Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Alex oynamıyor sanırsam. Bence Galatasaray için büyük şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 alex son antrenmana katılmamıs kewell da takımdan ayrı çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Valla Kewell Alex'ten daha büyük kayıp kanımca. Ben "Alex oynasaydı da Kewell da oynasaydı" durumunu tercih ederdim. Koşmayan adam sonuçta kilitliyosun sorun kalmıyo. Ama Kewell ilk 18'de var, muhtemelen yedek de olsa girer oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Kewell sonradan girer bence de. 60. dakikada almak iyi bir tercih olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 De Sanctis Sabri - Emre - Servet - Hakan Meira - Ayhan Baros - Lincoln - Arda Ümit GS 11'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 şaka maka az kaldı... oyşşş tirledim ha.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 acaba benfica macı taktıgı ve kadrosuyla mı cıkacak? ben barosun mutlaka oynamasını istiyorum. derken rewendor bana cvp oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Rewendor said: De Sanctis Sabri - Emre - Servet - Hakan Meira - Ayhan Baros - Lincoln - Arda Ümit GS 11'i Oo bence çok güzel kadro.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kadro güzel. umarım baros bu sefer daha verimli olur. yoksa üstündeki stres daha da çoğalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 arkadasım dediğine göre gs sahaya cıkmıs bir çoğunda kulaklık varmıs bence güzel bir seçim. ısınırkenki baskıyı kaldıracak bir davranıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Sabri - Emre - Servet - Hakan Meira - Ayhan Alex'siz bir fenerbahçe'nin bu bloğu aşabilmesi zor. Baros - Lincoln - Arda Ümit İleri 4'lümüz de çok iyi bence. Maçın gidişatına göre Kewell da takviye olursa olabilecekleri düşünemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Arsenal'li futbolcular da müzik dinliyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yeni eve geldim de, topal yok mu simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 baros son benfica maçındada sağ kanat oynamıştı sürekli o kanattan atak yapıyorlardı ama sonra karşı takım td si reyes i o kanada alınca reyes te cok kötü oynayınca fazla zorlanmamıştı sağ kanadımız bugun carlos ve uğur iyi gününde olursa tehlikeli şeyler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Carlos bu sene çok formsuz ve kötü oynuyor FB'de. Uğur ise defansif yönü olmayan bir oyuncu. O bakımdan o bölgesi sorunlu FB'nin şu anda. Ama Baros da kanat oynamaya alışık değil. Maçın ölü bölgesi olabilir orası. Sabri yine Cafu gibi oynarsa işler deişir tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 volkan gokhan edu lugano carlos deivid selcuk coksiko ugur güiza semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Emre noldu ya derbiye saklatıyodu kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Maldonado yok mu =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ben en çok hakemden korkuyorum umarım iyi maç yönetirde(%5 ihtimal) burda yine kavgalar gürültüler çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 emre samiyene saklatıyordur kendisini (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 barbu said: ahah kalede Bölükbaşı varken Fener'i mi yenmişiz =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Wishmaster said: Kadıköyde geçen sezon galibiyet görmedik mi biz ya? yok ole bisi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Wishmaster said: Kadıköyde geçen sezon galibiyet görmedik mi biz ya? Kadıköyde geçen 9 sezon galibiyet görmediniz siz.. 10 olur bu akşam da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bugun 9 kasım galatasaray da 9 numara yok maç 9 da bitcek galatasaray feneri kadıkoyde en son 9 yıl once yendi fenerbahce ligde 9. cu ben 19 yaşındayım bukadar tesadüf olamaz aman tanrım omg evet evet fener bugun 9 atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 NONDA ATTI GOL OLDU 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar