EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 oha radyo normal radyodanmı dinleniyo artık nası oldu o be istasyonmu kurdunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ben böyle ördek gibi, kaz gibi, tavuk gibi bişey istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Ardeth said: ben böyle ördek gibi, kaz gibi, tavuk gibi bişey istiyorum ille kanatlı olcak koyun gibi kuzu gibi koç gibi falan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Göl sazanları için parça var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 pis herifler için bir parça gelmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bad boys, bad boys whatcha want .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 şaka maka şey istiyorum sonradan vejeteryan olmuş ama önceden hayvan evladı olan böle dengesiz insanlar için bi parça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ben troll değilim! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ha yani göl sazanı için şarkı istiyosun gerçekten¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ahah çalana gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ben böyle kapanış görmedim. tarihin en güzel program kapanışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 haklısın abla ama trollemek için yapmadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bi de abla dedin yani üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ayı işte, küçülde cebime gir 98.6 ymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 boşveriniz efenim. program bitti. bir daha başlayana kadar bırakınız threadi uyusun. dinlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Emaleth said: ayol 2 kişi dinliyo, tüüüü... sipariş verip de dinlemeyenler var. şikayetçiyim netekim. mesela drall'un erteleme mevzusu sırada, kendisi ortalarda yok. keza fedenin böğür kelebekleri için popomu yırtıyorum, o da yok. olmamış. çok özür dilerim o erteleme mevzusu annenin de farketmesiyle pcden kalkmak zorunda bırakılmaya sebebiyet verdi. akabinde trt3 radyo dinledim ben de, eric clapton vardı orda da =D Emaleth said: ayol 2 kişi dinliyo, tüüüü... sipariş verip de dinlemeyenler var. şikayetçiyim netekim. mesela drall'un erteleme mevzusu sırada, kendisi ortalarda yok. keza fedenin böğür kelebekleri için popomu yırtıyorum, o da yok. olmamış. neydi şarkım şimdi andaçları pcye geçirirken dinliyim (A) oha bi baktım da çok mu pişkin davranmışım ne =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 hadi yine yapalım!!! işten yeni geldim, yarım saat lazım ki midem yemek görsün etc. o arada siz siparişlerinizi sıralayın, sonra 2230a kadar meşazlarımızı haykırırız. Emaleth said: konsept "MESAJ KAYGISI" herkes bu threadden haykırmak, dağa taşa yazmak ya da birilerine ulaştırmak istediği mesajı söyliycek/sipariş edicek, ben de ona uygun olduğunu düşündüğüm bi parça çalıp hangi özelliği sebebiyle o parçayı çaldığımı mikrofonda tatlı tatlı (?) açıklıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ben istiyorum bitane direk. öğrenmemek için diretip bişeyi öğrendiğinde mideye yenilen yumruk hissini anlatan birtane pls. tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 KARŞIYAKADA SU YOK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 genelde buyuk aciyorum ama bu sefer kucuk cikacakmis gibi hissediyorum dedikten sonra kutuyu actigin anda icinden yine, tekrar buyuk cikmasi ve ISTE o anda kisinin hislerini, duygularini aciklayabilecek bir sarki istiyorum ema. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 konu anlaşıldı ama şarkı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 neşe enjekte eden bişeyler bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 aha işte çalıyo şimdi one step beyond, bundan büyük neşe mi var anacım? :)) oi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 tam yazarken geldi. bu kadar olmaz dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 japon kafalarina hayir diyen kaliforniyali coni lezzetinde bir sarki istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar