Chewy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Şuan wax kullanıyorum ama yeterince sert değil.Yani sürünce bozulmamasını istiyorum bir daha saçın.Güçlü bişey yani :) önerebileceğiniz bi marka varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 kırmızı ve gri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 markası yokmu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bu iyi tutar yalnız kırmızı gri değil, kırmızı mavi -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 deniycem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Chewy said: Şuan wax kullanıyorum ama yeterince sert değil.Yani sürünce bozulmamasını istiyorum bir daha saçın.Güçlü bişey yani :) önerebileceğiniz bi marka varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Chewy said: markası yokmu :) wax zaten marka abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 windowns büyütecimi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 aman allah korusun :P ailen dava bilem açar çocuğumun kafasına epooxy sürdürtmüşsün diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Alexi_Septimus said: sabahtan beri buraya takıldım bende bakıyodum. ne demek istiyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 paint? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Ctrl + fare tekerleği. Bir gizem avcılarının daha sonuna geldik. Yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 jöleden şaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 axedice said: Ctrl + fare tekerleği. Bir gizem avcılarının daha sonuna geldik. Yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşek Esasen normal screen shot, sonra photoshopta çekip çevirmece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 limonn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sertlik için şarap iç diyorlar ne kadar doğru bilmem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Alexi_Septimus said: axedice said: Ctrl + fare tekerleği. Bir gizem avcılarının daha sonuna geldik. Yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşek Esasen normal screen shot, sonra photoshopta çekip çevirmece. sirf bunun icin photoshop u acarkenki harcadigin ram e, elektrige, bytle lara yazik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 got2b, hair spiking glue aliyorsun direk sonra bana tesekkur ediyorsun. (got degil turkce popo anlamina gelen sekilde o kullanacaksin orda bu arada, tr de var mi bilmiyorum) ama bildigin glue yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ctrl fare tekerleğini ilk defa gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar