oceans_lord Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 askere 88/4 olarak gidiyorum..aralık 13 ünde teslim oluyorum.birliğim kütahya havacılık piyade alayı.orada askerliğini yapmış olanlar veya göreceğimiz eğitim hakkında bilgisi olanlar yarımcı olursa sevinirim.paraşütle atlıyolar mı acaba (:D>:D<... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 niye? vaz mı geçeceksin? ne derlerse yapcan işte, paraşütsüz atmazlar sonuçta merak edecek bir şey yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 acemilikte paraşüt olayına girmiyosun fakat bi arkadaşta kütahyaya düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 hayırlı tezkereler edik:sen editlersen bende editlerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 benim de düzeltmem gerekti o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 öl adamınbiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 adamınbiri said: hayırlı tezkereler edik:sen editlersen bende editlerim:D ne diyosun anlamıyom :D ötekilerde editlesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 birliğe teslim olunmaz karakola teslim olunur birliğe katılınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 84e3 gitmiştim vay bee ula titredim bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yaşlanmışın moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar