Fenalık geldi...
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Fatih Altaylı nın çıplak kadın figürlü kol düğmeleri
YA KAFAYI YİCEM NE BU!
Fatih Altaylı da ayrı hıyar.
dinliyorum daha ama adam john tickle'a benziyor..
tipe bak ağzının kenarına vurmak istedim
Abi genelde toplum gündemini çok etkileyen haberler ilgimi çekmez pek, ünlü biri suçlu konumuna düştüğünde, hele ki haksızsa umursamam.
Ama bu adamı görünce cidden cinler tepeme çıkıyo. Ateş basıyo ciddi ciddi. Dayanamadım kapattım videoyu. Neyse sövmeden gideyim ben.
Ama bu adamı görünce cidden cinler tepeme çıkıyo. Ateş basıyo ciddi ciddi. Dayanamadım kapattım videoyu. Neyse sövmeden gideyim ben.
Ya simdi bu adama ne denir? Bu adama lafta anlatilmaz, bu adami lafida cekilmez, agzinin ortasina cakacaksin. Deli oldum. IQ surunuyor, millette bu mahlukatlara inaniyor falan.
bu ne
bu ne
bu ne
bu ne
arıza yaptırmak amacıyla adam orda herhalde, başardı da arıza yaptım.
bu ne
bu ne
bu ne
arıza yaptırmak amacıyla adam orda herhalde, başardı da arıza yaptım.
ahahah abi idam verirler bu avukatla
dohtor bu ne? insan izliyo lan bunlari.
sag ayagim cok iyi oturur o adamin yuzune ama.
sag ayagim cok iyi oturur o adamin yuzune ama.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10294618.asp?gid=229
Çünkü biz de kul hakkı kültürü var... dediği yerde kapattım, çünkü o kul hakkı denen şeye ben de inanıyordum ama demek ki yanlış inanıyormuşum. Mavi ekran verdim, kapattım.
Şerefsizlik de bir noktada biter kardeşim, bunlar sınır tanımıyor.
Şerefsizlik de bir noktada biter kardeşim, bunlar sınır tanımıyor.
- Admin
şok şok şok ENSONHABER.COM
=p
=p
cok iyi ya.
yalniz "ben dörtgözüm benden kacmaz" nasil bir laftir lol.
bi de bu mutedeyyin kesimden cikan hukuk adamlari, doktorlar falan da oluyo. Ileride guzel pozisyonlara gelebiliyorlar e$ dost tavsiyeleriyle.
Yahudi toplulugunda gorulen adam kollamanın 10 kati bu ye$il tayfada var. Zaten alayi birbiriyle akrabadir uzaktan yakindan. Sorsan bu avukata kimsin diye, 3. gobekten akrabasidir üzmez in.
yalniz "ben dörtgözüm benden kacmaz" nasil bir laftir lol.
bi de bu mutedeyyin kesimden cikan hukuk adamlari, doktorlar falan da oluyo. Ileride guzel pozisyonlara gelebiliyorlar e$ dost tavsiyeleriyle.
Yahudi toplulugunda gorulen adam kollamanın 10 kati bu ye$il tayfada var. Zaten alayi birbiriyle akrabadir uzaktan yakindan. Sorsan bu avukata kimsin diye, 3. gobekten akrabasidir üzmez in.
ahhaahah muhabbete bak
abi yakalayıp dövmek istedim bu adamı,
"ben 4 kişi şahitlik etmeden hüseyin üzmezin tecavüz ettiğine inanmam" dedi ya,
adama birşey soruyor fatih altaylı adam bizim liboşlar gibi uzatıp uzatıp saçma biryere bağlıyor sonunda
hatta direk chewbacca defence
"ben 4 kişi şahitlik etmeden hüseyin üzmezin tecavüz ettiğine inanmam" dedi ya,
adama birşey soruyor fatih altaylı adam bizim liboşlar gibi uzatıp uzatıp saçma biryere bağlıyor sonunda
hatta direk chewbacca defence
Bu adamı hala destekliyorlarmı ya.
hahaha avukat gözümden kaçmaz diyor.
yalnız fatih altaylı o programa bilerek öyle çıkmış gibi bi durumu var adamın bunu söylemesi normal de ne acayip bi ülkede yaşıyoruz anasını satayım.
"Batılı ziyade tasvir safi zihinleri idlal eder"
Kimmiş bu büyük düşünür bunu söyleyen çok merak ettim.
Kimmiş bu büyük düşünür bunu söyleyen çok merak ettim.
bende de soyunan kadınlı kalem var. fetiş mi oldu şimdi bu. nerem fetişti. Ayrıca sağduyulu halk kovalasın seni. hem avukat, hem de o mahlukatın avukatı. hayatımdan 3 dk çalındı.
"ben 4 gözüm kaçmaz" yerine "ben abazayım benden kaçmaz" dese daha doğru olurdu
DAN DAN EN SON HABER NOKTA KOM
ŞOK ŞOK
ŞOK ŞOK
iyi de hakkaten öyle bi programda öyle bi adam karşısında o kol düğmeleri ne alaka?
Öne çıkan mesajlar