Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Priest


Spacecake

Öne çıkan mesajlar

Healer diye priest almayın 5 manleri öğrenene kadar aranız bozulur. Priest güzel healler ama aggro tutmayı öğrenmek priestin taktikleri öğrenmesi falan filan derken çok wipe olur kavgalar çıkar :D Birde şu aralar herkes healer oldu ondan bir süre hayattan bezebilir. Shadow Priest tarih olduğu için işede yaramaz :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
Priest değilde shaman oynatın isterseniz. Arkadaşlar arasında oynıycaksanız pve / 5man de canavar gibi healer. İsterse de iki farklı pve dps stili sunuyor, canı da sıkılmaz.


hatta şahsen şu mesajdan sonra shamanımla bişeyler heallayasım geldi, neyse wotlk'de artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası ben pek priesti beğenmedim holy'nin son talenti sarmadı beni disc piri daha iyi heallıyoru şu durumda ki wow hayatım boyunca neredeyse hep healer oynadım resto druidim pre tbc öncesinden beridir, bi priest 70 karakterim var ve oda healer nihayetinde :) resto druid gerçekten kral şuan görüşümce. Evet shadow pri şuan gerçekten kötü diğer dps klaslarına göre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer classların healer hallerini bilmiyorum ama dün akşam live serverda shamanımla resto oynadım. Deneme amaçlı hc mgt gittim, hiç cc yapılmadan bodozlama dalan bir grupla(öyle iyi bir grup değildi karazhan seviyesi/aşağısı setli adamlar, lakin görevlerinin bilincindeler). Acayip hoşuma gitti. Öncelikle bir rotasyon kullandığımı farkettim ister istemez, riptide->chain heal->tidal wave ile 1.6snde healing wave->arada earthliving proclar-> earth shieldin 1,4k heallemesi->ancestral spritin procları falan ne oluyoruz oldum kafam karıştı :) Ama çok güzel olmuş acayip beğendim, betada sürekli enchancement elemental takıldım. Dps olarak ench. mükemmel zevkli, healer olarak da restosu harika diyebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben değişik levellerde bi ton karakter kasıyorum. Patch den beri nereye , hangi haritaya gitsem paladin.. Paladin parlayan yıldız şu an..
bendede var aslında 41 lvl, ama nerf yermi ilerde onu merak ediyorum.. Ve bir arkadaşımı başlattım oyuna paladin açtırdım ona.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spacecake said:
Arkadasim yeni baslayacak wow a ve biz healar olmasini istiyoruz ama kendisi healer olarak sikilacagini dusunuyor.priest icin spec onerileriniz nelerdir pure healer olmayip da daha eglenceli oynama olasiligi var midir hic oynamadigim icin bilmiyorum


Warrior açsın ne heali yaa. türkü bozar heal işi :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...