dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?25,3682846 bu konuyu gordum ve yontemlerini HİÇ begenmedim. benim daha iyi bi yontemim var. sevgili gönül dostlarim, yaklasik 3 hafta once göt kafalinin birine sinirlenip (küfür icin ozur diliyorum) telefonumu kirinca, ve ev ahalisinin saatleri benim ders saatlerimle tutmayınca, köklü bir cözüm arayisina girdim. zira ben, telefon alarmina bile uyanmayan insan, her halde kendi kendime falan mumkunati yok uyanamazdim. düşündüm, düşündüm.. ve cok guzel bi cozum buldum. malzemeler: 1 adet bilgisayar 1 adet 5+1 ses sistemi (daha asagisi da olur ama o zaman biraz yakina koymaniz gerekebilir hoparlorleri) 1 adet winamp burdan cekebilirsiniz 1 adet autoplay winamp plug-in burdan cekebilirsiniz 1 adet amon amarth albumu. burdan alabilirsiniz yapilisi: bilgisayariniza, eger yok ise, winampi yukluyorsunuz. daha sonra linkten, plug-ini cekip onu da kuruyorsunuz. winamp kurulu ve calmaya hazir. options>preferences>general purpose'a ulasip, oradan "fast code software autoplay winamp pluginv2.3.4"'u secip configure diyorsunuz. ss'deki gibi, saat ayarini, ve yapmak istediginiz degisiklikleri yapip ok'e basiyorsunuz. sonra bi play list yapiyorsunuz. ben zevkimi amon amarth'tan yana kullaniyorum ama, siz kendi isteginize gore bi album'u listenize atabilirsiniz. ve en son bilgisayari acik birakip, yataga giderken, sesi dibine kadar köklüyosunuz. afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 begendim +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 tesekkur ederim, ben sizlerle varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 masraflı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ahaha iyimiş bu. :D ama evdekiler sabahın köründe phil'in böğürmesine ne tepki verir bilemiycem. xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 çok iyi topic, keşke telefon alarmına uyanamasaydım da işime yarasaydı, ama olsun hala iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Ben biyolojik saat kuruyorum. Gerekenler: -Sevilmeyen, zor bir ders -Devamsızlık hakkının tükenmiş olması -Başkasının imza atması durumunda x2 devamsızlık sayan bir hoca Aynı dersi bir sene daha çekmemek için insan kurduğu saatten bile önce kalkıyor. :) Ayrıca toplu yerde kalan arkadaşlar için de 5+1 yerine bir kulaklık uzatımı ile uygulanabilir bu yöntem. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sizinkiler insaflıymıs bizde 6 ay uzaklastırma alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bizde yoklama yok. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bizde de yoklama yok, annemin ve vicdanimin sesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 orası ayrı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 evdeki uyumak isteyen zavallılar nolacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 funq said: evdeki uyumak isteyen zavallılar nolacak? Kendi adıma konuşayım,önce alt kattakiler sonrada bizim evde yaşayan herkes o ses sistemi + pc yi gelir kafamda kırar. Ayrıca cep telefonu+kulaklık çok daha verimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ps ve lens de onemli, ayrica herkes kendi kararindan sorumludur. ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Eleştirmem lazım sdf 1-) Gece müzik açık yatanlar için mantıklı bir sistem değil bu, otomatik olarak sesi sonuna kadar kökleme addonu varsa bilemem tabi ahaha 2-) Daha da önemlisi, 9da hayvan gibi kükreyen bir alarmla birlikte kalkıp, alarmı erteleye erteleye bu saate kadar uyuyabilen bir insanım; o müzik çalsa bilgisayarın fişini çeker uyumaya devam ederim; buna bir çözüm yok işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ZaugnaKhaldun +1 hem kalksam da bişi farketmez.. uyanır, alarmları kapatır. içeride koltuğa geçer, tv'yi açar ve... uyurum.. evet imza: kedi olarak doğanlar derneği başkanı, dasaaa miyavgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ZaugnaKhaldun said: Eleştirmem lazım sdf 1-) Gece müzik açık yatanlar için mantıklı bir sistem değil bu, otomatik olarak sesi sonuna kadar kökleme addonu varsa bilemem tabi ahaha 2-) Daha da önemlisi, 9da hayvan gibi kükreyen bir alarmla birlikte kalkıp, alarmı erteleye erteleye bu saate kadar uyuyabilen bir insanım; o müzik çalsa bilgisayarın fişini çeker uyumaya devam ederim; buna bir çözüm yok işte sdf 1) media playerda cal muzigi sart mi winampta acmak allasen. hih. 2) e sen uyanmak istemiyosun ki, ben alarmi duyduktan sonrasi icin olanlarin sorumlulugunu almiyorum. benim problemim alarmi duymayanlar ve alarmi olmayanlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Media player mantıklı, ikinci kısıma yapacak bir şey yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yatağının dibine bi tas su koy at içine akşamdan bezi sabah alarmı kapatır kapatmaz ani bir hareketle o bezi vur yüzüne hem su kendine getirir hemde o ıslak bez vücut ısından düşük olacağından ayıltır seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 müzik açık uyuyanlar napcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 güzel hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Spastik_Serce said: müzik açık uyuyanlar napcak. 2 mesaj ustunu okuycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Bırak açık bilgisayarın fan sesine, modemin adaptörünün yaptığı cızırtı veya saat tıkırtısına dayanamayan bir insan olduğumdandır bana ters bu metod. Bi de kapatmaya çalışınca kaçan bi saat vardı yanlış hatırlamıyosam, uyanmak istemeyenlere birebir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Ben bunun aynısını yıllar önce windows un task&schedule manager ile yapmıştım. Winamp i şu saatte başlat diye, winamp i de Autoplay on Startup a ayarlayınca oluyor. Problem bilgisayarı açık bırakmak uyurken. Ben zaten açık uyuyorum ama zararlı oldugundan şüphelenmeye başladım. Yine de +rep, özellikle amon amarth güzel seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 capul said: Bırak açık bilgisayarın fan sesine, modemin adaptörünün yaptığı cızırtı veya saat tıkırtısına dayanamayan bir insan olduğumdandır bana ters bu metod. Bi de kapatmaya çalışınca kaçan bi saat vardı yanlış hatırlamıyosam, uyanmak istemeyenlere birebir.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar