cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 pazarlama işte diyerek uzman olmayan bir uzman bakışı sunayım:P o diil de güzel bişi işte kıvamı falan ondan sanırım... bizim zamanımızda sagradan musluktan doldururduk çikilata dediğini..aahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ben o musluğa dudağımı yapıştırırdım eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ben içine işerdim tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 urmesque said: kaşıkla yerim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 pogodi said: nutella ve türevleri çok bayık hiç sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 43 yaşında bir tanıdığım var, herif her gün eve giderken bir kavonoz alıyor bundan. işin garibi adam evli çocuklu falan değil, tek başına yaşıyor. abi ne yapıyorsun bu kadar çuvalatımsıyı diyorum, akşam kalkınca kaşık kaşık yiyorum dedi. fazla üstünde durmamıştım ama demek ki; bir nutella fenomeni var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Sn. Xenocide, Burası bizim viral marketing alanımız. Lütfen gidiniz lan. Best regards, Fiskobirlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 huun said: 43 yaşında bir tanıdığım var, herif her gün eve giderken bir kavonoz alıyor bundan. işin garibi adam evli çocuklu falan değil, tek başına yaşıyor. abi ne yapıyorsun bu kadar çuvalatımsıyı diyorum, akşam kalkınca kaşık kaşık yiyorum dedi. fazla üstünde durmamıştım ama demek ki; bir nutella fenomeni var. akşam kalkınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 şokonugi yiyin tadı cok guzel hem ucuz hem fındık ezmeli cikolatalı karısık bi kocvası var ondan alıyom gayet guzel gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ferrero dan babam çıksa yerim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 DRaGoN_SLaYeR said: ferrero dan babam çıksa yerim ! ferrero! o_O! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 la_bombonera said: akşam kalkınca? alkol vs madde ile bünyeyi, biyolojik saati şaşırtan insanlar yattıktan sonra su ve ya tuvalet ihtiyacı, nefes darlığı, düşük kan şekeri oranları, acı veren ereksiyon vs sebeplerle sık sık uyanırlar. işte bu adam, bu uyanmalar sırasında bir kavanoz götürüyormuş. ben sadece aldığına şahidim, yediğini görmedim. tabii akşam yanlış bir tabir olmuş aslında, gece daha doğru olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 dasaaa said: DRaGoN_SLaYeR said: ferrero dan babam çıksa yerim ! ferrero! o_O! ferrero dan çıktığını ispatla onu da yerim !biri parçalasın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 =>ferrero-45=baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 nutella çarpar lan laf etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 in nutella we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 laf ederseniz dinimi gerektiği yiyemiyorum diye paticik.de ye falan giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 çokokrem yiyin yada şokella yiyin onların tüplüsüde var daha güzel demir tadı falan mis. hem bu kavanozdakiler EKMEĞE SÜRMEK İÇİNDİR! ama ekmek'te gittiydi dimi. neyse. yicekseniz tüpten yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 nütöllo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar