Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küçük bir ricam var hepinizden


funq

Öne çıkan mesajlar

bu sabah süte bir toz karıştırıp yiyerek kilomu kontrol etme kisvesi altında bir anlamda rejime başladım. sabah ve akşam toz karıştırılmış süt içicem, günlük "insan" yemeğim öğle yemeğiyle sınırlı, sabahtan ne konu açarsanız açın, öğle yemeğinde yerim çok istersem, ama lütfen öğle yemeği vakti geçtikten sonra patates kızartmasıymış, adanaymış resimler konular açmayın lan! çüküm düşer bak!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oha diet mi yapıyosun?

ne yani sen şimdi gidip bi kebapçıya çöp şiş siparişi verip öncesinde gelen çiğ köfteyi acılı ezmeyi yiyemeyecek, çöp şişle birlikte o köpüklü mis gibi insanı rahatlatan ayranı içemeyip üstüne peyniri sakız gibi uzayan, şerbeti üstünde tüten o mis gibi künefeden tadamayacak mısın?


şahsım adına konuşıyım bu konularda duyarlıyımdır benden tahrik edici laflar duyamazsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
öğlen dublebigkingxxlonionringschickenfriesdondurma gibi bir şey yiyip akşama tozlu süt içip kilo vermek pek olası değil bence.


mehehehee insancıl yiyorum ya, eskidendi o günler.

bu yaptığım şeyin esprisi de zaten günün iki öğününü az kalorili şeyler yiyerek geçirmek, ve belirli saatlerde yemeyi, arada saçma sapan şeyler yemeyi engellemeyi öğrenmek, yoksa bir marifeti yok yediğim tozun, kurutulmuş otlar çöpler yani, sadece tok tutuyo. ben başka türlü dizginleyemiyorum kendimi, böyle bir kurala ihtiyacım var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...