Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Little Big Planet

draedan

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:
Bazı levelların üstünde kilit işareti vardı ne olduğunu bile göstermiyodu hiç seçilmiyodu. Hani onlar paralıdır belki dicem de paralıysa almak için bi seçenek çıkması gerekir di mi :D

kilit işareti olanlar bağlı olduğu ana bölümden aldığın anahtar ile açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ve ben de geldim aranıza sonunda ehueh...

benim nick crasah, yalnız sizi nasıl ekleyecegimi falan bilmiyorum henuz ehueh, ps3 noob'uyum tam olarak (oynamaktan baska bir seyle ugrasmadım bugun ondandır belki ehueh), beni ekleyip oyuna cagırırsanız kabul ederim ama =), story'de cok ilerlemedim ama daha, wedding'e geldim simdi...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de weddingi yeni bitirdim oyun kısa, bitirmemek için tutuyorum kendimi. Yarın eklerim abi seni ben eklediğimde makinayı açınca sen bi mesaj alırsın muhtemelen.

Daha çok creator'la uğraşıyorum. Yurttayken hazırladığım taslakları hayata geçirmeye çalışıyorum. Geçen tuvalette aklıma geldi bi yöntem tam bilimadamı işi oyun ahah :D
Sosyal ağlarda paylaş

ben oynarım da, oyun sacmaladı, failed to load all player profiles diyor, baskalarıyla oynayamıyorum simdi(bugune kadar oynuyordum yaw), sadece solo(custom bolumler de dahil), nette baktım, save game corrupt olunca oluyormus, hic save ederken oyunu falan da kapamadım neden olduysa... save game'i silince duzeliyormus, story bitmek uzere, bitirince save game'i silip girerim online'a =)...
Sosyal ağlarda paylaş

yok bendeki sorun farklı sanırım ege... zaten server'a girebiliyorum, custom bolumleri falan oynayabiliyorum ama play online da desem, play on your own da desem, tek basıma oynuyorum, play online dersem o dedigim hatayı veriyor ve oyle tek basıma oynuyorum, play on your own dersem hic hata vermeden tek basıma oynuyorum, sorun server'a baglanmakta degil, diger kullanıcılara baglanmakta benim... bu arada profili silmeden save'i silebiliyor muyuz ? profilde psn kayıtlı, icinde 25$ yuklu falan da, onun icin silmek istemiyorum profili...

psn: crasah bu arada...
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:
yok bendeki sorun farklı sanırım ege... zaten server'a girebiliyorum, custom bolumleri falan oynayabiliyorum ama play online da desem, play on your own da desem, tek basıma oynuyorum, play online dersem o dedigim hatayı veriyor ve oyle tek basıma oynuyorum, play on your own dersem hic hata vermeden tek basıma oynuyorum, sorun server'a baglanmakta degil, diger kullanıcılara baglanmakta benim... bu arada profili silmeden save'i silebiliyor muyuz ? profilde psn kayıtlı, icinde 25$ yuklu falan da, onun icin silmek istemiyorum profili...

psn: crasah bu arada...

her play online dediğinde elemanlar bağlanmıyor. denk gelirse giriyor yada seni yolluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yok o hatayı direk veriyor diye sorun var dedim, ya guzel guzel oynuyordum aslında, costume bolumlerinden birine girdim, yeni costume'ler indiriym falan diye, ondan sonra boyle oldu ehueh, siz siz olun bulasmayın bunlara (2 gunluk adam ogut veriyor lol)... ege, tamam o zaman abi, bi ara direk 2 kisi deneyelim, belki sorun yoktur cidden aiko'nun dedigi gibi =)... aiko, mayhem, sizi de ekleyim ben simdi...
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Nasıl giyeceğini öğrenirsen PSN'den bedava kostüm indirme ve giyme tutosu yapar mısın :D

PSN add-on'S bölğmünde little big planet adı altında var bir sürü kostüm. Bedava olanları seçip indir. 1Mb falanlar. İndirdikten sonra demolar gibi install edilebilir dosya oalrak görünüolar. Onları install ettikten sonra kaybettim işte :D
Sosyal ağlarda paylaş

psn'den indirmenize gerek yok, oyunun ana menusunde littlebigplanet store var en altta, orada yine dunya uzerinde kostumleri gorup alabiliyorsunuz, o sekilde direk uyumlu da olur sanırım, ama oyun hangi region olursa olsun, o sıradaki kullanıcının psn acc. u uzerinden alıp da yine uyumlu olmayabilir de garanti yok eheh, ama duzgun psn acc. u actıktan sonra psn'den bulmanıza gerek yok iste, oyunun icinden indirebiliyorsunuz...
Sosyal ağlarda paylaş

genelde paralı ama arada free'ler de var, zamanında bi kostum yarısması olmus sanırım, onun ilk 3'u var bedava, sonra santa kostumu var bedava falan =)... gezegenin ustunde hicbisey cıkmaması ilgincmis ehueh, onu bilemiyecem... ya editor'u tam olarak cozmus var mı =), sorularım var, bazıları cok basit olabilir ezmeyin ehueh... ege sen bolum yapıyodun sanırım =), yardım pls...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...