bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Seferad birkaç parçası çok hoşuma gitmişti.Ama çok fazla dinlemedim. Ablam dedi bu şarkı çok güzel diye indirmiştim Aralıksız 25-30 kez dinlemişimdir Harika bir şarkı dinlemenizi isterim...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 nedense bi türlü kanım ısınmadı bu adamlara[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ßenimde Öle...[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ne anlarsınız müzikten siz... :) bende pek sevmedim ama şarkı süper bu şarkı!!![signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Olm Sen $unu Dinle Metallica One Muzik Budur bu :lol:[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Blackchaso eğer müzik dediğin popsa kabul ediyorum pek anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 pek sevmedim![signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 özel bi yanı yok[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar