Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 oynayalım ya.5 update im kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ltb de üstüme yoktur en iyi ben oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 x e çok hızlı basıyorsundur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 SenariouS said: Viktor said: bana bundle ile geldi bu konsolu alirken baya eglenceliymis multi filan bilmiyorum ne degisiyor nedir olayi filan uzun zamandır oynadığım en eğlenceli oyundu. Ama oynarken viktor ile kaede'yi kanser ettim sanırsam. Ama gene buluşsak gene oynasak diyorum. kaede istanbula geldiginde ayarla bir gece gel gene oyniyalim eheueheueheu harbi cok eglenceliydi sey cok komikti ya bu beceriksiz atliyamadi biyerden 2-3 keremi ne sonra atliyabilen kaedenin pesinden atlayip ona tutunup onuda beraberinde asagi dusurdu ahahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 evet yeniden oynadık bu sefer daha da çirkeftim. Viktor bana offline multiplayerda çirkeflik yapacağım oyun al lan asdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bugün aldım bende, biraz oynadım da çok iyiydi cidden single bitireyim de sonra co-up atabilecek varmı benlen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 The Collector bolumunu gecmemize yardim edebilecek biri var mi? Oynadik dun butun gece beceremedik. 2 kisi oynuyoruz bi saat ayarlarsak oynayabiliriz belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Tek kişi oynayın, daha rahat geçersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ben oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 gectik dun :D pes 2010 oynayan yok mu hic? sabahin korunde fifa oynuyosunuz goruyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 adam pes dedi lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 pes 2010 oynadım çok kötü.ps2 deki pes serileri bu kadar dandik değildi.kendimi 90 yıllardaki atari futbolunun güzel grafiklisini oynarmıs gibi hissediyorum.oynanışı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 little big planet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 tek başıma oynuyorum diye midir nedir ısınamadım bir türlü oyuna, takasa gideyim diyorum. Topu topu 6-7 kere mi ne oynadım, gerçi ilk oturuşta oyun o kadar güzel geldi ki bana 11 saat oynadım ama hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 verme.o oyun illaki lazım oluyor.eve kalabalık insan geldiğinde oynanicak tek oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ya şimdilik verip ileride Game of the Year Edition'ı almayı da düşünüyorum aslında, düz versiyonu elimde çünkü Yani aynı şeyi düşündüm bende bu arada hehe eve gelen misafirler falan bazen çocuklar oyun oynamak istiyor, kıramıyorsun da ne açacan adamlara analarının babalarının gözleri önünde, GOW açsan bir bela, brutal legend açsan bir bela haha Little Big'i çakarsın da işte şuan daha önemli önceliklerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ztn şimdi gow ile bfc2 geliyor kafadan 200 lira gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 giderleri azaltmaya çalışıyorum işte, ben daha uncharted 2 ve gow collection'da alacam. Aslında collection bekleyebilir az çok oynamıştım önceki oyunları, hikayelerini de biliyorum da hahaha neyse konusu değil, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Red said: ztn şimdi gow ile bfc2 geliyor kafadan 200 lira gitti :) en az 50 milyonun cebinde kalabilir istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ahaha reddedilemeyecek teklifler :) shoptodan bfc2 80 küsüre alıcam.gow da o civarda işte 170 e baglanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 abi shopto'dan bc2'yi nasıl alıyorsun 80'e :D söyle bizde alalım 95'e falan denk geliyor posta ücretiyle birlikte edit: zaten burada spotta 100 tl şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 indirip kuponu falan vardir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ben niye shopto yazmısımki.gow u shoptodan alıcam bfc2 yi amerikadan arkadaş postalicak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 yok bir an çok gerildim, nasıl alıyor abi bende istiyorum diye hehehe GOW3 evet, bende shopto'dan almak istiyorum nitekim buraya daha pahalı gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bunu nasıl oynuyoruz ya ahah koşturuorum zıplıyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar