karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 -Alo -Batu, Batuhanla mı görüşüyorum ? -Evet -Sen geçen gün benim sevgilime asılmışsın -Kime asılmışım ? -Yanında kel saçlarının arkası uzun bir o... var onla takılıyorsun dimi sen ( Slayer77 den bahsediyor ) -Sen kimsin ? -Nerdesin sen bana onu söyle -Yurttayım -Nerde senin yurdun -Sen buluşalım mı diyorsun ? -Evet voodooya gel -Bırak şimdi voodooyu vazoya gel senle bi konuşalım -Voodooya gel sen -... Batu naber oğlum ben Cem niye hiç uğramıyorsun maskeli balo var gelsene ateş basmadı ter boşalmadı dizlerimin bağı çözülmedi desem yalan olur evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 gelmiş geçmiş? :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Kendini çok fazla önemsiyorsun, daha geniş düşünmeye çalış o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 batu ve batuhan benim noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sen buluşalım mı diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Masquerade said: bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bLackcha0s said: sen buluşalım mı diyorsun ? adam bara çağırdı napıcaksın bira mı ısmarlayacaksın diyecektim hem suçlu hem güçlü gibi olmasın diye o an o kelime geldi aklıma barda kavga mı olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 barda silah bile cekilir ama revolver olucak mumkunse bi de mahmuzlu cizme giyilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 edit : ne diyorum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 229.001 inci mesaj selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 o işler çok demode oldu banada yaptılar bi kaç kez yok işte sen şu kıza asılmışsın öldürürüm lan seni gibi muhabbetler yav birader bi s.ttir git diyip kapadım telefonu bi süre sonra şakayı yapan arkadaşlarla karşılaşınca zaten seni görür görmez pis pis gülmelerinden anlıyosun bitiyo olay... + pekte imba diilmiş hani ama yemi yutman oalya renk katmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar