Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Bunun neden başlığı yok bu sezon en beğendiğim animelerden.Ayrıca Kanzaki ftw. Yeni hastalığım oldu resmen =) Ayrıca baş karakter ikki'nin(airgear) resmen ikizi gibi olmasıda ayrıca çekti beni. Loli sensei ide yirima ayrıca -desuAniDB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Bende çok seviyorum bu animeyi.İlk bölümde çok gülmüştüm. Konunun potansiyeli çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 hele 5. bölüm baya başarılı idi. Bide katanaları aplamız dehşet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Aynen benimde bu sene bölümleri çıktığı gibi izlediğim yegane animelerden. Şu sınavları atlatıyım kesin eroge sine de başlıycam :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Bu sezonki favorilerimden... :3 5. bölümü hala izleyemedim ama, şimdi çekiyorum bakalım, meraktan kuduruyorum resmen. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 dünyada harbi harbi science - magic ayrımı var herhalde ya... Arcanum gibi mi anlayamadım dünyayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 5. bölüm çook harika olmuş bence, bu sezon çok iyi gidiyor bu anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 OP theme bi harika bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 http://img143.imageshack.us/img143/9619/1225953910859zh6.jpg Ahaha bölümü izleyenler anlar da izlemeyenler için "out of contex" süper :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ROFL diyorum o resme, gülmekten çatladım burada ahahahah xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ABİ BU AHASDHAKJS CHOBITS SAHNESİ DİREK DSFKJDSF Alla alla bak şimdi merak ettim animeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Cidden çok sakat sayneydi orası ya. İzlerken, noluyo lan hentai mi olcak dedim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Auhef kırpılmış birazcık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Off Kaede, öyle bir resim koymuşsun ki yani... Hala gülüyorum yahu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Töeah eroge si yokmuş. Nerden aklımda öyle kaldıysa. Bende güya eroge ye gönderme falan vardır diye düşünüyordum kendi kendime. Yapana helal olsun valla süper düşünmüş :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Resim cuk oturmuş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Episode 06 (tu) 06-7 Vanpir wtflol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Regalya, aynen ben de duyunca tepkim o oldu ahaha bi o eksik dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 karman çorman yerlere götürüyorlar animeyi, eğlenceli güzel havasından çıkıp ciddi ölümcül bir şeye dönüşecek. Tam bunlara saldıracakken kauro kurtarafcak falan tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Plotun bence o eğlenceli havasından kayması pek kötü değil,aslında fark etmez çünkü her halikarda baya güzel bir konusu var ciddi karanlık anime yapsan da komedi unsurları barındıran bir anime ile şuanki formatında devam ettirsen de güzel yapıldığı sürece vazgeçilmezler arasına girecek potansiyele sahip bir anime bu. Ama vampir WTF? hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bu sezonluk vampir spotumuz dolmuştur lütfen başka bir konuya geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 OP unu çok seviyorum bunun ben ya :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mami Kawada süper ya. Hayate no Gotoku ED2 side süperdi. Kendi de tatlı :> http://img223.imageshack.us/img223/5666/booklet01xw4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Joint <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 sıpoylır Vampir olayı o kadar ters gelmedi bana. Yani sonuçta bütün konu science vs religion üstüne olursa bayar. Kendi sorunları da olucak bunların. Bu kadar high-magic settingde de klasik kilise düşmanı olarak sıpoylırlar vampirler uygun bence. Tabi nasıl yansıtılcağını görmek lazım :> Edit: Yahu tek konusu var. Manga/LN falan takip edipte sıpoylırlık yapmıyoruz ki. Ne biliyim bölümde izlediklerimiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar