyuncular isyan ederek oynarlarsa ancak çıkışa geçebilirler. bize gelince.takımı çözene aşk olsun valla..hani bir sürü şey sayarım burda da bu saydıklarım bile yetersiz kalır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 @dragon slayer: hehe saol, bu işler böyle yenmek yenilmek var, dalga geçmek-geçilmek var hehe @gilean: abi adamlar zaten bize ters geliyorlar deplasmanda, bi de çok iyi savunma yapıp kitlediler, yediğimiz goller de öle salak saçma goller ama gidipde 3-4 pası kendimiz yapıp kendi kalemize atmadık golleri, adamlar atak yapıp hataya zorladı desek daha doğru olucak ama 1. devre oynadığımız futbolu devam ettirebilmemiz lazımdı, en azından devre arasında hemen çift oyuncu değişikliğine gitmek büyük hata oldu bence, aynı kadro dk 60-65'e kadar devam etmeliydi değişiklikler sanırım 2-1 geriye düşmemizden dolayı takrar maça ortak olup asılmak için yapıldı ama zaten o anda maça ortak durumdaydık, işleyen takımı devre arasında bozdu skibbe, 2. devre de çok kötü oynadık, kötü derken yine güzel oynadık ama ilk yarı oynadığımız futbola oranla çok kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 netice : 4 , hatice : 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Gilean said: ezildiğimizi kabul etmiyorum..selçuğun golünü yemeseydik çok farklı şeyler olabilirdi. bu mantıkla lincolnün golünü yemeseydik 10 tane biz atardık? böyle bi mantıkla gitmez bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bence 2.devre güzel fln oynamadık rezil oynadık.o oyunla eskişehir de 4 atar dicem ki attılar zaten. aynı şeyi demişiz ben de dedim 4 kere gelmiş gibi gözükebilirler ama öyle değil demek istedim. nonda deişikliği nasıl bir intihardır hala da anlamış değilim. düz alman mantığıyla hava toplarında etkili olim diyip deiştirdi resmen. ya allahını seversen barosu konyaya 3 tane gol atsın diye mi aldın yoksa avrupada ve ligde de fenere beşiktaşa atsın diye mi aldın. yahu yıldız oyuncu dediğin bütün maç bişi yapmaz bi top geldimi gömer girer. hangi akla hizmet çıkarırsın barosu üstelik ilk yarı kanat oynatmışın. sok kewellı ikinci yarı barosu ileri al ümiti çıkar. olmadı 65te nondayı da sok 2li forvete dön riskleri al. anlamsız işler yapıyor ya skibbe bazen çıldırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 hem ezildi galatasaray, hemde aragonesin üstün taktik dehası ile kazandı fener ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Madcat said: Gilean said: ezildiğimizi kabul etmiyorum..selçuğun golünü yemeseydik çok farklı şeyler olabilirdi. bu mantıkla lincolnün golünü yemeseydik 10 tane biz atardık? böyle bi mantıkla gitmez bu işler. saçma bişi söylemişin benim dediğim gayet mantıklı. 2.dakkada golü atmşın. üstelik iyi de geliyorsun çat kornerde yedik. şöyle düşün. bu kadar haftadır çöken bir fb var. bütün ümitlerini bu maçı alıp yükselişe geçmeye bağlamış. küt 1.dakkada yiosun golü. moralsizliği bi düşün orda. selçuk orda atmasa maç 1-0a sıkışsa bi 15-20 dakka fenerin üstünde baskı arttıkça bizim işimiz kolaylaşıcaktı. öte yandan siz atmış olsaydınız yine 4 de atabilirdiniz veya biz de yenebilirdik herşey mümkündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ne demek saçma söylemişsin,2.dakika da gol yemek daha daha saçma? onu yemesek daha oturaklı başlıyabilirdik maça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bu arada maçın son dakkalarında ardaya vuran selçuk salağını da bir kınayayım burdan. aptal aptal işler yapmasın insan olsun önce. hakeme veya bir oyuncuya küfür etmek baırmak çaırmak ayrı birşey gidip bile bile arkadan oyuncuya vurmak ayrı birşey. edit: volkanın da maç sonunda 9kasımda 9 oluyordu gibi gereksiz saçma açıklamasını da çocukça buluyorum onu da söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Madcat said: ne demek saçma söylemişsin,2.dakika da gol yemek daha daha saçma? onu yemesek daha oturaklı başlıyabilirdik maça? sen inatla at gözlüğüyle baktığın için birşey demiyorum bildiğini oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 gilean, adam bence mantıklı söylemiş abi, senin dediğinle onun dediği aynı kapıya çıkıyor, aynı şekilde varsayım üzerine yorum yapıyorsunuz ama yukarda dediğin şu nonda değişikliğine inanılmaz katılıyorum, yani barosu çıkarıp nondayı almak nedir, biri skibbeye devre arasında fener nondayı sever demiş de almış herhalde=) bana göre takımı bozmadan 2. devreye başlamamız lazımdı 55-60 gibi kewell girmeli ümit karan çıkmalıydı, yine gidişata göre de nondayı oyuna alıp çift forvete dönmemiz gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ya onun ne demek istediğini anlıyorum da o benim demek istediğimi anlamıyor. o maç başlamadan önceki bi durum ile fikrini söylüyo. ben diyorumki feci atak başladık gol geldi. atak olduğumuz için fener o golü atmasaydı maçı alabilirdik diyorum. o ise daha maç başalamadan gs atmasaydı farklı olurdu diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bitmiş maçın üstüne varsayım yapmak da iyiymiş :) ama guiza o bomboş pozisyonu kaçırmasaydı daha farklı bitebilirdi maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 evet o da doğru zaten..kesinlikle katılıyorum. bu arada selçuk golü attığı an maçın 5-1 biteceğini söyledim yanımdakilere 4-1 oldu yanılttılar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 lol yiğit 129L'de tokat zamanı yapıcam seni=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 fener 4 kere geldi 4 attı falan gibi bişey yoktu maçta.fener 4 kere bile gelmedi hayır maç boyunca gelen takım yoktu zaten galatasarayda gelmedi.pozisyon yok ama 5 gol var.fenerin ilk golü korner ikinci gol semihin ceza sahası dışından vurduğu şutu emre attı içeri 3. gol santisin mallığı bi tek 4 .gol deivid becerisi.deivid dışındakiler gelme değil yani ne organizasyon var ne bişe.iki takımda hiç bişe yapmadı ama skor 4-1.öyle salak bi maçtı şimdi bidaha okudumda çok yüzeysel oldu yorum ama anladınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 deivid'in dönüşüde fena olmadı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar