Chewy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Şuan wax kullanıyorum ama yeterince sert değil.Yani sürünce bozulmamasını istiyorum bir daha saçın.Güçlü bişey yani :) önerebileceğiniz bi marka varmı ?
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bu iyi tutar yalnız kırmızı gri değil, kırmızı mavi -_-
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Chewy said: Şuan wax kullanıyorum ama yeterince sert değil.Yani sürünce bozulmamasını istiyorum bir daha saçın.Güçlü bişey yani :) önerebileceğiniz bi marka varmı ?
Mike Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Chewy said: markası yokmu :) wax zaten marka abi?
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 aman allah korusun :P ailen dava bilem açar çocuğumun kafasına epooxy sürdürtmüşsün diye
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Alexi_Septimus said: sabahtan beri buraya takıldım bende bakıyodum. ne demek istiyo diye.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Ctrl + fare tekerleği. Bir gizem avcılarının daha sonuna geldik. Yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşek
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 axedice said: Ctrl + fare tekerleği. Bir gizem avcılarının daha sonuna geldik. Yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşek Esasen normal screen shot, sonra photoshopta çekip çevirmece.
Burax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sertlik için şarap iç diyorlar ne kadar doğru bilmem :P
reyou Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Alexi_Septimus said: axedice said: Ctrl + fare tekerleği. Bir gizem avcılarının daha sonuna geldik. Yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşek Esasen normal screen shot, sonra photoshopta çekip çevirmece. sirf bunun icin photoshop u acarkenki harcadigin ram e, elektrige, bytle lara yazik...
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 got2b, hair spiking glue aliyorsun direk sonra bana tesekkur ediyorsun. (got degil turkce popo anlamina gelen sekilde o kullanacaksin orda bu arada, tr de var mi bilmiyorum) ama bildigin glue yani.
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ctrl fare tekerleğini ilk defa gördüm
Öne çıkan mesajlar