Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cansn said:
bu arada fenerbahçe camiası olarak ümit karanı tebrik edioruz 9 ay sonra baba olcaz cünkü :) SAYANORA..deivid rocks.

bu cok sacma ve seviyesizdi. Dalga geciyoruz kendi aramizda ama boyle seylere gerek yok.

ama ne koduk arkadas :/ aliskanlik yapti cidden.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
cansn said:
bu arada fenerbahçe camiası olarak ümit karanı tebrik edioruz 9 ay sonra baba olcaz cünkü :) SAYANORA..deivid rocks.

bu cok sacma ve seviyesizdi. Dalga geciyoruz kendi aramizda ama boyle seylere gerek yok.

ama ne koduk arkadas :/ aliskanlik yapti cidden.

her sene fincanı taştan oyarlar dinliorum
yeter
LÜTFEN
Mesaj tarihi:
tamam be bi espiri yaptk :D ama ümitte kalkıp bitane vursaydı madem erkekliği nerde kardeşim hosunamı gitti ne daha 21lik arda bile herşeye küfür ederken ümitten ses çıkmadı neyse tamam sustum :D
Mesaj tarihi:
Baggio said:
Adamlar futbol oynamayı öğrenmeli önce. Hani endirekt vuruştan gol atılmaz gibin Futbol 101.
hem futbol hemde fenerbahçeyi öğrenmeleri gerekio yeni gs forma emanetçilerinin :) kadıköyü öğrenmeleri gerekio MABETI!
Mesaj tarihi:
yok abi anlamıom bunları adamlar bizim tarafatara öyle böyle diyor şurada ne kadar zaman oldu kendi sahanızda polise saldırıp kendinizi rezil ettiğiniz günleri ne çabuk unutmuşunuz palık hafızamısınız nesiniz
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:
hayır adamlar bi de bi an cidden yenebiliceklerini dusunduler ya hahahhadsasd
evet mauhauxhauh simdi hatırladıkca hala gülüyorum :)))))) zuhauha http://www.antu.com/AntuGorsel.aspx İZLEYİN SÜPER OLMUS :)
Mesaj tarihi:
Deacon said:
ohyeah said:
hatıralar sarmış
4-1 yanımı..
pff

auzhuahauzhauhugs

bunu msn iletime koydm süper :D çaldm çok sevdm sana sonsuz rep ohyeah!.
Mesaj tarihi:
cansn said:
mulgear6 said:
hayır adamlar bi de bi an cidden yenebiliceklerini dusunduler ya hahahhadsasd
evet mauhauxhauh simdi hatırladıkca hala gülüyorum :)))))) zuhauha http://www.antu.com/AntuGorsel.aspx İZLEYİN SÜPER OLMUS :)

ama deivid'de ABARTMIŞ. eh4h4h4h
  • Yeni Oluştur...