mokoko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 da neden müzik yaw? bu arada cuomd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Olm ben de "oha ben mi yanlış görüyorum lan" diye 1 saat baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ahah ben de algılayamadım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Sana iki doz Metallica, 1 doz Madonna yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 benim yayinlarimi kacirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ulan ben de bakıyorum uyku sersemi saçmalıyor muyum acaba diye. ss alıp sabah mı baksam diye düşündüm. hatta ilk başta okudum vay öküz müziğe niye açmış lan dicektim tam, baktım devam mesajları konuyla alakalı. bende sorun var sanıyodum. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ilk sayfadan sonra müziğe açmışın ehi ehi demek için heveslendim sonra hevesim kursağımda kaldı adam yeni galiba foruma konusunu bulamayacak şimdi niye taşıdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 röfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Discotronic said: Merhaba Arkadaslar Hepinize selamlar oncelikle 21 yasindayim adim sinan . Betadan beri wow oyuncusuyum ... İnner Sanctum guildindeyim (Silvermoon realm) dunya siralamasinda ilk 4 e kadar ulasmis bi guildde 3 sene wow oynadim ve surekli end game player olarak oyunuma devam ettim karakter adim: Enk armoryden karakterime bakabilirsiniz - dunya siralamasinda sunwellde en cok dps yapan 3 tanker wariordan 3. sirada olani bendim. Pveden uzak,, tamamen pvp uzerine kurulu bir oyun istiyorum ve wow defterinden elimi cekmek istiyorum Sebebleri blizzardin her 1.5 senede 1 patch cikartip end game oyunculari madur etmesi birakma sebebimin basinda geliyor... Warhammera baslamayi dusunuyorum . Oyunun hikayesini okudum az cok classlari okudum fakat su an beynim tamamen wowa ait oldugu icin oyunu belli basina gormek yerine wow un bi benzeriymis gibi bakma egilimi icerisindeyim ki bu yanlis bisey bunun farkindayim Kisacasi ... warior classla oynamak istiyorum bugune kadar butun oyunlarimda warior oynadim... warior class derken oyunda tam anlamiyla warior varmi bilmiyorum ama wariora yakin bi classda olabilir.. bnm bildigim warior: Agir zirhli giyip savasta hep on saflarda gorev alan dusmana yikici hasarlar veren hem ofansif hemde defansif acidan tam anlamiyla panzer gibi tabiri caizse vurdugunu oturtan vurani yamultan gucunu ofkesinden alan,, darbe yedikce daha da ofkelenen yeri geldiginde tanklik yapabilen buyuydu heal di mealdi spelldi suydu buydu onlarla alakasi olmayan tamamen bilek kuvvetine dayali anlattigim gibi bir class varmi bu oyunda order tarafinda oynamak istiyorum bole bi class varmidir orderda orderda yoksa destructionda varmidir adi neydir -- birde oyun us - eu paket seklinde 2 yemi ayriliyor yoksa tek cesit mi internet uzerinden alacagimda? cok yere yazdim forumlara hatta guild forumlarina bile yazdim cevaplayan yada takan olmadi henuz. umarim burdan bi ses cikar simdiden tskler... Tipik Türk genci.Ben şunu yaptım ben bunu yaptım.Burası warhammer forumu değilmi?Ee kime ne senin tanklığından wowda ne yaptığından?Ha daocta şu classdım vs vs desen hadi oda Mythic oyunu ilgilenenler olur.Sonra insanlar tepki verince kızıyorsunuz. Yazarsın ben wow oynadım tanktım pveciydim şimdi pvp oyunu oynucam vs vs.Warhammer bir pvp oyunu yani anlıcağın senin pveciliğin ve ne yaptığın kimseyi ilgilendirmiyor burda. /Soothe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bir kerede türk olupta healerdim, heal basardım herkes beni taktir ederdi diye yazsa