Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kiz sukos hangi realmdesin sen horde musun alliance mi bu de battlechest ve wotlk alicam yarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 warsong-horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 /who zangarmarsh yapıyorum sabahtan beri en az 30 DK var. Bir o kadar da horde var en az. Açmayın DK artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 lfg'nin haline bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 o nasıl bir gold birikimi :( İsmi silseydin keşke neme lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hadi bakalım dk lar bi yazıverin levellar kaç oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ses said: o nasıl bir gold birikimi :( İsmi silseydin keşke neme lazım. noolcak ya zaten fi tarihinde kastigim alt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 13k cok değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Dingaer said: hadi bakalım dk lar bi yazıverin levellar kaç oldu? 72,5 :( yavas yavas kasiorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 deadwoll said: /who zangarmarsh yapıyorum sabahtan beri en az 30 DK var. Bir o kadar da horde var en az. Açmayın DK artık yeter. Of.. Quest yapmak eziyet. Sanki Outlands yeni release olmuş gibi. Level 55'den başlayınca ipini koparan DK açmış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 64 olucam birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ben de yeni 65 oldum bakalım. Miraul yavaş kasıyom deme valla seni öldürcek arkadaşlarım var :D Onlar zavallımlar başladılar 70 ten daha 72 ler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Miraul said: Dingaer said: hadi bakalım dk lar bi yazıverin levellar kaç oldu? 72,5 :( yavas yavas kasiorum :) Hayvanseeen! Moralimi bozuyorsun sınav zamanı oynayamıyorum, DK'lar bile geçti beni :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 aramaya üşenen biri olarak soruyum 70 lvl be mage var bunu dk çevirebilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Hayır ne mage'ini nede başka bir charını DK'ya çeviremessin. DK öyle birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 benım anlamadıgım dk nasıl her class olabılır lolipop gıbıde dagılıtmazkı bari magelerı archmage lockları fılan necromancer yapsalardı banshee fılan olsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ben almadım daha wotlk, onun yerine hellfireda wannabe dkları ganklıyorum muhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Okumadanmı yazıyorsun güzel kardeşim :D. DK zaten her class olmuyor. Hatta hiçbir class DK olmuyor. Yani sen gidipte bir charını hop diye DK'ya falan çevirmiyorsun. Normal bildiğin yeni karakter açar gibi DK açıyorsun. Dönüşüm falan yok. Yeni bir char açmak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 işte dedikleri gibi bu 1st heroic class, tahminimce bikaç ay sonra diyecekler geliyor 2. heroic class patchle haftaya falan diye misal, archmage falan olacak gene herkes açabilecek bölece millet oynayacak da oynayacak ödeyecek paso parasını aylarca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakosy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hero class nedir anlamadım ben DKlar bildiğin normal sıradan class oldular... diyelim bi mage'in var üzerine DK olup mage'e özel spelleri olan bir hybrid class olsan ozaman hero olabilirdik de. ha warrior ha paladin ha druid ha dk sıradan class işte... daha 8 sınıfı dengeleyemiyolar 8 sınıfın herolaştırılmış sınıflarını nasıl dengeleyebilirdi ki blizz. öyle bi durumda guildler biz sadece ör: shaman'dan DKya dönmüş DK'ları alıyoruz dicek. diğer her oyuncu ağlicak 1 nerf 2 patch bu sefer "biz sadece mage'den gelme DKları alıyoruz dicek guildler tüm shaman-DKları tekrar raidlerden atacak guildler bakacaklar warlocktan daha efektif warlocklar da raidten atılacak nasılsa DKdan bol char yok diye... ondan blizz o işi başaramazdı. hero class anca belki farklı bi oyunda. buna da şükür diyerek son sürat oynuyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Hero class çünkü kendine özel bir hikayesi var. Hero class çünkü level 1 olarak ortalıkta gezmiyor. Hero class çünkü başka kimsenin gidemediği bir bölgeye sahip. Hero class çünkü oyun mekaniğinin bir eşi yok (rune ve rune power kullanan tek class) Hero class çünkü her ırkın olabildiği tek sınıf Hero class çünkü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Şimdi hero lafı senin kafanı karıştırmış bence. Hero olunca o 8 classın üstünde birşey olmuyor yani. Değişik mekanikle gelen "konulu" bir class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 FreEmoon said: Hero class çünkü kendine özel bir hikayesi var. Hero class çünkü level 1 olarak ortalıkta gezmiyor. Hero class çünkü başka kimsenin gidemediği bir bölgeye sahip. Hero class çünkü oyun mekaniğinin bir eşi yok (rune ve rune power kullanan tek class) Hero class çünkü her ırkın olabildiği tek sınıf Hero class çünkü ... Hero class çünkü; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakosy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 FreEmoon said: Hero class çünkü her ırkın olabildiği tek sınıf yup. warriorlar tbc öncesi baya heroydu ;) "konulu" diye heroymuş işte >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hero class cünkü herkes oynayabilecek kadar kabiliyetli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar