reddiye Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 nutella yerim said: islamın ongordugu cezalar uygulansın varmısınız kazancının 40da1ini zekat diye alalım her ay,islami holding patronları ve yesil sermayenin kopekleri,varmısınız? diiyzizdiiğ avataaağ
loop Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Ya abuk subuk konuşan bir sapık var ortada, ne diye bu adam şimdi dinci ilan edildi.. Bir geçmişi var galiba ama şu an tv de bu adamın yorumlarını görünce, deli diyorum ben.. Sizde ciddiye alıyorsunuz, dinci - dinsiz kavgası çıkarıyorsunuz. Millet olarak işimiz gücümüz, boş mevzuların peşinden koşmak.
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 nutella yerim said: islamın ongordugu cezalar uygulansın varmısınız kazancının 40da1ini zekat diye alalım her ay,islami holding patronları ve yesil sermayenin kopekleri,varmısınız? her ay zekat? wuu bu da dine yeni bir bakış açısı olmuş.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 fizban said: yeni şafak ta "utan be adam" başlığı altında, ya da bugün (olabilir mi adı böyle birşey?) tandanslı h.üzmez i kötüleyen bir yazıda, h.üzmez kişisi için "ergenekon bağlantısı" araştırması gereği üzerinde duruyordu. ergenekoncular tecavüz etmiş yani 14 yaşındaki kıza. tövbe. win
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Rahan said: beni böyle bir suçtan tutuklasalar anam-babam dahil yüzüme bakan olmaz. beni boyle suctan tutuklasalar kendim aynaya bakamam lan. hadi aile maile bir yere kadar da, nasil cikip insan icinde gezeceksin?
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Nefr said: rahan, onyargidan kurtulmak olasi degil, zaten tamamen onyargisiz olmak cok saglikli da degil ama sadece onyargiyla hareket etmek cok abuk önyargılarından kurtulma, ama misal insan hakları ihlaline karşı tepki veren dtp de olsa ödp de olsa aynı değerlendirmek gerekli. fikir, beyan eden kişi veya o kişinin niyetinden bağımsız değerlendirilebilmeli.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Buyse said: nutella yerim said: islamın ongordugu cezalar uygulansın varmısınız kazancının 40da1ini zekat diye alalım her ay,islami holding patronları ve yesil sermayenin kopekleri,varmısınız? her ay zekat? wuu bu da dine yeni bir bakış açısı olmuş. ha aylık kazancın 40 da birini almıssın ha yıllık kazancın 40 da birini almıssın,matematiksel olarak aynı sey,mıktar aynı,ıstersen omrunde kazandıgı butun kazancın 40 da birini al
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 zekata gelene kadar faiz konusu var daha güzel o=)
raw power Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Nefr said: raw power said: Özgürlükçü ve demokrat biriyim,insanları fişlemeye karşıyım,fakat şu aptal gazeteyi benimseyen birini kaale alacağımı hiç sanmıyorum. hurriyetten mi bahsediyoruz, vakitten mi? ahmet hakani mi kaale almiyorsun, selahaddin cakırgili mi? bir de butun yazinin mantigi 'soyleyene degil soylenene bakmak' iken senin postun ironik olsaymis yerinde olurmus eheh bir de ozgurlukculugu ve konuyla alakasini bilemem ama 'şu aptal gazeteyi benimseyen birini kaale alacağımı hiç sanmıyorum' acisindan baktim da, buradan pek demokrat gorunmuyorsun rahan, onyargidan kurtulmak olasi degil, zaten tamamen onyargisiz olmak cok saglikli da degil ama sadece onyargiyla hareket etmek cok abuk neydi o soz, 'ciddi tartismalar fikirler uzerine, laf kalabaligi kisiler uzerine yapilir' gibi bir sozu vardi birilerinin sanki. yoksa da ben soylemis olayim simdi =P Aptal gazete=Vakit Kaale almadığım insanlar=Vakit gazetesinin görüşlerini ve tavrını benimseyenler Demokratlık öküzlük demek değil.İnançlara saygım vardır,fakat bu kadar fanatik ve barbarca bir tavıra sahip olan bir gazeteyi savunanları kaale alamam.Çünkü o tavırda bir insana laf anlatamazsınız. Örnek olarak,Vakit'ten Serdar Arseven'in bir yazısı:link
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 adamın yazısında niye japon yeni işaretleri var? adam ne hayvan bir adam...müslüman-kafir diye ayırıyo insanları gavat.
Öne çıkan mesajlar