şaşıracam.varsa yoksa dps tank classı veya ranged attacker.türkler başka class açmıyor cünkü sote classları seviyorlar.mage oynadım healer oynadım CC yapan class açtım yok bu memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Bu olayı damı millileştirdik ya..Adam kibar kibar yazmış foruma kim olduğunu ve ne oynadığını..Bi istediği tavsiye yani..yani Mythicin sitesinden Armies of war linkini bile verseniz yetecek ama yine haşlama taşlama başladı arada..Bu arada bence Healerlar Wow'da sote classlardı ama WAR da değil..Heal büyünüzün daha etkili olması için DPS büyüsü yapmanız gerekiyor Benim tavsiyem Ironbreaker veya Blackorc tur..Bu classları hem DPS hem Tank olarak kullanabiliyorsun hemde istediğin gibi ağır zırhlılar ve eşşek kadar Baltalarıda var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Cozy said: Wow'da sote classlardı ama WAR da değil..Heal büyünüzün daha etkili olması için DPS büyüsü yapmanız gerekiyor abi o archmage ve shamn icin gecerlli sanırım rune pri ve zealotda ole bişi yok cunku. yani en azından benim geldiğim levellara kadar yok ama archmage kasarken BW'nin combust'ı gibi bişi biriktirip kötü günlerde kullanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Abi lol adamı linç etmişsiniz ve adamın yanlış bi şey yaptığı yok. /soothe ne, soothe size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Discotronic said: Bu oyunda tank pvp yapabiliyorsa baslamama gerek yok o zmn? Kisacasi pvp oynicam ama agir zirhli - melee ve yuksek hasar veren bi class diyorum bana tank deyip mmorgp tarihinden girip geldigi noktadan cikiyorsun Agir zirh- melee - high damage- spelle alakasi yok mana derdi falan olmicak (manali class istesem wowdan calinti olan paladinin benzeri warior priest acarim : priesti kaldir warior istiyorum cok mu sey istiyorum acaba ??? uzun zamandır son derece mülayimdim ama bukadar da olmaz ya :) git elin çinlisinden karakter al sonra ahkam kes arkadaşım yoğğğ öyle birşey yoğğğ hem ağır zırhlı olacak hem melee olacak hem yüksek hasar vericek sen şimdi bide hpsi çok olacak yoğğ öyle bir class hiç olmadı umarım olmazda "wow dan çalıntı paladin benzeri warrior priest " gözünü sevdiğimin blizzardı olmasa ne yapardık ya paladini onlar buldu warrior ı onlar buldu warlock u onlar buldu druid i onlar buldu mmo yu onlar buldu, blizzard olmasa ne yapardık biz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ilk aşk gibidir ilk aşkından sonra her sevgilini ilki ile karşılaştırırsın bunların ilk aşkı bitmemiş ki.tabiki her charı wow ile karşılaştıracak.şimdi blizzard starcraftı warhammer 40k dan araklamıştır diyeceğim.konu ile alakasız tartışma yaratmayalım.önce oynadığın wowa bak sonra birde warhammerın kaç senesinde piyasaya sürüldüğüne bak.warhammerın masa üstü oyun olduğunu anla ondan sonra warrior priesta paladin diye laf at.ulan ne oyunmuş şu wow bitmedi gitti arkadaşım.mantıksız mantıksız karşılaştırmalar saçma sapan yorumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Black Orc dps olarak ironbreaker ve choosen ın biraz gerisinde kalıyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Zaten ilk mmorpg oyunun degılmis kolaylıkla career lerı anlarsın temel olarak burdan. Pardon wow mmorpg degılmıs ney ise artık sen anladın. Ole dedın gıbı hayvan gıbı kaportam olsun kodummuda 3 metre serım 10vs1 hepsını yok edım fılan fistan yok bole bisey olmasında. edit: yukardakı knight ve Blackguard 11 Aralıkta gelıcek careerler yanlısım yoksa. Choppa ve hammerer ın cıkıs tarıhlerı ya bellı degıl daha yada ben bılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar