nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 asdasd: naber Şu anda bir titreşim gönderdiniz. OĞUZ: iidir işte bariş aynı ya ders calişiorum asdasd: bardan geldım ben de OĞUZ: patlıcak bna yoksa asdasd: bı paket sıgara ıctım yıne OĞUZ: aha OĞUZ: süper asdasd: alkol almadım ama asdasd: portakal suyu OĞUZ: eğlendin demek ki asdasd: alkol alınca sapıtıyom ben asdasd: eglenmedım lan ne eglenmesı asdasd: OĞUZ: alkol aalsan eglenirdin OĞUZ: hem OĞUZ: sen sapıtmazsın bariş OĞUZ: seni kandırıolar asdasd: harbı mı duygulandım bak boyle dusunuyosan asdasd: sapıtmak derken duygusal cıkmazlara gırıyorum asdasd: error oluyo OĞUZ: olum sen ayıkken de error oluosun asdasd: ahah cıddı mı, OĞUZ: olum ama senn errorlar sevimli lan OĞUZ: hiç sıkmıo adamı OĞUZ: akıllıca sorunlara asdasd: oguz bu gece cok iltifat ediyosun OĞUZ: mantıklı asdasd: benden bi beklentin mi var abi OĞUZ: cvplar buluosunü asdasd: hem farklı sehırlerdeyız hem erkegız asdasd: sevisemeyiz yani biliyosun demi OĞUZ: yoq bebeim bni hiç tanımamıssın OĞUZ: üstelik bna işt.a geleceini sölemştin:!( asdasd: gelemıcem buyuk ıhtımalle bu aralar kafa yerınde degıl OĞUZ: 1 kereden de bişi olmaz asdasd: fazla dagıtmayım ıstanbul taksim falan asdasd: olabilir OĞUZ: zaten bn de daıtamam bu aralar OĞUZ: vize final OĞUZ: quı OĞUZ: z asdasd: calıs oglum snn okul zaten 6 asdasd: sene asdasd: uzarsa boku cıkar OĞUZ: olum bn calişiom işte OĞUZ: üstelik bn kalır OĞUZ: özge de gecerse OĞUZ: boktan asdasd: ahaha oglum OĞUZ: bi durum olur asdasd: ne dicem bak hele asdasd: sen simdi cok guzel hissediyon da OĞUZ: ?? OĞUZ: e asdasd: uni de ilk tanıstıgın kızla OĞUZ: eee asdasd: uzun ve duzgun bi iliski yasama ihtimalin 0 asdasd: o yuzden sen yasaman gerekeni yasa asdasd: zaman gecır asdasd: cok takılma asdasd: nasılsa ayrılcan sacma bı ndenden asdasd: o da cıkarsan OĞUZ: bariş beni bilion asdasd: bılıyorum o yuzden dıyorum zaten OĞUZ: bu zaten bnm OĞUZ: 3.mü4.mü ne OĞUZ: üni de OĞUZ: ama bu hepsinden farklı asdasd: hepsi de ondan farklıydı asdasd: unutma OĞUZ: olum birincisi izmirli a.q. asdasd: izmirden karı cıkmaz OĞUZ: yoklan OĞUZ: onlar kasardı asdasd: nerden anladn OĞUZ: manisa lı lan işte OĞUZ: izmir bile deil zaten asdasd: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 fastreloader said: cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 fastreloader said: cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 fastreloader said: cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Oha adaş çıktık, süper! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 evet izmirden KARI çıkmaz. izmirden "hanımefendi" çıkar. thx bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 fastreloader said: cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 utopia said: evet izmirden KARI çıkmaz. izmirden "hanımefendi" çıkar. thx bb. ben de izmirliyim geyik yapıyoruz orda alınma,alındıysan ozur dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 msn'de kendim girip yazmıyom/okumuyom.. bunu mu okuycam.. cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 fastreloader said: cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 izmiri gördüm yazdım sdf alınmadım belirteç görevim var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 tamam peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bLackcha0s said: fastreloader said: cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar