MeSh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 deivid'in attığı golden sonra yüzümde bir sırıtma ifadesi var. kurtulamadım hala ya.. sürekli sırıtıyorum arkadaş. ne zaman geçecek bu? ahahhe .4.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Asteroth said: "FORMA GİYECEKLER YÜZSÜZLER" diyosunuz da, türban giyseler daha mı iyi? /win
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 beyinsiz geçen sene çeyrek final oynayan kimdi ? 6 ye 4 ye sonra avrupa en büyüük!!
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Finkel said: ses said: tüm avrupa fenere , fener galatasaraya.10 senedir aynı senaryo. şu anda şampiyonlar liginde olan hangi takım? 4 maçta 2 puanıyla fenerbahçemiz. :D
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Asteroth said: "FORMA GİYECEKLER YÜZSÜZLER" diyosunuz da, türban giyseler daha mı iyi? hm çok mantıklı olmus bu kısım :/ forma bulamıyosanız türban giyin gz!
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 CaNNi said: beyinsiz geçen sene çeyrek final oynayan kimdi ? 6 ye 4 ye sonra avrupa en büyüük!! selam. butonuna bastım.
Arma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: Finkel said: ses said: tüm avrupa fenere , fener galatasaraya.10 senedir aynı senaryo. şu anda şampiyonlar liginde olan hangi takım? 4 maçta 2 puanıyla fenerbahçemiz. :D /epic win
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 sevinin arkadaslar ezeli düşmanınız adamınbiri banlandı :((((8
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: Finkel said: ses said: tüm avrupa fenere , fener galatasaraya.10 senedir aynı senaryo. şu anda şampiyonlar liginde olan hangi takım? 4 maçta 2 puanıyla fenerbahçemiz. :D iyi de galatasaray maalesef o 2 puanı almak için gerekli olan maçlara seviyesi yetersiz olduğu için ÇIKAMADI.
ses Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: Finkel said: ses said: tüm avrupa fenere , fener galatasaraya.10 senedir aynı senaryo. şu anda şampiyonlar liginde olan hangi takım? 4 maçta 2 puanıyla fenerbahçemiz. :D başka bişey eklemeye gerek yok
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: @ ohyeah acilen cümlede anlam, paragrafta anlam çalış abi. adresi ver kargolayım, galibiyet hediyem sana. ;) 4sl4nım benim.. sende olm4s4n Ayar machine.. 4-1
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ses said: Masquerade said: Finkel said: ses said: tüm avrupa fenere , fener galatasaraya.10 senedir aynı senaryo. şu anda şampiyonlar liginde olan hangi takım? 4 maçta 2 puanıyla fenerbahçemiz. :D başka bişey eklemeye gerek yok bencede bugun gerekli eklemeleri biz yaptık
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: Finkel said: ses said: tüm avrupa fenere , fener galatasaraya.10 senedir aynı senaryo. şu anda şampiyonlar liginde olan hangi takım? 4 maçta 2 puanıyla fenerbahçemiz. :D kalsaydında şl. ine seninde puanın olsaydı be..
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 gecenin ilk yörüngeye giden ismi adamınbiri. kendisini tebrik ediyoruz fdsfsdfsd. U WON COOKIE. HERE; ENJOY WITH YOUR COOKIE
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 4 maçta 2 puanlı fenerbahçemiz diyerek mi tatmin oluyosunuz? AUSHZDUSDAUWEHZNXCUHADSFUAERWA
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yalan mı söylüyorum abi. "look at the tabela"
Arma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: yalan mı söylüyorum abi. "look at the tabela" Hatta ''we are not looking back, we are looking front.''
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Yenildiniz abi işte. Acıtmışız demişsiniz bir de, 9. sene oldu ulan, ne ara acıttınız biz mi duymadık? Deniz otobüsünde şöyle birşey açtılar bu arada, paylaşayım dedim;
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ya sizden daha üstün organizasyondayız şu anda avrupada halen laf atma çabanız devam ediyo..
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kedi erişemediği ciğere diyecem de kedilere ayıp olucak
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Masquerade said: yalan mı söylüyorum abi. "look at the tabela" seni de anlamak lazım tabi.. böle yenemeyince tatmin olmak için lazım bunlar 4 tane de tatmin edemediyse.. yapıcak bişi yok
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ama masq'ı forumu yalnız bırakmadığı için tebrik ediyorum. nitekim diğer Galatasaraylı tüm arkadaşlar forumu sadece okumakla yetiniyorken masq cevapta vermeye çalişiyor. çabası takdire şayan. :)) edit: belirtgeç koydum.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ohyeah said: Masquerade said: yalan mı söylüyorum abi. "look at the tabela" seni de anlamak lazım tabi.. böle yenemeyince tatmin olmak için lazım bunlar 4 tane de tatmin edemediyse.. yapıcak bişi yok 9 kasım 9 bekliyodum ben. az geldi. :D
Öne çıkan mesajlar