huun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Olay: Taşınalı bir seneyi bir kaç ay geçen apartmanda, üst komşunun çocuğu geldim geleli blok flüt çalıyor ya da çalmaya çalışıyor. Çocuk hiç durmadan blok flüt çalıyor, haftasonu erken saatte çalıyor, hafta içi gece geç saatlere kadar çalıyor; ben tuvaletteyken, yemek yerken, tv izlerken çalıyor, çalıyor. Dün akşam geç saatte evden çıkarken çalıyordu, az önce eve geldim hala çalıyordu. Görüş: Bir dahi sanatçının kolay yetişmediğini biliyorum. Velette az biraz bir gelişme görsem elimden gelen her desteği vermeye hazırım; ama bu çocuk kazma. 1 sene önce çaldığı parça hala aynı çekilmez durumda. Flütten çıkan sese bakılırsa çok ufak da değil. Nefes sağlam yani zibidide. Çekilmiyor ama hiç. Şeytan diyor çık bi' gün yukarı, annesi kapıyı açar açmaz dal içeri, çak veletin ağzındaki flüte, yuttur flütü buna, sabah okula füüt füüt ede ede gitsin. Tartışma Konusu: Genç nesilleri, yeteneksiz oldukları ama hoşlarına gittikleri için zaman ayırdıkları alanlar yerine insanlığa faydalı olabilecekleri alanlara yönlendirmeli miyiz? Ya bu anne, bu babaya ne demeliyiz? Manyak mı bu insanlar, bu çocukla neden aynı evde yaşıyorlar? Bu çocuğu evin yolunu bulamaycağı bir yere bırakıp kaçmaya ikna edilebilirler mi? füt füt füüt füüüt füt füt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 belki kısa süreli hafıza kaybı problemi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Yukarı kattan gelen, ortaokul öğrencisinin çaldığı blok flüt sesinden çektiğim kadar, bir de bel ağrılarımdan çektim. Allah sabır versin. Çocuğa izolasyon malzemesi hediye etmeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ABİ ÇIK YUKARI KATA ÇAL KAPIYI SERTÇE "çocuğunuzun flüt sesi olduğu gibi bizim kata geliyor, çok rahatsız oluyoruz, biraz azaltabilir mi acaba?" DE. BU ONLARA BİR DERS OLACAKTIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ya bizimde öle bi alt komşumuz vardı taşındılar neyse ki müzikte uyum, ahenk nedir bilmediklerinden böyle savaşıyolar enstrümanlarla o kanıya vardım yani yoksa eşşek olsa öğrenir bi kaç parça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 flütü yutturt, yutarsa yeni bir janra yelken açar, boğulur gibi olursa onu da yapamıyor demektir.. kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 flütünü al gayda ver onu çalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Oldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 sevdiğin bi müzik aletini ver onu öğrenmeye kassın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Ney ver ney Sitse çalamaz, nefesi bitene kadar üfler, ölür, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Metal üflemeli bir şey ver, basur olsun çalarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 SS or it didn't Happen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yapılarda konfor,yalıtımla başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Sly-One said: http://www.cairnsmowercity.com/images/craftsman%20chainsaw%2035020.jpg Kokten cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Bence şikayet etme hiç bırak takılsın çocuk. Kafanda top ta koşturabilirdi,çeşitli gereksiz tezek gürültü de çıkarabilirdi.Üzerine gitme zira bırak uğraşsın müziğiyle.Sonra çok kırılır şevki.Kendimden biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 direk polis çağır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 arada duvar vs olduğu için, yukarıdan tüm tonlar gelmeyecektir kulağına. o yüzden radyodan çalan bi şarkı bile sana akoru kaçmış ensturmanların senfonisi gibi gelecektir. çocukla alakası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Ehem Ben çocukluğumdan beri o gürültücü kişiliğim. Aynen böyle blok fülütle başladım. Sonra gittim klasik gitar aldım. Sonra akustik aldım. Sonra bide elektro aldım. Flütten şikayet almamıştım hiç ama gitarla 7 senedir apartmanın anasını ağlatıyorum :D Dün gene geldi komşular ders çalışamıyoruz diye. Yaptığımdan gurur duymuyorum ama yapmak zorundayım napayım yaaa aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 niye lan! silah mı dayıyorlar kafanıza.. beceremiyorsanız başka bişi yapın.. fotoğraf çekin, pasta yapın vs.. olmuyorsa 2-3 senedir gelişme yoksa bırakın işte. ısrara gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yahu çocuk isterse müthiş çalabilecek yetenekte olsun, BLOK FLÜT DENEN O İĞRENÇ, TINISI KULAK TIRMALAYAN, ÇALINABİLİNSEDE ÇALINAMASADA ÇALINMAMASI GEREKEN, LÜZUMSUZ, ÇOCUKLUĞUMDA BENİ MÜZİKTEN SOĞUTAN BAŞKA Bİ ALET OLMADI. allahım capsla yazdım mutlu oldum. ne iğrenç bi alet ya blok flüt. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 onları "ses azaltıcı"ları olmuyor mu? ondan taksaymış. ya da elektronik flüt alıp kulaklıkla çalsaymış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ya ailecek caliyolarsa ve ailecek kazmlarsa? din din diiiiiiiiiiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 huun said: Ya bu anne, bu babaya ne demeliyiz? Manyak mı bu insanlar, bu çocukla neden aynı evde yaşıyorlar? Hahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ı harfi olmadan o gerilim hissi olmuyor din din diiin ne lan yılbaşı müziği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar