Discotronic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Merhaba Arkadaslar Hepinize selamlar oncelikle 21 yasindayim adim sinan . Betadan beri wow oyuncusuyum ... İnner Sanctum guildindeyim (Silvermoon realm) dunya siralamasinda ilk 4 e kadar ulasmis bi guildde 3 sene wow oynadim ve surekli end game player olarak oyunuma devam ettim karakter adim: Enk armoryden karakterime bakabilirsiniz - dunya siralamasinda sunwellde en cok dps yapan 3 tanker wariordan 3. sirada olani bendim. Pveden uzak,, tamamen pvp uzerine kurulu bir oyun istiyorum ve wow defterinden elimi cekmek istiyorum Sebebleri blizzardin her 1.5 senede 1 patch cikartip end game oyunculari madur etmesi birakma sebebimin basinda geliyor... Warhammera baslamayi dusunuyorum . Oyunun hikayesini okudum az cok classlari okudum fakat su an beynim tamamen wowa ait oldugu icin oyunu belli basina gormek yerine wow un bi benzeriymis gibi bakma egilimi icerisindeyim ki bu yanlis bisey bunun farkindayim Kisacasi ... warior classla oynamak istiyorum bugune kadar butun oyunlarimda warior oynadim... warior class derken oyunda tam anlamiyla warior varmi bilmiyorum ama wariora yakin bi classda olabilir.. bnm bildigim warior: Agir zirhli giyip savasta hep on saflarda gorev alan dusmana yikici hasarlar veren hem ofansif hemde defansif acidan tam anlamiyla panzer gibi tabiri caizse vurdugunu oturtan vurani yamultan gucunu ofkesinden alan,, darbe yedikce daha da ofkelenen yeri geldiginde tanklik yapabilen buyuydu heal di mealdi spelldi suydu buydu onlarla alakasi olmayan tamamen bilek kuvvetine dayali anlattigim gibi bir class varmi bu oyunda order tarafinda oynamak istiyorum bole bi class varmidir orderda orderda yoksa destructionda varmidir adi neydir -- birde oyun us - eu paket seklinde 2 yemi ayriliyor yoksa tek cesit mi internet uzerinden alacagimda? cok yere yazdim forumlara hatta guild forumlarina bile yazdim cevaplayan yada takan olmadi henuz. umarim burdan bi ses cikar simdiden tskler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Discotronic said: 21 yasindayim adim sinan . Betadan beri wow oyuncusuyum ... İnner Sanctum guildindeyim (Silvermoon realm) dunya siralamasinda ilk 4 e kadar ulasmis bi guildde 3 sene wow oynadim ve surekli end game player olarak oyunuma devam ettim karakter adim: Enk armoryden karakterime bakabilirsiniz - dunya siralamasinda sunwellde en cok dps yapan 3 tanker wariordan 3. sirada olani bendim. /care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 /care sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discotronic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Sorieno said: Discotronic said: 21 yasindayim adim sinan . Betadan beri wow oyuncusuyum ... İnner Sanctum guildindeyim (Silvermoon realm) dunya siralamasinda ilk 4 e kadar ulasmis bi guildde 3 sene wow oynadim ve surekli end game player olarak oyunuma devam ettim karakter adim: Enk armoryden karakterime bakabilirsiniz - dunya siralamasinda sunwellde en cok dps yapan 3 tanker wariordan 3. sirada olani bendim. /care. Oynadigi oyunda bi yerlere gelememis oyunculara istinaden yazilmistir. Soruma cevap vermicekseniz bos bos /care yazipta mesaj kirliligi yaratmayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Discotronic said: Oynadigi oyunda bi yerlere gelememis oyunculara istinaden yazilmistir. Soruma cevap vermicekseniz bos bos /care yazipta mesaj kirliligi yaratmayin.. Soruna cevap vereyim; aradigin class Ironbreaker. Oynadigi oyunda bir yerlere gelebilmis bir oyuncu olarak da, /care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 destro oynarsanda karizma bakimindan chosen daha bi dps tarzi nirazda paladine kaciyor auaralari falan var :) ya da black orc oynayacaksin saf tank olurum diyorsan ikiside heavy armor giyebilen ister 2handed ister shield and sword kullanabilen warriorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Discotronic said: Kisacasi ... warior classla oynamak istiyorum bugune kadar butun oyunlarimda warior oynadim... warior class derken oyunda tam anlamiyla warior varmi bilmiyorum ama wariora yakin bi classda olabilir.. bnm bildigim warior: Agir zirhli giyip savasta hep on saflarda gorev alan dusmana yikici hasarlar veren hem ofansif hemde defansif acidan tam anlamiyla panzer gibi tabiri caizse vurdugunu oturtan vurani yamultan gucunu ofkesinden alan,, darbe yedikce daha da ofkelenen yeri geldiginde tanklik yapabilen buyuydu heal di mealdi spelldi suydu buydu onlarla alakasi olmayan tamamen bilek kuvvetine dayali anlattigim gibi bir class varmi bu oyunda senin gibi nacizane mmorpg oyuncusuna bişiler ögretmek haddime degil ama bahsettigin class tank clasıdır tanksız mmorpg olmaz çinede gitsen tank,dps,healer,caster kavramları bir cok mmorpg de mevcuttur. Keşke sordugun sorularda kendini tanıttıgın gibi pro olsaydıda arkadaşlarda /care yerine güzelce cevap verselerdi .. btw who cares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Imtholiel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Yeni gelecek classları da incele bence. Black Guard - Destruction, Knight of the Blazing Sun - Order. New Careers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yeni gelecek class'lar mevcutlarin mirror'i. bg ironbreaker'in, kobs da chosen'in mirror'i. o yuzden onlari ayrica incelemesine gerek yok. @disco, senin bahsettigine yakin iki class var. biri ironbreaker, digeri yeni gelen kobs (knight of the blazing sun). fakat ironbreaker acik ara en zevkli class'lardan biri olarak gosteriliyor. yalniz, oyuna baslamadan, daha class secmeden order/destruction ayrimini ben biraz hatali goruyorum. war, wow gibi class'larin bire bir klon oldugu bir oyun olmadigi icin, her class'in kendine ait, mirror'indan az da olsa ayrilan bir oyun tarzi var. ondan daha genis bir perspektiften bakmani tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Chosen olmaz. Aura aure gitmez sana. Sen order diyorsan İronbreaker oynayacaksın desto diyorsan Black orc.En çok bunlar gider sana.Gerçi sw masterda tatmin eder seni. Ayrıca gereksiz cevapları umursama. Burası paticik, burada her zaman boş konuşmak için can atan, çok espirili, çok zeki, çok şekilci arkadaşlar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mum_Chamber said: yeni gelecek class'lar mevcutlarin mirror'i. bg ironbreaker'in, kobs da chosen'in mirror'i. o yuzden onlari ayrica incelemesine gerek yok. grudge dmg aldıkça artarken hatred dmg verdikçe artacak bildiğim kadarıyla, birebir aynı olmayacaklar o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discotronic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Bu oyunda tank pvp yapabiliyorsa baslamama gerek yok o zmn? Kisacasi pvp oynicam ama agir zirhli - melee ve yuksek hasar veren bi class diyorum bana tank deyip mmorgp tarihinden girip geldigi noktadan cikiyorsun Agir zirh- melee - high damage- spelle alakasi yok mana derdi falan olmicak (manali class istesem wowdan calinti olan paladinin benzeri warior priest acarim : priesti kaldir warior istiyorum cok mu sey istiyorum acaba ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Kobs chosenın mirror ı olmayacak mı? oda auracı. pis, leş, sıkıcı. Benim görüşüm tabi. ^^ @disco Tank pvp yapıyor ama işte wowdan geldiğin için durumu anlaman biraz zor.Şunu söyliyebilirim ki bu oyunun sistemi, amaçları çok farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hatred da aynı artar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 mana rage felan yok tüm classlarda aynı şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discotronic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 CrayTotem said: Tank pvp yapıyor ama işte wowdan geldiğin için durumu anlaman biraz zor.Şunu söyliyebilirim ki bu oyunun sistemi, amaçları çok farklı. hah iste hocam bu kadar ben lafimi aldim tsk ederim yardimlariniz icin birde wow daki warior a en yakin class hangisi sadece pvp icin hem order tarafi hemde destro icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Ironbreaker / Black guard Swordmaster / Black orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Discotronic said: mana derdi falan olmicak (manali class istesem wowdan calinti olan paladinin benzeri warior priest acarim Warhammer'da mana diye bir kavram yok. Action Point'ler mevcut. Tank'da action point harcıyor, caster'lar healer'larda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 öncelikle hoş geldin, pvp için doğru adrestesin derim. Ama class kadar realm secimini de iyi yapmanı öneririm. tavsiyem yüksek pop'lu bi server seç orda oyna. Oyunu bırakma sebebin bana baya komik geldi, 1.5 sene aynı şeyi yapıp, blizzard'ın sana yenilikler sunmamasını mı isterdin? Adamlar sana yeni içerik yeni yerler yeni imkanlar ve başka insanlara da yeni fırsatlar sağlayarak senin 1.5 senedir yapıp sıkıldığın şeyden kurtarırlarken nası mağdur ediyolar anlayamadım. Classlari wow a aitmiş gibi düşünmen de baya komik, tolkienden önce orc mu varmış dwarf mı varmış, kim neye ait yani bu oyundaki classların geçmişleri wow'dan çok çok öncesine dayanıyolar. Warrior istiosan sana tavsiyem ironbreaker'dir, swordmaster biraz büyülü bi class, vuruşları fln magical biraz. ironbreaker biraz daha sade bi fiziksel bi char. Dest kısmını bilemiyorum. oynamadım orda tank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discotronic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Deptlypo said: Discotronic said: Kisacasi ... warior classla oynamak istiyorum bugune kadar butun oyunlarimda warior oynadim... warior class derken oyunda tam anlamiyla warior varmi bilmiyorum ama wariora yakin bi classda olabilir.. bnm bildigim warior: Agir zirhli giyip savasta hep on saflarda gorev alan dusmana yikici hasarlar veren hem ofansif hemde defansif acidan tam anlamiyla panzer gibi tabiri caizse vurdugunu oturtan vurani yamultan gucunu ofkesinden alan,, darbe yedikce daha da ofkelenen yeri geldiginde tanklik yapabilen buyuydu heal di mealdi spelldi suydu buydu onlarla alakasi olmayan tamamen bilek kuvvetine dayali anlattigim gibi bir class varmi bu oyunda senin gibi nacizane mmorpg oyuncusuna bişiler ögretmek haddime degil ama bahsettigin class tank clasıdır tanksız mmorpg olmaz çinede gitsen tank,dps,healer,caster kavramları bir cok mmorpg de mevcuttur. Keşke sordugun sorularda kendini tanıttıgın gibi pro olsaydıda arkadaşlarda /care yerine güzelce cevap verselerdi .. btw who cares Ben bir mmorpg oyuncusu deil wow oyuncusuyum ... Official forumlarda binlerce kez tartisildi wow mmorpg midir deilmidir diye bizzat blizzardin kendisi cevap verdi ve dediki wow mmorpg den farkli islevsel ozellikleri ile sadece kendi alaninda kendiyle yarisan bir oyundur dedi.. Blizzard disinda herkes wowu mmoprg ile ayni kefeye koymaya ve yaristirmaya devam etti Ama gel gelelim oyunu yapanlar sadece kendileri ile yaristiklari icin dunya capinda 7 milyon kayitli oyuncuya sahipler. ve grafik bakimindan mmorpg dediklerinin icinde en iyisi her ne kadar mmorpg olmasa da ve kaldiki mmorpg oyuncusu olmaz mmorpg oyunu olur bnm bildigim bu ayrica bi kategoridir.. yanlisim varsa duzeltin .. sorularimi cok basit bir sekilde sormaya calistim cunku yeni bi oyun yeni bi dunya yeni bi felsefe ve hic bisey bilmiyormus(senin pro soru dan kastin tamami ingilizce kimsenin bilmedigi sozcuklerden toparlanmis bi sorudan geciyorsa onuda yapardim o zmn yazdigim hicbiseyi anlayamayip ekrana yapisip kalir yazdiklarimi cevirmek icin sozluk sozluk dolasirdin) gibi tarafindan yaklasmaya calistim duruma (kendiniz diyorsunuz wow la alakasi yok ayrica baslibasina bi oyun diye ... soru soruncada aaa senin gibi adam bole soru niye soruyor ) mantiginiz aynen bu fakat heryerde oldugu gibi bi kac sivri cikti (knight online forumlarindaki 10-15 yas arasi bebelerin yaptigi gibi muhhabet kurmaya calisti - hani vardir tv programlarina bi prof.dr cagirirlar. karsisinada bi tane medyumu oturturlar 2 sini tartistiririlar. Medyum o anda izliyicilerden alkis almak icin yada kendini daha baskin dominant gostermek icin karsisindaki mektepliye catmaya cemkirmeye kufur etmeye baslar.(Tv yi cok izlemeyin). bu durumda ayni ona benziyor fakat her zmn tek bisey degismez prof halen prof tur . medyumda halen medyumdur... Ne zmnki su millet- dusene, gucsuze, bilmeyene - gulmek,dalga gecmek, azarlamak yerine onlara ogretmeyi, yardim etmeyi secerse, iste o cok istediginiz avrupa birligi sizin pesinizden kosar siz onun pesinden deil.. Besyuzbinin ustunde turk oyuncu wow oynuyor turkiyede (bu rakam sizin warhammerininizin totaline yakin ) ve bu besyuzbin turkun icinden bi tane guild cikipta end game yapmis deil . 1 guild kuruluyor 2 ay sonra dagiliyor Sebep: O ona kufur etti o ona bilmem napti Allahin dandiki finlandiyalilari- isveclileri- polonyalilari turkiye nufusunun 4te 1 i gelmicek ulkelerden adamlarda end game yapiyor turk oyuncularin 3te1 i olmalarina ragmen kisacasi bu is ne cok iyi ingilizce- ne cok iyi online oyun - nede cok iyi makineye sahip olma isi deil bu is adam gibi adam herkese mesafeli olcude yaklasma sabir - hosgoru ve yardimsever biri olma isi buyuk bi hayal kirikligina ugradim KO dan atilan buraya mi gelmis nolmus anlamadim bir soru sorduk bide kendimizi tanittik kimi care den kimi mmorpg tarihinden kimi sorunun prolugundan Bence bu warhammer patlar bole sorunlu tipler varken hic beklemeyin warhammer gibi oyunlarda turklerin cogalmasini . Oyuna baslicak olanlara bole davraniyorsaniz oyunun icindekilere neler yapiyorsunuzdur onuda allah bilir... Basarilar dileyerek bitirmek istiyorum yazimi Her ne kadar inanmasamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discotronic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 alpg said: öncelikle hoş geldin, pvp için doğru adrestesin derim. Ama class kadar realm secimini de iyi yapmanı öneririm. tavsiyem yüksek pop'lu bi server seç orda oyna. Oyunu bırakma sebebin bana baya komik geldi, 1.5 sene aynı şeyi yapıp, blizzard'ın sana yenilikler sunmamasını mı isterdin? Adamlar sana yeni içerik yeni yerler yeni imkanlar ve başka insanlara da yeni fırsatlar sağlayarak senin 1.5 senedir yapıp sıkıldığın şeyden kurtarırlarken nası mağdur ediyolar anlayamadım. Classlari wow a aitmiş gibi düşünmen de baya komik, tolkienden önce orc mu varmış dwarf mı varmış, kim neye ait yani bu oyundaki classların geçmişleri wow'dan çok çok öncesine dayanıyolar. Warrior istiosan sana tavsiyem ironbreaker'dir, swordmaster biraz büyülü bi class, vuruşları fln magical biraz. ironbreaker biraz daha sade bi fiziksel bi char. Dest kısmını bilemiyorum. oynamadım orda tank. Bu mesajla oncelikle sana ve senin gibi yazanlara tsk ediyorum digerlerine de saygi duyuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discotronic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Discotronic said: alpg said: öncelikle hoş geldin, pvp için doğru adrestesin derim. Ama class kadar realm secimini de iyi yapmanı öneririm. tavsiyem yüksek pop'lu bi server seç orda oyna. Oyunu bırakma sebebin bana baya komik geldi, 1.5 sene aynı şeyi yapıp, blizzard'ın sana yenilikler sunmamasını mı isterdin? Adamlar sana yeni içerik yeni yerler yeni imkanlar ve başka insanlara da yeni fırsatlar sağlayarak senin 1.5 senedir yapıp sıkıldığın şeyden kurtarırlarken nası mağdur ediyolar anlayamadım. Classlari wow a aitmiş gibi düşünmen de baya komik, tolkienden önce orc mu varmış dwarf mı varmış, kim neye ait yani bu oyundaki classların geçmişleri wow'dan çok çok öncesine dayanıyolar. Warrior istiosan sana tavsiyem ironbreaker'dir, swordmaster biraz büyülü bi class, vuruşları fln magical biraz. ironbreaker biraz daha sade bi fiziksel bi char. Dest kısmını bilemiyorum. oynamadım orda tank. Bu mesajla oncelikle sana ve senin gibi yazanlara tsk ediyorum digerlerine de saygi duyuyorum.. Blizzard bana yenilik sunarken bnm gecemi gunduzume katip kastigim itemlerimi yokediyorsa kaldiki beni diger oyunculardan ayiran t6 larim demode olup yerine t7 geliyorsa ve diger oyunculardan hicbir farkim kalmiyorsa bu bana yenilik deil ihanettir .... Ben classimla senelerce oynadim raidlere girdim ... neferian kesmek icin 2 ay boyunca her aksam guildimle girip her aksam wipe yedim bundan bikmayip kesene kadar girdim ve en sonunda kestiysem bu bir basaridir bu bir emektir. wow tarihinde neferian kesen guild parmak la sayilacak kadardir ben stormwinde indigimde tum sehir basima toplanir beni inspectler di aaa bak adam neferian kesmis epic itemi kapmis derdi .. eee simdi noldu ?? elini sallasan full epic gearli adamlara carpiyorsun warhammeri bilmiyorum ama wow da end game itemi almak icin enaz 2 ay ugrasiyorsun ... oda 1 parcasini.. Blizzardin yaptigi end gamerlara yenilik deil. yeni gelecek oyunculari oyuna tesvik etmektir ne kadar cok oyuncu gelirse onlar icin o kadar cok para demektir harcanan emek elde edilen basari uykusuz gecelerkimsenin umrunda deil cunku isin ucunda daha cok para varken . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hiç başlama derim saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discotronic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ahahha müzige taşımışlar. gerçi haketmiyoda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar