Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 O kadar Open Office, MS Office konuşuyoruz, yok mu KOffice kullanan? Bir yükleyip üstün körü KWord'e baktım şimdi. 500 sayfa üstü dökümanları AbiWord'e göre kat kat iyi açıyor ama OO'ya göre yavaş. Bu uzun metnimizin yazı tipini ve formatlamalarını toplu değiştirmeyi Open Office'e göre daha hızlı yapıyor. 1000+ sayfalık bir metin açmayı denediğimde 500'den sonra yavaşlamaya başladı açarken, ama hiç takılmadı ve sona geldi. Kullanılabilir duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 KDE çok çirkin bişey ya. Ben şunla iki dakika döküman yazacak olsam yarısında bırakır giderim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 insanlar vi'de yaziyor, buna da sukur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 kivio diye bişiysi vardı bunun visio muadili, o fena değildi galiba. ya da çok mu garibandı? iki uçtna birindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Kivio güzel, köyü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Bir iki haftadır kulanıyorum, dikkatle inceleme fırsatım oldu, epey iyiymiş, tavsiye edebilirim artık gönül rahatlığıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 aquila said: insanlar vi'de yaziyor, buna da sukur. of bak adını duyunca bile gerildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Vi'yi ben de bir türlü sevemedim. Konsolda text editör gerekince nano kullanıyorum, GUI açtığımda Geany. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 vi en asil duyguların editörüdür, sempati ister, çok beceremesem de vi kullanmaya devam ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar