Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Arkadasim yeni baslayacak wow a ve biz healar olmasini istiyoruz ama kendisi healer olarak sikilacagini dusunuyor.priest icin spec onerileriniz nelerdir pure healer olmayip da daha eglenceli oynama olasiligi var midir hic oynamadigim icin bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Priest değilde shaman oynatın isterseniz. Arkadaşlar arasında oynıycaksanız pve / 5man de canavar gibi healer. İsterse de iki farklı pve dps stili sunuyor, canı da sıkılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 butun healer classlar su an ustteki arkadasin dedigin turde.. druid ve paladinde gayet oynayabilir. tek respec parasiyla cani sikilmadan dps takilabilir, istedigi zaman krallar gibi healer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paladin oynasın zaten imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 paladin benim o yüzden o olamaz :D frost mage var bir de arkadaşım.2 kişi başlatıyoruz işte biri druid biri de shaman gibi düşündük...cevaplar için teşekkürler arkadaşlar gayet yardımcı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Healer diye priest almayın 5 manleri öğrenene kadar aranız bozulur. Priest güzel healler ama aggro tutmayı öğrenmek priestin taktikleri öğrenmesi falan filan derken çok wipe olur kavgalar çıkar :D Birde şu aralar herkes healer oldu ondan bir süre hayattan bezebilir. Shadow Priest tarih olduğu için işede yaramaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Kaede said: Priest değilde shaman oynatın isterseniz. Arkadaşlar arasında oynıycaksanız pve / 5man de canavar gibi healer. İsterse de iki farklı pve dps stili sunuyor, canı da sıkılmaz. hatta şahsen şu mesajdan sonra shamanımla bişeyler heallayasım geldi, neyse wotlk'de artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 priest baya hosuama gitti(patchten sonra) 500-700 dps arttı mana sorunu var bitek eskisi gibi pek bi battery durumu yok combatler kısa su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Açıkcası ben pek priesti beğenmedim holy'nin son talenti sarmadı beni disc piri daha iyi heallıyoru şu durumda ki wow hayatım boyunca neredeyse hep healer oynadım resto druidim pre tbc öncesinden beridir, bi priest 70 karakterim var ve oda healer nihayetinde :) resto druid gerçekten kral şuan görüşümce. Evet shadow pri şuan gerçekten kötü diğer dps klaslarına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Diğer classların healer hallerini bilmiyorum ama dün akşam live serverda shamanımla resto oynadım. Deneme amaçlı hc mgt gittim, hiç cc yapılmadan bodozlama dalan bir grupla(öyle iyi bir grup değildi karazhan seviyesi/aşağısı setli adamlar, lakin görevlerinin bilincindeler). Acayip hoşuma gitti. Öncelikle bir rotasyon kullandığımı farkettim ister istemez, riptide->chain heal->tidal wave ile 1.6snde healing wave->arada earthliving proclar-> earth shieldin 1,4k heallemesi->ancestral spritin procları falan ne oluyoruz oldum kafam karıştı :) Ama çok güzel olmuş acayip beğendim, betada sürekli enchancement elemental takıldım. Dps olarak ench. mükemmel zevkli, healer olarak da restosu harika diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Valla ben değişik levellerde bi ton karakter kasıyorum. Patch den beri nereye , hangi haritaya gitsem paladin.. Paladin parlayan yıldız şu an.. bendede var aslında 41 lvl, ama nerf yermi ilerde onu merak ediyorum.. Ve bir arkadaşımı başlattım oyuna paladin açtırdım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Spacecake said: Arkadasim yeni baslayacak wow a ve biz healar olmasini istiyoruz ama kendisi healer olarak sikilacagini dusunuyor.priest icin spec onerileriniz nelerdir pure healer olmayip da daha eglenceli oynama olasiligi var midir hic oynamadigim icin bilmiyorum Warrior açsın ne heali yaa. türkü bozar heal işi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bende main i 80 leyip bir alt açıcam shaman paladin yada dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Yeni shadow priest çok tatlı olmuş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Kartan said: Yeni shadow priest çok tatlı olmuş bu arada Valla mı hemen talent deiştirmem lazım :) dur dur hemen bi girem deniyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Discipline Priest'i kesinlikle öneririm. Pvp'si pek zevkli ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar