funq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bu sabah süte bir toz karıştırıp yiyerek kilomu kontrol etme kisvesi altında bir anlamda rejime başladım. sabah ve akşam toz karıştırılmış süt içicem, günlük "insan" yemeğim öğle yemeğiyle sınırlı, sabahtan ne konu açarsanız açın, öğle yemeğinde yerim çok istersem, ama lütfen öğle yemeği vakti geçtikten sonra patates kızartmasıymış, adanaymış resimler konular açmayın lan! çüküm düşer bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 düşsün! bak bikini erkekleri aptallaştırıyormuş zaten.. düşerse über zeki bi varlık oluverirsin.. hem urfa kebap falan da var.. hepsi de candır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bunu yazdın ya, gg hergün öm gelir artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 oyle sacma diet olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ahaha yakında patates falan atarlar camına senin.kızarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 boyunu kilonu yaz biz sana günlük yemen gerekenleri topic acarak belirtiriz. toz moz yalan onlar edit: göz rengini de yaz(lenssiz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ehuehu toza başladık artık bi bitsin 1 ay, işe yaramazsa paticik'e danışırım kilo kontrolüm hakkında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ne tozu o ? adı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Nature´s of Scandinavia diye bir şey, bir vakittir tanıdığım bir herbalife insanı vardı, dedim ben de başlıcam, bırak herbalife'ı buna başla bu daha iyi dedi peki dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 butun yemen topiklerini upliyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 zalımlaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 oha diet mi yapıyosun? ne yani sen şimdi gidip bi kebapçıya çöp şiş siparişi verip öncesinde gelen çiğ köfteyi acılı ezmeyi yiyemeyecek, çöp şişle birlikte o köpüklü mis gibi insanı rahatlatan ayranı içemeyip üstüne peyniri sakız gibi uzayan, şerbeti üstünde tüten o mis gibi künefeden tadamayacak mısın? şahsım adına konuşıyım bu konularda duyarlıyımdır benden tahrik edici laflar duyamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yarın öğle vakitleri onları yiyo olabilirim!! bu gece ızdırap olur işte o var! hakkat konu açmak hata oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 funq u görende *43684760936 kilo sancak olum sünger gibi adamsın biraz bogazı kıs benim gibi olursun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 öğlen dublebigkingxxlonionringschickenfriesdondurma gibi bir şey yiyip akşama tozlu süt içip kilo vermek pek olası değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 olsun ben medeni cesaretinden dolayı kutlamak istiyorum seni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Fly said: öğlen dublebigkingxxlonionringschickenfriesdondurma gibi bir şey yiyip akşama tozlu süt içip kilo vermek pek olası değil bence. mehehehee insancıl yiyorum ya, eskidendi o günler. bu yaptığım şeyin esprisi de zaten günün iki öğününü az kalorili şeyler yiyerek geçirmek, ve belirli saatlerde yemeyi, arada saçma sapan şeyler yemeyi engellemeyi öğrenmek, yoksa bir marifeti yok yediğim tozun, kurutulmuş otlar çöpler yani, sadece tok tutuyo. ben başka türlü dizginleyemiyorum kendimi, böyle bir kurala ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Llama said: funq u görende *43684760936 kilo sancak olum sünger gibi adamsın biraz bogazı kıs benim gibi olursun sonra bu kilo çok işte artık bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 öğle yemeği geçti nası olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 UMARSIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 çok diyor yaa ramses gibi olsan dicem çok ama olum sen tam boyuna göre iyisin saçma işler yapma bende zayıfım mesela benim gibimi olmak istiyon lan sen yoksa kıskanç herif! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 FromTheHell said: ahaha yakında patates falan atarlar camına senin.kızarmış. bi hocanın camına atmışlardı ya nerde o topic hortlatsak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ne yersem yiyim lanet olası atletik vücudumun şekli bozulmuyor. kilo alamıyorum yani heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Patates kızartması her ortamda yönetir. Tıka basa tok olsam dahi her an yiyebilirim. Siz de yemelisiniz. Yiyin. YE ONU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 elma dilim mayonez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar