Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Ya bana çok acil böyle küçük magnetler olur ya üstünde bira kupası olur köpüklü falan yada ne bilim küçük oyuncak gibi birşey olabilir yda herhangi birşey böyle bira kupası şeklinde olacak küçük. Böyle birşey gören var mı herhangi bir yerde? aklıma gelen her yere bakıyorum ama yok yok yok arkadaş ya delirecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ne için kullancaksın bakalım hemen bulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 böyle böyle şöyle böyle bişiileri BUN DESİGN diye bi mağaza var orda bulursun hatta açacaklıları falan var magnetlerin.Bana ordan hediye gelmişti bitane nette bu abik gubik hediye sitelerindede bulabilirsin. Bun design istanbul da bi sürü yerde var. Ayrıca taksim pasajlarındada bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ya bir hediye için lazım böyle içinde bir sürü hepsi bir olayı simgeleyen küçük şeyler var ama bira bulamıyorum işte yada birayı simgeleyecek o tarz kupa vs. gibi birşey. şimdi demeyin efes şişesi at içine diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bLackcha0s said: böyle böyle şöyle böyle bişiileri BUN DESİGN diye bi mağaza var orda bulursun hatta açacaklıları falan var magnetlerin.Bana ordan hediye gelmişti bitane nette bu abik gubik hediye sitelerindede bulabilirsin. Bun design istanbul da bi sürü yerde var. Ayrıca taksim pasajlarındada bulursun taksime baktım ama bulamadım ya.. bun design nerelerde var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 AVM lerde var yalnız ben internet sitesinde buzdolabı magnet i göremedim ama ordan alındı bana buzdolabi magnetleri genel olarak promosyon ürün olduğu için bulunması zor oluyor. Bende biriktirmeyi çok seviyorum her gittiğimiz yerden magnet alıyoruz güzel oluyor. Ama o tarz bişey anca taksim pasajlarında yada böyle designer firmalarda bulursun. olmadı dal nevizade ye barlara anlat durumu onlarda tonla vardır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ya efes açacak magnet tarzı falan bendede var ama böyle ben bardak şeklinde birşey arıyorum ya kupa olur ya böyle içi sarı bira üstü köpüklü falan klasik bi resim işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Eminönünde abuk subuk yerlerde çıkabiir karşına. Dön dolaş rastlarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bazi ozalitciler magnet yapiyor bu arada.. fotografi sen gotur belki yaparlar. ama min 1000 tane yaptirman lazim olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 karsimdaki dolabin ustunde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bizim dolapta da var. tüpçünün numarasını tutuyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 verseniz bana? XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar