Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Sarella yeni bi çokokrem çıkarmış sagra diye HARİKA ÖTESİ gerçketen nutella aşığı olan ben artık ondan başka hiç bi çikolatayı yemem resim koyamıorm bulamadım çünkü böyle kahverengi cam kavanozda nutella kadar gramajı ama daha pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 dini inançlarıma hakaret var BAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 hangisini yiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 utku yapılır mı bu utku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 eskiden sagra specialler vardı böle gidiodun hem fındık ezmeli vardı hem bu chokella cinsinden vardı veeeeeeeeeeeeeeee alayına takardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 gofret konusunda nestle ile ülker'e saygımız sonsuz ama şokelle türlerinde nutella ciddi ciddi rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 BloodyBeast said: eskiden sagra specialler vardı böle gidiodun hem fındık ezmeli vardı hem bu chokella cinsinden vardı veeeeeeeeeeeeeeee alayına takardı. Çeşmeden akıyordu dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 olm bi yol olmaz bunlardan. alacan üçgen peyniri sürecen. gerisi yalan. bi simit & üçgen olaydı da yiyedik be yiğen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Sagra diye çikolata tükanı vardı orda musluktan akıtır satarlardı saralleyi sins ay vaz born farklı bişey mi bu çünkü bildiğim bi sagra var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Sarelle çeşmelerini özledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 onun yanında fıstık mı fındık mı herneyse fıstık ezmesi çeşmeleri de vardı babam getirdiği anda sıcak sıcak kaşıklayarak yerdim hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 BloodyBeast said: eskiden sagra specialler vardı böle gidiodun hem fındık ezmeli vardı hem bu chokella cinsinden vardı veeeeeeeeeeeeeeee alayına takardı. yahu bunuda sagra çıkarmış zaten sagra special Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar