Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ehem başlık[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 yokmu hiç bilen ?[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 YUH! o ne demek len. bahsettiğin koskoca caz müzik. zilyon tane eleman var...[signature][hline]I will live forever! Or die trying...
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 onun seviyesinde salam adamdan bahsediyorum korn tarzı müzik yapan kim var dedigimde atlar herekz 2-3 tane grup yazar mesela ama sonuçta o tarz çalanda zilyon adam var dimi[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Eha hayır. Jazz bu. Adamın yaptığı direk jazz yani ötesi yok.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead.
Berk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 bak şimdi canım kardeşim korn zaten günümüzde birbirinden farkı olmayan karbon kağıdı tarzı kopyaları olan bir müzik yaptığı için söyleemsi koaly. Sen kalkıp louis armstrong tadında kimler müzik yapıyor dersen orda bir duralım. Sana ben Big band era dan kalma sağlam caz vokalleri ayzayım sen bak bakalım hangisi daha yakın. Frank Sinatra - Ki çok kendine has bir sesi vardır. Ella Fitzgerald Etta James - Al işte sana kocaman Zenci caz vokal, kimde var böyle gırtlak Nat King Cole - Bu adam benim favori slow vokalim. Bence dünyada slow şarkıları bir bu amca bir de elvis güzel söyler Shirley Bassey - Diva mı desem ne desem. Küçük çocuklar bile bilir Big Spender, Goldfinger adlı parçalarını. Aretha Franklin - Bir diğer dez-ciddi dev ama=)- hatun caz vokal. Kendisini Blues Borthers filminde fastfdood dükkanı işletirken ve masaların üstünde dans ederken izlemiştik. Hep beraber R-E-S-P-E-C-T!. Yok dersen ben vokalden ziyade o hafif ritmi o güzel ahengi doyumsamaık isterim Dave Matthews Band Mark Braud Brad Mehldou -> Bu amcayla geçen yaz nevizadede göberk atmıştık =) Marcus Miller -> Miles davis gibi bir ustanın yanında yetişmiş aşmış ötesi basçı. tek başına açıkhavayı dans ettirdi. Biraz giriş yap caza sonra sana bir de Ornett Coleman çekelim.
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Jazz değil fakat Dusty Springfield - The Look of Love'ı şiddetle tavsiye ederim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 dizzy gillespie de önerilir. charlie parker da..[signature][hline]I will live forever! Or die trying...
Berk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 hatta sözsüz olsun caz olsun derseniz hemen 30lara dönüyoruz Django Reinhardt -> muhteşem gitarcı kişilik
Goering Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 taparız kendisine[signature][hline]
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 eyvallah herkze güzel bi liste olucak sanki[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 HAHA SÜPER SÜPER kesinlikle benim tarzım bu :) şu an kazaa dan 250ye yakın download bıraktım bi ok parçaı yani sabaha kadar bayabi gelicektir.[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
Berk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 iyice hoşlaşırsan yazın caz estivaline de bekleriz sağlam cazcılar egliyo bu sene de
Napoleon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Charlie Parker vardı mesela bir zamanlar.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar.
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 o festivallere gidemedim hiç çünkü 18 yaş sırırı oldugunu duymuştum. gastelerin verdigi eklerde bi ton jazz cıdan bahsederken benim içim gitmişti zaten hala 17 yaşındayım :) kalıplı adamım belki farketmezler girerken[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
Berk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 caz festivalinde 18 yaş sınırı ilk defa duydum, babylon ve roxyde var ama cemiz topuzlu esma sultan yalısı veye crr da yok. benim 10 yaşındaki kuzenim bile geliyor festivale =)
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 babylon da yapılmadımı zaten büyük bir organizasyon ?[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
Berk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 babylonda da yapılıyor ama IKSVnin düzenlediği İstanbul CAz estivali Cemiz Topuzlu Açık hava, CRR, esma sultan yalısı, barış manço vapuru,parkorman,nardis gibi mekanlarda 2 hafta kadar süren bir festival yani sırf babylon veya nardis gibi caz bar değil. Daha çok ana gösteriler açık hava ile esma sultanda oluyor... Bu yılki program açıklansın buraya yazacağım zaten, ben hepsine gidiyorum ama =)
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 yani sorumda cokta garip bişi yokmuş dimi öle tepki verdiniz birden catır catırda yatınlar geldi :)[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
Öne çıkan mesajlar