Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 patinaj klasiklerinden bir topikle karsınızdayız 1.6 otomatik vites 65k kmdeki 02 model peugeot307min artık omrumu curutmesinden sıkılıp araba degistirmeye calısıyorum ayagını yerden kessin yeterin anlamını yitirdigi bu aractan kurtulursam olabilicek bikac olasılık var 35~40 ytl arası, 2. el eski kasa manuel mini cooper s 40~45 ytl arası, 2. elopel astra gtc 1.6 turbo 45~50 ytl arası, tavsiyeye ihtiyacım var, 2. 1. el fark etmez 50~55 ytl arası, sıfır 1.4 160hp vw scirocco az cok ne istedigim anlasılıyodur, hizli, hatchback olması gerekmez ama fiyat aralıgına hatchbackler daha kolay giriyo, kmsi 60 70k dan fazla olmamalı, motoru 2.0 den yuksek olmamalı, hızlanması 10sn altında olmalı, consumption firma verisi 11 litre altında olmalı, modeli 2002den eski olmamalı bu arada opel gtc 1.6 turbo sahibi, denemişi olan varsa gorusleri alabilirsem cok sevinirim. fikirler için tesekkurler edit: coupe tercih sebebidir :)
Syn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 uzun süre otomatik araba kullandıktan sonra manuel araba biraz kasış olabilir =), bence alacaksan yine otomatik al derim. arkadaşımda var astra gtc, gayet güzel yani, 100km'de 8.6lt falan yakıyor ki kaç defa yeşilköy'e gittim geldim o arabayla, ama opel servislerine çok sövüyor, orasını bilemem =). vw scirocco bence gayet güzel bir araba, özellikle autoshowdaki beyaz içi kahverengi olanı baya güzeldi, onun haricinde vw golf 6 da baya güzel olmuş. yalnız, 55 milyara alacağın scirocco baya bir boş olacak onu göz önüne al bence =) Scirocco Fiyat Listesi
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 GTC yi hiç kullanmadım ama Opel galerisinde bindim, bence çok güzel bi araba. Çok farklı bi havası var, dene derim.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 evet scirocconun en bosuna razıyım :) ki zaten bosu bile gayet dolu bi araba, dolu versyondan eksikleri: coming home elektrikli katlanabilir aynalar görsel park destegi iç denetimli alarm kendiliginden kararan dikiz aynasi ön koy dayama, ve içinde multimedya destek park mesafe sensörü yagmur sensoru benim icin hicbiri elzem degil, pejomda zaten yagmur sensoru disinda digerleri yoktu, esktra bi 1850 euro vermeye de degmez bence kolcak ve multimedya destegi disinda
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Bu saatten sonra çok makul bir teklif olmazsa Astra almayı düşünmem doğrusu. Bence Scirocco güzel.
Syn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Koç'un otoparkındaki ilk scirocco seninki olur böylece, en azından benim gördüğüm kadarıyla =)
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Astra nın yeni kasası geldı gelıcek bencede Astra almak suan ıcın ıyı bısı olmaz
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Syn said: Koç'un otoparkındaki ilk scirocco seninki olur böylece, en azından benim gördüğüm kadarıyla =)amacım o :P istanbulda 2 tane gorulmus, mavi ve beyaz, sastim ben hala bizde olmadigina. astra kasa degisicek ama gtc nezaman degisir acaba
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Syn said: Koç'un otoparkındaki ilk scirocco seninki olur böylece, en azından benim gördüğüm kadarıyla =) ya hayır bu benim hedefim =)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sehir ici consumption 12.7lt :S
Syn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ee, kararın nedir =], görecek miyiz scirocco'nu okulda, direk parmakla gösteririm valla =P, o değil de euro kurları aldı başını gidiyor, doğuş'un umrunda değil ya.
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Scirocco'ya neden Euro bazlı fiyat konmuş ki?
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 dogusta galericilerden cok akıl yok zaten de o yuzden
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 yok patates oldu degistirme isi :) bahara belki, ozamana kadar 20 scirocco gelir
matama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bmw her gun ariyor cok pis indirdik allah rizasi icin gelin falan bir bakin bence
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 borusan gercekten yalvariyor surekli, ama dogusun hicbirsey yaptigi yok cok ilginc bir sekilde. dogusun bu kafayi biraz degistirmesi lazim artik
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Borusandakilerde komik Geçenlerde arkadaşım anlattı. Bir ara x3 almaya niyetliymiş. Borusandan aramışlar showroom arabası satılıp sadece 600km de size ucuza bırakcaz. Boyasız plastik tamponlu x3 için 92k euro istemişler :)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bide televizyonda urun satıs reklamları vardr ya, eger 40dk icinde ararsanız bir cift de terlik hediyemiz kolpaları, borusandan gelen msg da eger bu haftasonu alırsanız super indirim var diye geçmisler :)
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ayni borusan/kosifler bize 2 arabamizda da pesin fiyat ve sipariste odeme yapmamiza ragmen fiyat indirimini reddetmisti. arabalarin bir tanesinde (benimkisinde) sadece 200 euro indirdi adamlar, saka gibiydi. elalem kredilerde surunuyor, ustelik parayi son ana kadar getirmiyor, bir de siparis iptal ihtimali yasatiyor, ben pesin tikir tikir araba gelmeden daha siparisi verirken parayi eline doviz sayiyorum sen bana 1000 euroyu bile cok goruyorsun. burunlari surtulsun biraz. akillansinlar.
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Selam, Hadi yakalım...! Saygılar.
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 gerçekten ama böyle normal zamanda burunlarından kıl aldırmayıp şimdi al kullan ödersin bi ara durumuna gelmelerini büyük hazla izliyorum
matama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 tanidik oldugunda donemindede buyuk indirim yapiyor borusan haberiniz olsun bu arada tamamen tanidikta bitiyor birde arabalar yeni geldiyse indirim yapmiyorlar biraz zaman gecince dusuyor
Öne çıkan mesajlar