Zenphex Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 BOYO (tu) MASONLAR YAHUDİLER barach HÜSEYİN obama NEGRO GREASEMONKEY FF3 ULTIMA ONLINE LIFE OFFLINE GOGOG
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Sly-One said: resmen parayı bastırıp dünyayı yönetmek gibi bişey o deil o herif o kadar parayı nerden bulmuş zenci zenciSoros
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 obama seçildi, amerikan halkı beni kaybetti. ben bundan sonra bu millet için kılımı kıpırdatmam arkadaş. her halk hakettiği gibi yönetilir.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ermeni lobisini desteklemesi obamanin degil, hiyar turk lobisinin ayibidir. hatta boyle bi lobi var mi onu bile bilmiyorum. ermeni tasarisida her adayin agzinda sakizdir ermeni lobisinin destegini almak icin. ermenilere gider ermeni soykirimi hede hodo derler, yahudilere gider israil super, israil cici, israili rerore derler, her zaman olan seyler bunlar. ama mccain bisey demeden yarin irana, haftasonu suriyeye, sonraki ayda turkiyeye girerse, zencinin kicini opmeye gideriz.
aente Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 papadapulos said: ZAĞTEN BU SEÇİM HİBÇİRŞEYİ DEĞİŞTİRMİYOR AMERİKAYI YÖNETENLER BELLİ............ İLÜMÜNATİ ZATEN ARKADA SEÇİM SADECE BİR GÖZ BOYOMA....... selam cons, +rep, bye.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Abi mccain secilseydi ic savas cikardi burda. Ben virginiadayim rednecklerin arasinda. Hepsi obamaci. Hesap basit, zenginler Mccain'i tutuyor, orta halli ve fakirler Obama'yi. Millet ekonomiyi dusunerek oy verdi cogunlukla. Bazi salaklarda bu beyaz, bu zenci, bu muslumanmis, bunun karisi walmarta gidiyomus, palin cok seksi hede hodo diye oy verdi. Mccain ikinci bush olucakti gelseydi. Insallah Obama uzmez kimseyi ama dun yaptigi konusmasiyla gene iyi bir izlenim birakti. Bu Turkiye'yi nasil etkiler gorucez. Kotu etkileyecegini zannetmiyorum. Ermeni locasini da takmayin kafaniza ya, Ermeniler Los Angeles'a yerlesmis, yapicaklari baska daha iyi biseyi olmayan adamlar, Turkiyeden para pesindeler ama kimse cok takmaz onlari yani, ne kadar buyuk olursa olsun, Yahudilere karsi cok dusmanca davranir ermeniler. Yahudileri sevmezsen zaten istersen Allah ol, amerikada belini dogrultamazsin. O yuzden dont panic no firfir. Adam ekonomiyi duzeltirse, Turkiyede dolar duser iste, bize yarari bu olur. Bide bizimkiler simdi adama asiri sempati gosterirler falan haberlerde komik komik seyler izleriz eheh. edit: ha bu arada obamanin yasadigi yerleri gosterdiler hep tvlerde, kansastan afrikaya kadar. Adam dunyanin baska yerlerindeki insanlarin hallerini de biliyor yani ki bence cok guzel birsey bu. Mccain de yamulmuyorsam vietman savasinda esir dusmus yada vietnam diil de baska bi yerde simdi yanlis bilgi vermek istemiyorum. O da asker olarak ulkesine hizmet etmis, butun ailesi de, ama iste adam savas yanlisi pezevenk. Savas ve para yanlisi.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 war hero, veteran ayaklari artik yemiyo demek ki. insanlar kahramanlik hikayesinden cok aksam sofraya ne koyucagini dusunuyo.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 b,zde ermeni soykırımını falan bırakıp, kafamıza bomba düşüp düşmeyeceğini düşünsen daha iyi olucak zaten.
sir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 amerika bir demokrasi eşiğini daha atladı. kendi içinde bu kadar demokratik, ama dünyanın geri kalan ülkelerine karşı da bu kadar despotik olunur mu? en kritik soru şu: obama amerikanın dışişlerini politikasını değiştirebilecek midir? hatta değiştirmek isteyecek midir?
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 abd de istikamet kolay kolay değişmez. bush'la kerr çarpışırken de farklı bişe yoktu. bu önleyici savaş, ırak'ı afganistan'ı işgal fikirlerini ortaya atan think-tank toplantılarının hemen hepsinin altında kerr'in imzası vardı. hatta bu işin teorisyenlerinden birisiydi, bush'un o konuda nerdeyse hiç beyanı bile yoktu. işte sonra kuleler patladı vs.
Afush Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 DoruK said: obama seçildi, amerikan halkı beni kaybetti. ben bundan sonra bu millet için kılımı kıpırdatmam arkadaş. her halk hakettiği gibi yönetilir. Bunu okuduktan sonra kim yazmış diye nicke baktığımda bi an nickte McCain yazıcak sandım=))
necmi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 dolar düştüğünde ihracata bağlı olarak ülkenin üreticileri kaybeder ve yavaş yavaş iflaslar başlar ekonomi allak bullak olur dolar Türkiyede nekadar yüksekse ülke okadar kazanır kendi paranız dolar gibi küresel para birimi değilse dolar karşısında güçlenmesi ülke ekonomisini zedeler ha bide ithalat yönü var bu ikisi arasında denge kurmak gerekir yıllarca bush kendi evinde savaşma başkasının evinde savaş politikası ve bi taşla 2 kuş stratejisi sayesinde hesapta omayan tazminatlar ve savaş masrafları abdyi bu şeçime mecbur bıraktı birazda
necmi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 üstteki postta yanılmışım Türkiye ithalatını dolar ihracatını euro üzerinden gerçekleştiriyomuş
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 çok acayip http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/us_elections_2008/7710949.stm
Öne çıkan mesajlar