SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 buraya açmamın sebebi diğer bölümler pas geçiliyor bazen herkeze haber vermek amacıyla inanılmaz güzel olmuş tek kelime harika doğum tarihinizi girdikten sonra ilk tanıtım videosunu seğredebilirsiniz konu yetkili tarafından ilgili bölüme taşınması iyi olabili [www.blizzard.com] Dalga gecmeyi sevmem ama tutamadim kendimi kusura bakmayin :D
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 starcraft yolda baslıgını da ac bari tam olsun. actın mı yoksa?
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 aslinda Obama baskan secildi onun topicini acmayi düsünüyorum. Bazen insanlar yeterince bilgilendirilmiyo
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 internet çok fazla büyüdü ya, çok fazla insan kullanıyo, bilinçsizce... araba gibi ehliyete falan bağlamaları lazım bunu da...
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Nessarien said: Ne içmiş bu ? http://www.wowhead.com/?item=38432
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 SiNKHoLe said: buraya açmamın sebebi diğer bölümler pas geçiliyor bazen herkeze haber vermek amacıyla inanılmaz güzel olmuş tek kelime harika doğum tarihinizi girdikten sonra ilk tanıtım videosunu seğredebilirsiniz konu yetkili tarafından ilgili bölüme taşınması iyi olabili [www.blizzard.com] Dalga gecmeyi sevmem ama tutamadim kendimi kusura bakmayin :D Seninde küçüklüğüne inelim :D
Öne çıkan mesajlar