Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bugünden itibaren pre orderların bedavası bitti yaklaşım 50bin + kişinin serverlara nasıl yansıdı bilmek isterim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Bize mi bağlı serverların fişi arkaşadım nerden bilelim sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 herhangi bir düşüş yok aynen devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 dreagloth said: Bize mi bağlı serverların fişi arkaşadım nerden bilelim sabah sabah. adsuhhsuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 agb şirketine soracaksın raiting işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 dreagloth said: Bize mi bağlı serverların fişi arkaşadım nerden bilelim sabah sabah. AHAHAHHAHA(yapmacık güldüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Barbekü said: bugünden itibaren pre orderların bedavası bitti yaklaşım 50bin + kişinin serverlara nasıl yansıdı bilmek isterim : ) cok guzel yansıdı ozledik sizi hay allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yarım saat yemeğe gidip gelmiştim, oyuncu sayısında düşüş var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ya koskoca amerikada 150 bin kişi oynuomuş avrupada bi o kadar var desek 300 bin 50 bini bıraksa %12.5 felan eder harbiden salak bi soruymuş matematige vuruncau ahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Amerikada 150 bin kişinin oynadığını nereden biliyorsun?En son 750 bin oyuncularının olduğunu söylememişmiydi yapımcılar.WoW sayesinde düşse düşse 600 bin'e düşer diyorum ben.Millet Woltlk'a şöyle bir bakayım diye bıraktı bence War'u.Black guard ve Knight of the blazing Sun class'larının da eklenmesiyle epey bir oyuncu gelecektir War'a... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar