Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 son yıllarda gözlemlediğim, çok keskin bir şekilde gelişen bu sektöre atılmaya karar verdim. Fiziksel özelliklerim uygun elime aldımmı mendili kafamada taktımmı kravatımı birazda maksaj fln süper olur bence. Gözlerim koyu kahve, boyum 1.93, kilom uygun. İdeolojik halay ve epileptik halayda kendimi geliştirmek istiyorum ayrıyetten. Örnek aldığım onların vizyon ve misyonunu günümüz şartlarında bir ileri seviyeye götüreceğim insanlardan örnek vermek istedim. edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 AHAHAHAH KAHKAHA ATTIM AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ol tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 AHAHAHAAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 sankı bırı daha ıstemıstı halay bası olmak yoksam dejavu mu yedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 boyumuz aynıymış ben de halayın sonuna adayım saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 haftasonları toplanıp halay salonlarına gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 teytey.. hoppareey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ben de güldüm baya, haber ediyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 dedektif şanlının bir bölümde vardı , halay başı olup halayları kaçıran çeteyi yakalıyorlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ewt bizim robotumuzda halay çekmeli! güzel bir yaklaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 mendil sponsorun ben olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 mendil secimi onemli. macerayi seven adam halay ekibini kacirdi vardi bi de. son olarakta cok biliyomus gibi halaya kalkip, ziplayip, sacma sapan seyler yapan insanlarin dizleri kirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar