Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unutulmuş ya da yeterince baş gösterememiş iyi oyunlar...

EgeKose

Öne çıkan mesajlar

Platform oyunları çok güzel olur zaten,keşke çıkarsalar bir kaç tane.Şimdi "platform" olayı 3d platform'a dönmüş biçimde gerçi..Bu yüzden pek sevmiyorum.Prince of Persia mesela,ilk 2d versionu süperdi günlerce oynardım.Ama PoP 3d ve PoP-Sands of Time fazla sarmadı.PoP 2d'deki ortamı bence hiçbirisi yakalayamadı.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 01 Mayıs 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Jazz Jackrabbit'in bir Godgames oyunu olduğunu biliyor muydunuz?

Godgames :
(bkz : Max Payne)
(bkz : Stronghold)
(bkz : Mafia)
(bkz : Railroad Tycoon)
yanlışın var godgames değil epic megagames.

bi de tyrian vardı epic in shootemup süperdi
bu arada doggy dogday'i oynamıştım ben... manyak süper bi oyundu hakkaten..[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü
http://www.frp-tr.net
Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 30 Nisan 2004 22:45 tarihinde demiş ki:
Master of Orion da güzeldir. Valla sana kopyalayayım diyecem ama nasıl ulaşacak ki..

Neyse, bunun dışında benim hayatım boyunca vazgeçemediğim, sürekli dönüp dönüp baştan oynadığım bazı oyunlar vardır çoğu tutulmuş oyunlar gerçi. Bunlar benim hayatımda özel bir yere sahip oyunlardır:

Civilization2 (Hayatımın oyunudur. Yıllardır bıkmadan oynarım internette bulduğum bütün senaryoları en az 2 kez oynadım, bazılarını 100 kez bile olabilir özellikle ww senaryoları...), Age of Kings, StarCraft, Worms2, Fallout, Neverhood, CM, C&C1: Tiberian Dawn, Need For Speed2...

yaw kazaa da varmıs master of orion 2 ama güvenilir mi acaba biliyor musun?[signature][hline]askerlerinle fahişelerin yerini değiştir öküzbaş alyon, boynuzlu olduğundan sana fahişe kumandanlığı yaraşır

Sosyal ağlarda paylaş

said:
codmaster, 30 Nisan 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
American Conquest diye bir oyun çıkmıştı ama sanırım pek iyi not vermemişti dergiler.Bana kalırsa baya güzeldi oyun.AoK klonuydu ama şu eski tip karşı karşıya geçip tek atışlık tüfeklerle savaşın tam havasını yansıtan bir oyundu ve özellikle multiplayer olarak çok güzel oynanabilecek olmasına rağmen fazla rağbet görmedi.

En basta bellittigim Cossacks'la American Conquest'in duzenegi hemen hemen ayni ve iste bu oyunlarin multi player merklilarini ariyorum...[signature][hline]Vakit nakittir, nakt vakit ve hepsi biradır!
Sosyal ağlarda paylaş

crock ve crock 2
hiçde kötü oyun diildi çok eylenceli bişi bikerem:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 01 Mayıs 2004 15:15 tarihinde demiş ki:
said:
Rewendor, 30 Nisan 2004 22:45 tarihinde demiş ki:
Master of Orion da güzeldir. Valla sana kopyalayayım diyecem ama nasıl ulaşacak ki..

Neyse, bunun dışında benim hayatım boyunca vazgeçemediğim, sürekli dönüp dönüp baştan oynadığım bazı oyunlar vardır çoğu tutulmuş oyunlar gerçi. Bunlar benim hayatımda özel bir yere sahip oyunlardır:

Civilization2 (Hayatımın oyunudur. Yıllardır bıkmadan oynarım internette bulduğum bütün senaryoları en az 2 kez oynadım, bazılarını 100 kez bile olabilir özellikle ww senaryoları...), Age of Kings, StarCraft, Worms2, Fallout, Neverhood, CM, C&C1: Tiberian Dawn, Need For Speed2...

yaw kazaa da varmıs master of orion 2 ama güvenilir mi acaba biliyor musun?

master of orion 2. battle at antares.

harbiden gözden yitmiş gitmiştir. yurtdışında da çok fanı vardır. civ3 ün uzay versiyonudur alpha centauri gibi değil ama benzer tarz..

ALDIĞIM yegane ORJİNAL CD oyunudur. İzmir'den 2. el hemi de. çünkü hakkını veren tek oyundu.

hala da elimde..
Sosyal ağlarda paylaş

warlords 3'u cok fazla oynayan gormedim turkiye'de yurtdisinda baya unludur herhalde(bilmiyorum) ama ben gunlerimi hatta haftalarimi verdigimi hatirliyorum super bir oyundu...Warlords 4,3'un tirnagi kadar olamadi..[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...

[Bu mesaj MeSh tarafından 01 Mayıs 2004 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 01 Mayıs 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
Valla ben kazaa kullanamıyorum, üni bağlantısı izin vermiyo. O yüzden bilemeyecem. Ama ben olsam dial-up değilsen şansını dene derim.

Hacettepede de yasak bunu engellemek için firewall döşediler net onda birine indi millet kazaa soulseek kullanırken daha hızlıydı.[signature][hline]askerlerinle fahişelerin yerini değiştir öküzbaş alyon, boynuzlu olduğundan sana fahişe kumandanlığı yaraşır

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodscalp, 01 Mayıs 2004 18:25 tarihinde demiş ki:
Carmageddon-hayatimda oynadigim en iyi oyunlardan biri hatta gecen yil kazaa dan indirip oynamistim sora unuttum gene...klasik

Katılıyorum sana..[signature][hline]

:rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 01 Mayıs 2004 16:14 tarihinde demiş ki:
crock ve crock 2
hiçde kötü oyun diildi çok eylenceli bişi bikerem:)

Bende severdim zamanında ps 1 imde oynardım crock 1i =)[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ;
Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz....
Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...