Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 OLM TÜRKÇEYİ UNUTTUM YORGUNLUKTAN, SÜREKLİ FAIL OLUYORUM ANONS YAPARKEN!! bu arada mesajınızın tonunun müziğin tonunu belirleyeceğini unutmayınız gençler. yaaaani, sürekli nefret dolu şeyler söylerseniz baya gürültülü ve kulak zarına iyi davranmayan parçalar dinleyeceksiniz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ahmet e karşı iyi duygular besleyebilir miyim şimdi allah için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ahmet siparişi sırada ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 abi ama yani adam başta çok iyiydi. tekno dinlemese, bi de gitar bilmeyip eline gitar alıp çalma adına kafamızı bitirmese iyi çocuk aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 abla elini öpiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 güney koreden kuzey koreye neden bölündük mesajlı bi şarkı gelsin madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ben istiyorum o zaman madem kimse yeltenmedi. birlikte plan yaptığımız halde 1 hafta konuşmadık diye planı unutan 1 arkadaşıma, unutma üzerine bir parça istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 şimdi honda olup yazamayacak bi arkadaş için onun yerine ben isteğini yapıyorum, şişmanların da seveni vardır temalı bir şarkı gelsin tüm iyi insanlardan ona. (kopya veriyim var böyle bi kuyin şarkısı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 mesaj: çok akıllıysan bile belli etme mütevazi ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 işyerime gelsin: niye bana maaş ödüyorsunuz bi çözebilsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Pank ölmedi mesajı içeren bir şarkı istiyorum the exploited olmasın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 mikanın da böyle şarkısı vardı ama smithsten gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 morrisseyden itiraflar haha yalnız şaka maka tüm çevreme dinletiyorum. gerçi benim yüzyıl önceki 72 dinleyicili rekorumu geçemez ama hehe B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kendimi şanslı hissediyorum butonuna tıklamışsın gibi hissettiğin zamanlar için bir parça talep ediyorum, ambin inşallak bozulmasın pek hayırlı çaldı bugün hep telefonum. evet bu tarif edilsin. evet. EVEEEET. özlemişiz mesaj kaygısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 grup çok iyiymiş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 punk geliyo eğil falan diye şaka yapıyodum msnden dinleyenlere de güzel çıktı harbi. dl listesine yerleşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 coldplay istiyoruz. viva la vida olmasın ama mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 öyle olmuyo oryoncum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 böyle gece bi yerden gelirken alkollü takside konuşulanları anlatan şarkı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 AHAHAHAHAH http://www.virginmedia.com/images/minogue.gal.jpg şu bile iyi hali o zamanlardan, bunun videosu da pek fena. ellerine sağlık ema (ablayı kesiyorum artık; dayak yemeden; ayol 3 5 yaşın lafı mı olur aramızda.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kimileri burda sınava çalışırken, an itibariyle gezen ve eğlenen arkadaşlarıma ağır hakaretler etmek istiyorum. bunu estetik bir şekilde gerçekleştirmek için müziği kullanmak istiyorum. yardımcı olunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 tembellik yapmaya zorluyorlar üstüne maaş veriyorlar. her gördüğümde patrona soruyorum yakında kovar herhalde. ask it why oldu yani. tebriks filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 pasta olsa yersin ama, pasta olsa yersin ama, TABİ YERİM TABİ YERİM!!! *kuduurrrr* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 haha bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar