MeSh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 deivid'in attığı golden sonra yüzümde bir sırıtma ifadesi var. kurtulamadım hala ya.. sürekli sırıtıyorum arkadaş. ne zaman geçecek bu? ahahhe .4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Asteroth said: "FORMA GİYECEKLER YÜZSÜZLER" diyosunuz da, türban giyseler daha mı iyi? /win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 beyinsiz geçen sene çeyrek final oynayan kimdi ? 6 ye 4 ye sonra avrupa en büyüük!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Finkel said: ses said: tüm avrupa fenere , fener galatasaraya.10 senedir aynı senaryo. şu anda şampiyonlar liginde olan hangi takım? 4 maçta 2 puanıyla fenerbahçemiz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Asteroth said: "FORMA GİYECEKLER YÜZSÜZLER" diyosunuz da, türban giyseler daha mı iyi? hm çok mantıklı olmus bu kısım :/ forma bulamıyosanız türban giyin gz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 CaNNi said: beyinsiz geçen sene çeyrek final oynayan kimdi ? 6 ye 4 ye sonra avrupa en büyüük!! selam. butonuna bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: Finkel said: ses said: tüm avrupa fenere , fener galatasaraya.10 senedir aynı senaryo. şu anda şampiyonlar liginde olan hangi takım? 4 maçta 2 puanıyla fenerbahçemiz. :D /epic win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 sevinin arkadaslar ezeli düşmanınız adamınbiri banlandı :((((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: Finkel said: ses said: tüm avrupa fenere , fener galatasaraya.10 senedir aynı senaryo. şu anda şampiyonlar liginde olan hangi takım? 4 maçta 2 puanıyla fenerbahçemiz. :D iyi de galatasaray maalesef o 2 puanı almak için gerekli olan maçlara seviyesi yetersiz olduğu için ÇIKAMADI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: Finkel said: ses said: tüm avrupa fenere , fener galatasaraya.10 senedir aynı senaryo. şu anda şampiyonlar liginde olan hangi takım? 4 maçta 2 puanıyla fenerbahçemiz. :D başka bişey eklemeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: @ ohyeah acilen cümlede anlam, paragrafta anlam çalış abi. adresi ver kargolayım, galibiyet hediyem sana. ;) 4sl4nım benim.. sende olm4s4n Ayar machine.. 4-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ses said: Masquerade said: Finkel said: ses said: tüm avrupa fenere , fener galatasaraya.10 senedir aynı senaryo. şu anda şampiyonlar liginde olan hangi takım? 4 maçta 2 puanıyla fenerbahçemiz. :D başka bişey eklemeye gerek yok bencede bugun gerekli eklemeleri biz yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: Finkel said: ses said: tüm avrupa fenere , fener galatasaraya.10 senedir aynı senaryo. şu anda şampiyonlar liginde olan hangi takım? 4 maçta 2 puanıyla fenerbahçemiz. :D kalsaydında şl. ine seninde puanın olsaydı be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 gecenin ilk yörüngeye giden ismi adamınbiri. kendisini tebrik ediyoruz fdsfsdfsd. U WON COOKIE. HERE; ENJOY WITH YOUR COOKIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 4 maçta 2 puanlı fenerbahçemiz diyerek mi tatmin oluyosunuz? AUSHZDUSDAUWEHZNXCUHADSFUAERWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yalan mı söylüyorum abi. "look at the tabela" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: yalan mı söylüyorum abi. "look at the tabela" Hatta ''we are not looking back, we are looking front.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Yenildiniz abi işte. Acıtmışız demişsiniz bir de, 9. sene oldu ulan, ne ara acıttınız biz mi duymadık? Deniz otobüsünde şöyle birşey açtılar bu arada, paylaşayım dedim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ya sizden daha üstün organizasyondayız şu anda avrupada halen laf atma çabanız devam ediyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kedi erişemediği ciğere diyecem de kedilere ayıp olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: yalan mı söylüyorum abi. "look at the tabela" seni de anlamak lazım tabi.. böle yenemeyince tatmin olmak için lazım bunlar 4 tane de tatmin edemediyse.. yapıcak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 röröröör gassaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ama masq'ı forumu yalnız bırakmadığı için tebrik ediyorum. nitekim diğer Galatasaraylı tüm arkadaşlar forumu sadece okumakla yetiniyorken masq cevapta vermeye çalişiyor. çabası takdire şayan. :)) edit: belirtgeç koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ohyeah said: Masquerade said: yalan mı söylüyorum abi. "look at the tabela" seni de anlamak lazım tabi.. böle yenemeyince tatmin olmak için lazım bunlar 4 tane de tatmin edemediyse.. yapıcak bişi yok 9 kasım 9 bekliyodum ben. az geldi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 masq <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar