behran Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Evet yeni oyumuzun adı bu.sigames açıkladı resmen ve yayıncıları sega olmuş 7 tane ekran görüntüsü koymuşlar tahmini özellileri şunlar Playable leagues in 43 countries. More than 140 playable senior divisions and in excess of 100 playable cup competitions. Reserve and junior league competitions. More than 235,000 players and staff (from 145 different countries) with players boasting more than 120 separate attributes and non-playing staff boasting 40. A database of more than 14,000 clubs, 3,000 of which can be managed. Data supplied by a network of more than 2,500 researchers from around the world. Updated 2D ‘top-down’ match engine. Improved ‘radio commentary’. Increased interaction with the media. Reworked injury system. Improved scouting system. Improved finance module to reflect the changing face of football. Comments when negotiating with human managers (network multi-player game only). Inclusion of U18 Caps. More realistic awards system. Cm ye pek benzemiyor bunuda belirtiyim grafiksel olarak.ama andırıyor hafif sigames - FM 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 hafıf ruhsuz gıbı geldı menuler ama ... cıkınca nlarız neyın nasıl oldugunu ...[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 dandik olduğu yerleri kapatmıyor yeni özellikler. liglerde denge yok en başta. maçlarda çok anlamsız şeyler oluyor.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 benim bildigin eidos cmnin destekci firması ve bence ole bişi olmasına izin wermezler o kadar degişimi yaparlarsa da bak cok uzulurum...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yok önceden de sigames sitesinde yazmışlardı büyük ihtimalle eidos'dan ayrılıcaklarını. isim hakkı eidos'da olduğu için isim değişiyor. zaten koca koca yazmışlar 5 yıllığına sega ile anlaştık diye...[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 dogrudur da umarım formatından sasmaz cm insallah...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 01-02'den sonra icine ettiler oyunun. yazik butun havasini kaybetti oyun.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 02 - 03 ü aldım, yavaşlığı giderdim bir nebze yama ile ama oynayamadım... Açmadı bir evvelkinde ise çatır çatır oynuyordum 00 - 01 sanırım :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 CM 03-04 bence birçok bakımdan başarılı bir oyun. CM 4' e göre bugların çoğu temizlenmiş. Yalnız ciddi bir sorunu var. Oyun çok kolay olmuş. Kuzey İrlanda ikinci liginde Portstewart' ı aldım. 2. sezonumu bitirdim. İki sezonda açık ara şampiyon oldum. Maçlarda acaip gol atıyoruz. Bir maçı 10-0 kazandım. Bir sezonda en az 10 maçta 5-6 gol attık. Golcüm Steven Savage bu sezon 40 maçta 50 gol attı! CM 93' den beri oynuyorum hiçbir versiyonunda zafere bu kadar kolay ulaşmamıştım. Eğer bu sorunu giderebilirlerse mükemmel bir oyun olabilir. Bu arada arayüze bende alışamadım garip geldi. Eklenen yenilikler güzel gözükmekle beraber yine bir sürü yeni bug çıkacağı da kesin. Eidos' ta bu arada CM5' i hazırlıyor www.championshipmanager.co.uk[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 sigames'in yapacagini alacaz tabi ki. =)[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ne zaman çıkacakmış bu football manager?[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bende pek beğenmedim grafiksel olarak tcm ye özenmişler gibime geldi.... oyunun çıkış tarihi belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Planlanan tarih bu yılın 4. çeyreği.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 İşte sigames ve eidos ayrıldı ya. Eidos isim haklarını aldı sigames ise herşeyi :D[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 4. çeyrek mi hmm nese bu sefer daha ii yapmışlar hep 2. çeyrek de çıakrırlardı sene biterdi sen cm yi yeni oynamaya başlardın bunda direk başlıcaz herhal :)[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 eidos amerikan firmasi ve yeni CM yi de bir amerikan programlama grubuna yaptiricaklar bildiğim kadari ile ... tamam tamam da abi kizlarinin erkeklerinden daha iyi futbol oynadiği bir ülkende nasil menajerlik oyunu yapan adam çıkçak ki ??? [signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: hired_gun, 13 February 2004 22:34 tarihinde demiş ki: eidos amerikan firmasi ve yeni CM yi de bir amerikan programlama grubuna yaptiricaklar bildiğim kadari ile ... tamam tamam da abi kizlarinin erkeklerinden daha iyi futbol oynadiği bir ülkende nasil menajerlik oyunu yapan adam çıkçak ki ??? +1 kesinlikle sigamesin yapacağı 1000 kat güzel olacaktır ötekine göre[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 eidos la siga ayrıldığından dolayı ikisi ayrı isimle ayrı iki oyun çıkartacaklar[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ya ulan su oyunu bi ben mi beceremem ya isyan ederim. ulan herkes ilk seneden namaglup sampiyon yok uefa yok cl. zilyon taktik denedim beşiktaşta ya.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Valla ben ümitliyim ama tüm CM'lerde çok istediğim bişey vardır, gerçi acaip yer falan ister oyun en aşağı 3-4 cd olur öyle bi durumda database yüzünden falan tahminen ama mesela oyunun çıktığı sezonla beraber bir önceki 4-5 sezonu da koysalar istediğimizi oynasak falan... Bence çok hoş olur. Bi de milli takım teknik direktörlüğüne kastım ama şu ana kadar ya ben beceremedim ya da yok (bildiğim kadarıyla yok) o da olsa bayağı güzel olur.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Dextra, 16 February 2004 16:02 tarihinde demiş ki: ya ulan su oyunu bi ben mi beceremem ya isyan ederim. ulan herkes ilk seneden namaglup sampiyon yok uefa yok cl. zilyon taktik denedim beşiktaşta ya. Valla ilk seneden GS le falan şampiyonluk alırım ben de genelde ama o namalupların, CL fatihlerinin falan hemen hepsi Save/Loadçıdır heralde, en azından şahsen tanıdıklarım öyle :)[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 öyle zevki mi çıkar oyunun ya?[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Türkiye ligini biraz daha iyi yapsalar çok sevinicem[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 wimbledon aliim dedim meğer dandikleşmiş görmeyeli. eski cm'lerde tırsardım wimbledon gelince. $26M borç. transfer edemiyosun kimseyi paran yok. eğer bi oyuncuna teklif gelirse otomatik olarak kabul ediliyo falan. sezon sonu geldi zar zor ligde kaldım ama oyuncu kalmadı takımda. :D[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bıktım abi resmen. bu oyunun sömürdüğü CPU cycle'larından bıktım.. bi pc de rendering yapsan bu kadar uzun sürmez ya. beklediğine de değmiyor ki.. mantıkdışı sonuçlar üretiyor oyun.. çok dezavantajı var.. sorunları düzelmeden ve cpu load u azalmadan bi daha oynamayı düşünmüyorum artık cmfm serisini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar