Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir çocuk bu kadar mı kazma olur?

huun

Öne çıkan mesajlar

Olay: Taşınalı bir seneyi bir kaç ay geçen apartmanda, üst komşunun çocuğu geldim geleli blok flüt çalıyor ya da çalmaya çalışıyor. Çocuk hiç durmadan blok flüt çalıyor, haftasonu erken saatte çalıyor, hafta içi gece geç saatlere kadar çalıyor; ben tuvaletteyken, yemek yerken, tv izlerken çalıyor, çalıyor. Dün akşam geç saatte evden çıkarken çalıyordu, az önce eve geldim hala çalıyordu.

Görüş: Bir dahi sanatçının kolay yetişmediğini biliyorum. Velette az biraz bir gelişme görsem elimden gelen her desteği vermeye hazırım; ama bu çocuk kazma. 1 sene önce çaldığı parça hala aynı çekilmez durumda. Flütten çıkan sese bakılırsa çok ufak da değil. Nefes sağlam yani zibidide. Çekilmiyor ama hiç. Şeytan diyor çık bi' gün yukarı, annesi kapıyı açar açmaz dal içeri, çak veletin ağzındaki flüte, yuttur flütü buna, sabah okula füüt füüt ede ede gitsin.

Tartışma Konusu: Genç nesilleri, yeteneksiz oldukları ama hoşlarına gittikleri için zaman ayırdıkları alanlar yerine insanlığa faydalı olabilecekleri alanlara yönlendirmeli miyiz? Ya bu anne, bu babaya ne demeliyiz? Manyak mı bu insanlar, bu çocukla neden aynı evde yaşıyorlar? Bu çocuğu evin yolunu bulamaycağı bir yere bırakıp kaçmaya ikna edilebilirler mi?

füt füt füüt füüüt füt füt
Sosyal ağlarda paylaş

Ehem
Ben çocukluğumdan beri o gürültücü kişiliğim.
Aynen böyle blok fülütle başladım. Sonra gittim klasik gitar aldım. Sonra akustik aldım. Sonra bide elektro aldım. Flütten şikayet almamıştım hiç ama gitarla 7 senedir apartmanın anasını ağlatıyorum :D Dün gene geldi komşular ders çalışamıyoruz diye. Yaptığımdan gurur duymuyorum ama yapmak zorundayım napayım yaaa aaaa
Sosyal ağlarda paylaş

yahu çocuk isterse müthiş çalabilecek yetenekte olsun, BLOK FLÜT DENEN O İĞRENÇ, TINISI KULAK TIRMALAYAN, ÇALINABİLİNSEDE ÇALINAMASADA ÇALINMAMASI GEREKEN, LÜZUMSUZ, ÇOCUKLUĞUMDA BENİ MÜZİKTEN SOĞUTAN BAŞKA Bİ ALET OLMADI. allahım capsla yazdım mutlu oldum. ne iğrenç bi alet ya blok flüt. oh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...