Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 son yıllarda gözlemlediğim, çok keskin bir şekilde gelişen bu sektöre atılmaya karar verdim. Fiziksel özelliklerim uygun elime aldımmı mendili kafamada taktımmı kravatımı birazda maksaj fln süper olur bence. Gözlerim koyu kahve, boyum 1.93, kilom uygun. İdeolojik halay ve epileptik halayda kendimi geliştirmek istiyorum ayrıyetten. Örnek aldığım onların vizyon ve misyonunu günümüz şartlarında bir ileri seviyeye götüreceğim insanlardan örnek vermek istedim. edit:typo
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 sankı bırı daha ıstemıstı halay bası olmak yoksam dejavu mu yedım
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 boyumuz aynıymış ben de halayın sonuna adayım saygılar
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 haftasonları toplanıp halay salonlarına gidelim
GEd Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 dedektif şanlının bir bölümde vardı , halay başı olup halayları kaçıran çeteyi yakalıyorlardı :)
deadea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ewt bizim robotumuzda halay çekmeli! güzel bir yaklaşım.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 mendil secimi onemli. macerayi seven adam halay ekibini kacirdi vardi bi de. son olarakta cok biliyomus gibi halaya kalkip, ziplayip, sacma sapan seyler yapan insanlarin dizleri kirilsin.
Öne çıkan mesajlar