nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 asdasd: naber Şu anda bir titreşim gönderdiniz. OĞUZ: iidir işte bariş aynı ya ders calişiorum asdasd: bardan geldım ben de OĞUZ: patlıcak bna yoksa asdasd: bı paket sıgara ıctım yıne OĞUZ: aha OĞUZ: süper asdasd: alkol almadım ama asdasd: portakal suyu OĞUZ: eğlendin demek ki asdasd: alkol alınca sapıtıyom ben asdasd: eglenmedım lan ne eglenmesı asdasd: OĞUZ: alkol aalsan eglenirdin OĞUZ: hem OĞUZ: sen sapıtmazsın bariş OĞUZ: seni kandırıolar asdasd: harbı mı duygulandım bak boyle dusunuyosan asdasd: sapıtmak derken duygusal cıkmazlara gırıyorum asdasd: error oluyo OĞUZ: olum sen ayıkken de error oluosun asdasd: ahah cıddı mı, OĞUZ: olum ama senn errorlar sevimli lan OĞUZ: hiç sıkmıo adamı OĞUZ: akıllıca sorunlara asdasd: oguz bu gece cok iltifat ediyosun OĞUZ: mantıklı asdasd: benden bi beklentin mi var abi OĞUZ: cvplar buluosunü asdasd: hem farklı sehırlerdeyız hem erkegız asdasd: sevisemeyiz yani biliyosun demi OĞUZ: yoq bebeim bni hiç tanımamıssın OĞUZ: üstelik bna işt.a geleceini sölemştin:!( asdasd: gelemıcem buyuk ıhtımalle bu aralar kafa yerınde degıl OĞUZ: 1 kereden de bişi olmaz asdasd: fazla dagıtmayım ıstanbul taksim falan asdasd: olabilir OĞUZ: zaten bn de daıtamam bu aralar OĞUZ: vize final OĞUZ: quı OĞUZ: z asdasd: calıs oglum snn okul zaten 6 asdasd: sene asdasd: uzarsa boku cıkar OĞUZ: olum bn calişiom işte OĞUZ: üstelik bn kalır OĞUZ: özge de gecerse OĞUZ: boktan asdasd: ahaha oglum OĞUZ: bi durum olur asdasd: ne dicem bak hele asdasd: sen simdi cok guzel hissediyon da OĞUZ: ?? OĞUZ: e asdasd: uni de ilk tanıstıgın kızla OĞUZ: eee asdasd: uzun ve duzgun bi iliski yasama ihtimalin 0 asdasd: o yuzden sen yasaman gerekeni yasa asdasd: zaman gecır asdasd: cok takılma asdasd: nasılsa ayrılcan sacma bı ndenden asdasd: o da cıkarsan OĞUZ: bariş beni bilion asdasd: bılıyorum o yuzden dıyorum zaten OĞUZ: bu zaten bnm OĞUZ: 3.mü4.mü ne OĞUZ: üni de OĞUZ: ama bu hepsinden farklı asdasd: hepsi de ondan farklıydı asdasd: unutma OĞUZ: olum birincisi izmirli a.q. asdasd: izmirden karı cıkmaz OĞUZ: yoklan OĞUZ: onlar kasardı asdasd: nerden anladn OĞUZ: manisa lı lan işte OĞUZ: izmir bile deil zaten asdasd:
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 evet izmirden KARI çıkmaz. izmirden "hanımefendi" çıkar. thx bb.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 utopia said: evet izmirden KARI çıkmaz. izmirden "hanımefendi" çıkar. thx bb. ben de izmirliyim geyik yapıyoruz orda alınma,alındıysan ozur dilerim
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 msn'de kendim girip yazmıyom/okumuyom.. bunu mu okuycam.. cuomd
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 izmiri gördüm yazdım sdf alınmadım belirteç görevim var burda.
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bLackcha0s said: fastreloader said: cuomd
Öne çıkan mesajlar