cansn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 iTunes den indirmis oldugum applicationlari iPhone a atamiorum nasil aticam bana bi izah ederseniz cok mutlu olurum :)) (youtube da aratmaya calistimda pek faydali olmadi) + acaba applicationlari atamamamin sebebi benmki 1.14 versionu oldugundan olabilirmi ?? + versionunu yukseltsem yurtdisindan gelmis olan telefona bi problem olurmu??
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 app'ları bilgisayarda bi yere atıyo ordan bulup şarkı atar gibi atıyosun itunes'den indirdiğin gibi olmuyo.
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 fw versiyonunu 2.0 veya 2.1 e yükseltmen gerekli
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sync ya da direk telefondan appstore a girip ordan indir daha bile rahat edersin..
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 itunesden parasi ole alabilecegimiz movie ceken ve veya mms alip yollayabilen bir program var mi?
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Absolut bir ara iPhone'a baya yüklenip, N95'i tercih edip bize baya övmüştün, sanırım karar değiştirdin ? hehe :)
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Yok ya eşime aldım 1 tane ama 3 haftadır başımın etini yiyor bunun şusu yok busu yok resim almıyor video çekmiyor falan diye. Bende soruyorum şimdi burdan iphonecu arkadaşlara nerde bu programlar nerde bu yazılımlar ha nerdeee????
Öne çıkan mesajlar