SÝNEQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Beyler Black guard ve Knight of the blazing sun class'ları oyuna eklendi mi?Ayrıca oyuna hiç Major patch geldi mi? Resmi olark duyurulmuş beklenen büyük bir patch varmı?Oyuncu sayısı şu an nasıl?
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 17 kasım - 1 aralık arasında event var, influence minfluence kasarsan erkenden bg/kotbs oynama imkanın oluyormuş => aralık gibi gelecekler daha.
SÝNEQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 aquila said: issiz acun kaldi mi? Sadece merakımdan soru sordum dalga geçilecek birşey değil bu.. @fly Teşekkür ederim cevabın için :)-D Diğer soruları da cevaplandırırsanız sevinirim biraz uzak kaldım oyunla ilgili gelişmelerden..
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 resmi olarak zamanı duyurulan major patch yok,major patchte gelmedi ztn ufak tefek fixler ,buglar düzeltildi , birkaç ufak değişiklik yapıldı o kadar,bekliyorz öyle. serverlar boşaldı gibi ancak belli zamanlarda yine yeterli sayıda insan mevcut belli başlı serverlarda.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 nası ya, yenı class acmak içinj baska classla grindmı yaptırıyolar yani?
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Hayır yeni classı erken oynayabilmek için yaptırıyorlar.
SÝNEQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Beta'daki eski class'lar geri gelince oyundaki popülasyonun artacağını umuyorum çünkü sırf bu yüzden mythic bayağ bir oyuncu kaybetti.
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bence oyuncu sayısı güzel bi pve content eklenmeden çok değişmez
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 eklerlerse ellerindeki kitleden olurlar er-geç. daoc'ta yapmışlar o hatayı, burda tekrarlamazlar sanırım.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ıssız acun esprsi için girmiştim :(
SÝNEQ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Beyler Şu soruların cevabını alsam oyuna başlayacağım lol Şimdiden teşekkür ederim
Kevinromeo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 SİNEQ said: Beta'daki eski class'lar geri gelince oyundaki popülasyonun artacağını umuyorum çünkü sırf bu yüzden mythic bayağ bir oyuncu kaybetti. tüm dünya'da 1k dır en fazla :D Çünkü aptalca bir sebep
Kevinromeo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 SİNEQ said: Beyler Şu soruların cevabını alsam oyuna başlayacağım lol Şimdiden teşekkür ederim Beyler Black guard ve Knight of the blazing sun class'ları oyuna eklendi mi? Eklenicek bu yıl bitmeden sadece patch olarak Ayrıca oyuna hiç Major patch geldi mi? 1.05 ve ardından 1.1 olmak üzere yine bu yıl bitmeden 2 major patch gelicek Resmi olark duyurulmuş beklenen büyük bir patch varmı? 1.05 ve 1.1 var... Oyuncu sayısı şu an nasıl? 750k kopya satmıştı ve EA'nın en çok çıkışına satan oyunu olmuştu zannedersem. KarakEightPeaks serverında normal herşey...
SÝNEQ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Kevinromeo said: SİNEQ said: Beyler Şu soruların cevabını alsam oyuna başlayacağım lol Şimdiden teşekkür ederim Beyler Black guard ve Knight of the blazing sun class'ları oyuna eklendi mi? Eklenicek bu yıl bitmeden sadece patch olarak Ayrıca oyuna hiç Major patch geldi mi? 1.05 ve ardından 1.1 olmak üzere yine bu yıl bitmeden 2 major patch gelicek Resmi olark duyurulmuş beklenen büyük bir patch varmı? 1.05 ve 1.1 var... Oyuncu sayısı şu an nasıl? 750k kopya satmıştı ve EA'nın en çok çıkışına satan oyunu olmuştu zannedersem. KarakEightPeaks serverında normal herşey... Teşekkürler Cevapların için:) Ayrıca Oyundan Çıkarılan 4 Capital City'e ne oldu?
Fly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 henüz onların döneceğine dair bir bilgi yok sanırım.
Öne çıkan mesajlar