Joker Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 arkadaşlar benim bi arkadaşın gözünde problem var. ama ayıp olmasın diye mevzuyu açamıyorum. sadece ayak üstü konuşmamızda retina problemi oldugun ve gözlük lens ile çözülmediğini söyledi. çocuk görebiliyor ama sanırım odak sorunu var gibi bişi. yuzumuze doğrudan bakmıyor fln. kör gibi hafiften başka yöne bakıyor. ama görebiliyor. bu sorun nedir merak ettim. acaba bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 şehlalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yaw burda sorcaına sole adama doktora gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Çok geçirmeden doktora gidilmesi lazım da, göz ile ilgili bir problem ne boyutta bir ayıp teşkil edebilir onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 aradakş türk deil güney afrikalı ve belli ediyor çekindiğini bizde çok üstelemiyoruz. sanki bi sorun yokmuş gibi davranıyoruz. baya baya iyi göremiyor, yolda ufak bişi varsa takılıyor bezen yada üstüne basıyor göremediği için. sadece meraktan soruyorum. ne olabilir diye. retinayla ilgili bişiymişte ne oldugunu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 abicim usteleyin goturun doktora allalla adam utaniyor diye kör mü olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yok ya öyle deil. muhtemelen önceden gitmiştir doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 murat göğebakan gibi pazara bakıyor desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 benım bı arkadaş.. sen olmayasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar