InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Account Name:McCainSupporter Date of Violation: 5/11/18 Character Name Involved: Sinilea Type of violation: Racial/ethnic harassment Consequences for Account: Account suspended for 48 hours Gecen gun trade'de Obama baskan oldu oley ehiehoraroaor diye salya akitarak seviniyolardi.Ben de bu konuda fikirlerimi yazmistim.(Siyahi halka hakaret icermeyen kelimeler secmeye dikkat ederek).Obama yalanci,irkci ve fasist biri bana gore ve foyasi yakinda meydana cikicak.Duzenli olarak provoke edildigim icin Enjoy your Hitler wannabe serial killer looking black president tarzi bisey yazdim en sonunda ve ciktim oyundan,bugun bi baktim racial ban. Nobama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 InneR_ChaoS said: Enjoy your Hitler wannabe serial killer looking black president tarzi bisey yazdim en sonunda. daha ne olacağıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Demekki lafı söyleyip kaçmamak gerekiyomuş :).. Ayrıca söylediklerinde sana katılıyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 biraz açar mısınız nası ırkçı nası faşist ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Hmmm, Ook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Değil Amerika başkanı herhangi bi oyuncuya karşıda bu tip bi yakıştırma yapsanız gene banlanırdınız "Densizlik" deniyor bu yaptığınıza. Kitlenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar