Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 http://www.facebook.com/group.php?gid=41520389972 başımıza taş yağacak kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hah bir bu eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 üye oldum aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 führerleri kim acaba :D içlerinden seçerler artık.özentilikte sınır tanımayan bir milletiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ilk defa mı faşit türklerle karşılaşıyorsun? nerde yaşıyorsun alaskada falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 sevgili genius arkadaşım, faşit olmakla nazi olmak ve gamalı haç figürleri kullanmak arasındaki farkı sana anlatmak isterdim ama kendin çabalayıp öğrenebilirsin. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bizim naziler bira tırt gibi geldi maa bana ya said: Türkiye Türk Irkınındır ! DefoLun pis kürTler sizin soyunuz Tanrı tarafından LanetLenmi$Tir. Kürt öLdürmek Sevap arTık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hitleri idol kabul eden turk irkcisi tirt olmasin da ne olsun allah askina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 http://www.facebook.com/group.php?gid=41520389972#/group.php?gid=8785713921&ref=mf daha fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 zannedersem tek eksiğimiz bunlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ..........._ ........./_ ......../././_ ......././_/. ......_./... ...../.../._ ....../.../_/ ......../._ ......./_/././ ........./././ ........./_/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ahhaa çok güldüm feci bi kavram karmaşası içindeler yazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Hehehehe... çok komikmiş ya bu.. Kendi dilinde slogan atamayan ve de kendi ülkesinde bile yaşamayan faşist.... hemde nazist.... puhahahaha.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 iyi bari, en azından toplama vurduğunuzda 37 tane salak. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Yarattın birde takip et değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 düşünüyorum da çok cahil milletiz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 gecenlerde israilde bulmuslardi boyle bir hitlerci genclik olusumu. o daha garipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Chastise said: http://www.facebook.com/group.php?gid=41520389972#/group.php?gid=8785713921&ref=mf daha fena. oooooooooooooooha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 CaNNi said: üye oldum aga utopia said: iyi bari, en azından toplama vurduğunuzda 37 tane salak. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 1 tane friend varmıs lan grupta ahah remove ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Nefr said: hitleri idol kabul eden turk irkcisi tirt olmasin da ne olsun allah askina? Ne denilebilir ki başka :). Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yazık ya vallahi yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Gençler işte heves etmişler.Film falan da çekerler şöyle en kısasından ohhh tamam.asdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Siz dalga gecin, adamlar kurt midye dolmacilardan midye almamaya baslamis. Bu adamlar cok ciddi, cok endiseliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Abi ne midyesi ya? Ne dolması ya? Neler diyorsun. =( Orduya haber salın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar