kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 içerisinde yüklü miktarda dosya bulunan sürücünün harfini yönetimsel araçlardan değiştirmek bir soruna sebep olur mu? ps: ne çok konu açtım be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yok hicbir sey olmuyor yapiyorum ben hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 isletim sisteminin yuklu oldugu diskin harfini degistirmezsen bisey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 şu hariç mesela bi oyun program falan c değil de d sürücüne kurulu(muhtelif sebepler). eğer d'yi e falan yaparsan programlar çalışmamak isteyebilir. registry den düzeltmen ya da bilimum iç ayarlarla uğraşman gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 benimki de b. ama e yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar