Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

manken olmaya karar verdim

Llama

Öne çıkan mesajlar

benim bildiğim kadarıyla her yakışıklı olan manken olmuyor, yada tam tersi durumlar manken olamıyor diye birşey yok. birsürü işte görev alabiliyorlar, sadece elbise giyip atarlı robot gibi yürümek değil.

ama sanmıyorum yaw bu işte para olduğunu. yınede fazla kilolarımı verınce bı denıycem bende. barış akarsu ya benzıyoz dıye prim yaparız belki. ordan da okul parasını buldummu, bu öss illetinden kurtulurum :P
Sosyal ağlarda paylaş

Necro said:
abi 0ne i ilyas salmana benzettim ben ya

İşte buna gülerim,Auahahahaahahahaahahah hatta Zuahahahahahaha.

İlyas Salman

Ben

http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v307/129/10/751568112/n751568112_747319_3407.jpg

Yetmediyse sabaha kadar resim uploadlarım.
Sosyal ağlarda paylaş

pogodi said:
Afush said:
Bide bu patiye llama nın fotosunu göstersenize?Görmemişim hiç sanırsam,merak ettim.

yuha. llamanın da fotosunu görmediysen=)
ayrıca 0ne kendine güvenmen güzel bişi tabi de bu kadar çok güvenmen kötü.

bilmemek değil öğrenmemek ayıp diyeyim o zaman,mazur görüleyim..Bi de özgüven konusunda katılıyorum pogodi=)

Bu arada bildiğin benziyo yani İlyas Salman'a.

asgshgdhasgfdya
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
lan one ben değilim aman diyim
one ile beni karıştırmayın ben ilyas'a benzeseydim şimdiye intihar etmiştim

Demekki intihar etmem gerekli öylemi.Allah akıl fikir versin hepinize.Canınız sıkıldığı için hatta post kasmak için mesaj atmayın şu konulara.

Özgüvenim var çünkü zor kazandım kendime olan güveni ve kaybetmek istemiyorum,çünkü çok kötü bişey.

Ayrıca çalışmadığım için bana koyuyor o yüzden kendime bi iş arıyorum,buna mankenlik de dahil garsonluk da.Ayrıca buraya gelip AHAHAAH yazan kişiler beni çok mu tanıyo,sadece 1-2 resmimi gördü bide ankarada karşılaşmış olabiliriz fazla hatırlamıyorum.

Demem o ki,forum üzerinde yazılan bişey için bu kadar gaz yapıp galeyana gelmeyin,belki bi arkadaş ortamında böyle bi muhabbet geçse gülünebilir,AMA YALAN SÖYLEMEDİĞİMİ NEREDEN BİLİCEKSİNİZ???
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu özgüven gg oldu bile..

ayrıca İlyas Salman a benzemediğini düşünüyosan ve genel tavrın burada söylediğin gibi "Bence benzemiyorum,sizin düşünceniz beni ilgilendirmez." ise,"ilyas salman'a benzeseydim gider intihar edersim ahahaha" diyene neden kişisel algılayıp geriliyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...