Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MESAJ KAYGISI - radyoda mesajını müzikle vermekler proĞramı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
OLM TÜRKÇEYİ UNUTTUM YORGUNLUKTAN, SÜREKLİ FAIL OLUYORUM ANONS YAPARKEN!!

bu arada mesajınızın tonunun müziğin tonunu belirleyeceğini unutmayınız gençler. yaaaani, sürekli nefret dolu şeyler söylerseniz baya gürültülü ve kulak zarına iyi davranmayan parçalar dinleyeceksiniz ;)
Mesaj tarihi:
ben istiyorum o zaman madem kimse yeltenmedi.

birlikte plan yaptığımız halde 1 hafta konuşmadık diye planı unutan 1 arkadaşıma, unutma üzerine bir parça istiyorum
Mesaj tarihi:
şimdi honda olup yazamayacak bi arkadaş için onun yerine ben isteğini yapıyorum, şişmanların da seveni vardır temalı bir şarkı gelsin tüm iyi insanlardan ona. (kopya veriyim var böyle bi kuyin şarkısı)
Mesaj tarihi:
kendimi şanslı hissediyorum butonuna tıklamışsın gibi hissettiğin zamanlar için bir parça talep ediyorum, ambin inşallak bozulmasın pek hayırlı çaldı bugün hep telefonum. evet bu tarif edilsin. evet. EVEEEET.

özlemişiz mesaj kaygısını.
Mesaj tarihi:
AHAHAHAHAH

http://www.virginmedia.com/images/minogue.gal.jpg

şu bile iyi hali o zamanlardan, bunun videosu da pek fena.

ellerine sağlık ema (ablayı kesiyorum artık; dayak yemeden; ayol 3 5 yaşın lafı mı olur aramızda.)
Mesaj tarihi:
kimileri burda sınava çalışırken, an itibariyle gezen ve eğlenen arkadaşlarıma ağır hakaretler etmek istiyorum. bunu estetik bir şekilde gerçekleştirmek için müziği kullanmak istiyorum. yardımcı olunuz.
  • Yeni Oluştur...