kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bugün nod32 flashget klasörü içinde bulunan updates.exe nin trojan olduğunu falan tespit etti tebrik ettim kendisini delete ettik karantina altına aldık. belgelerime tıklıyorum biçimlendirilmemiş biçimlendirelim mi dayı tarzında uyarılar aldım iyice kıllandım reset atiyim düzelir belki dedim sonra hiç açılmadı :) format attım herneyse kurdum her şeyi yeni baştan. nod32 yine flashgeti kurmamdan sonra böyle bi uyarı verince kıllandım daha ne virüsü ne trojanı mis gibin alette? 10 saat olmadı kuralı lol. işin özeti nedir? uyuşmazlık mı var yoksa yine mi virüs yedik? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 auhah olm o windowsun klasik yediği trojanlardandır ya naptın:)windows updatele düzeliyodu o. boşuna format atmışın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Eskiden FlashGet malware barındırırdı, sonra bir temizlediler. Geçen hafta yeni versiyonu çıktı, demekki tekrar malware koymuşlar. Bu saatte hiç bakasım yok ama araştırır, bir iki güne bu konuya dönerim eğer benden önce biri birşey söylememiş olursa. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 MrLevie said: auhah olm o windowsun klasik yediği trojanlardandır ya naptın:)windows updatele düzeliyodu o. boşuna format atmışın:) bilgisayar açılmadı windows update ile düzelir diyorsun dsdf zate xp'yi kurduktan sonra sistem gözden geçirmesi ( ya da buna benzer bişeye çevirmişler hatırlamıyorum artık) adı altında hddlerimde tuttuğum bi çok bilgiyi resmi ıvır zıvırı da silmiş. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar